Ουάσιγκτον: Οι Antifa προσπάθησαν ακόμα και με όπλα να διαλύσουν συγκέντρωση υπέρ του Ν.Τραμπ (βίντεο)

Συμπλοκές σημειώθηκαν μεταξύ πατριωτών και ακροαριστερών κατά τη διάρκεια τεράστιας συγκέντρωσης περίπου 100.000 ατόμων υποστηρικτών του Ν.Τραμπ στην Ουάσινγκτον.

100.000 περίπου Αμερικανοί συγκεντρώθηκαν στη Freedom Plaza, μερικά τετράγωνα από τον Λευκό Οίκο και ζητούσαν άλλη μία τετραετία με τον Ντόναλντ Τραμπ. Την ίδια ώρα ακροαριστεροί και ΑΝτίφα με χρήση ακόμα και μαχαιριών προσπάθησαν να σπάσουν τη συγκέντρωση με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν επεισόδια.

Όπως αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ τουλάχιστον ένα άτομο έχει μαχαιρωθεί, ενώ έγιναν και 23 συλλήψεις, μάλιστα βίντεο δείχνουν πως υπήρξε και πυροβολισμός.

100.000 Αμερικανοί κατά της νοθείας

Το Σάββατο πλήθος κόσμου διαδήλωσε στην Ουάσιγκτον, στέλνοντας το ηχηρό μήνυμα για «τέσσερα χρόνια ακόμα» παρουσία του Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ.

Σε εορταστική ατμόσφαιρα, αρκετές χιλιάδες εξ αυτών συγκεντρώθηκαν στη Freedom Plaza, μερικά τετράγωνα από τον Λευκό Οίκο.

«Δεν θα εγκαταλείψουμε», επέμεινε ο Λουκ Ουίλσον, εξηντάρης από το Άινταχο, κραδαίνοντας μια σημαία.

Κάποια «ξένη επέμβαση»! Οι οπαδοί του Τραμπ τόνισαν πως έγινε κλοπή των εκλογών.

«Ο αμερικανικός λαός πέφτει θύμα μεγάλης αδικίας», είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Ντελ Κουίκ προσθέτοντας ότι «δεν υπάρχει κανένας τρόπος» να κέρδισε ο Μπάιντεν τις εκλογές.

Η Νταρλίν Ντέντον, με το σήμα «Τραμπ 2024» στη μπλούζα υποστηρίζει. «Κανένας δεν θέλει να ακούσει τις αποδείξεις», επέμεινε η 47χρονη, μεταξύ δυο τραγουδιών κάντρι. Πήγε από το Τενεσί για να εκφράσει την αγάπη της στον Τραμπ, ο οποίος έδωσε «φωνή» στους Αμερικανούς.

Ορισμένοι δεν δίστασαν να μιλήσουν για «ξένη επέμβαση», άλλοι αναφέρθηκαν στο λογισμικό που φέρεται ναι έσβησε χιλιάδες ψήφους υπέρ του Τραμπ.

«Δεν είμαστε μπανανία, πρέπει να το διορθώσουμε» το αποτέλεσμα αυτών των εκλογών, ξέσπασε η Σούζαν Μπάουμαν, 62 ετών, που πήγε στην Ουάσινγκτον από το Χάμπτον, στη γειτονική Βιρτζίνια.

«Γουάου! Χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώνονται στην Ουάσιγκτον για να εμποδίσουν να μας κλέψουν τις εκλογές», διαπίστωνε με ικανοποίηση στον λογαριασμό του στο Twitter χθες ο Τραμπ, προτού το ελικόπτερό του πετάξει πάνω από το πλήθος που τραγούδαγε τον εθνικό ύμνο καθώς περνούσε.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications