Το Mega έβαλε «θέωριες συνομωσίας» ενώ όποιος τα έλεγε ηταν συνωμοσιολόγος!  και οι ηλίθιοι τα χλευάζουν

Οι μάζες δεν έχουν ιδέα για το μεγέθος της συνωμοσίας και τα χλευάζουν ότι δεν μπόρουν να καταλάβουν,(από την πόλυ εξυπνάδα τους) νομίζουν ότι κάποιοι εξωγήινοι άπλα κάνουν βόλτες στην Γη (υπάρχουν και αυτοι αλλα υπάρχουν και οι άλλοι που βλέπουν την Γη ως το νέο τους σπίτι).. Είσαι έξυπνος (ανώτερο πνεύμα) και καταλαβαινεις αυτα που οι μάζες, ο "όχλος" δεν καταλαβαίνει και τα λες? εισαι συνωμοσιολόγος! ενώ αν είσαι κάποιος σαν αυτόν πιο κάτω με τίτλους και περγαμηνές σε παίζουν και στην τηλεόραση ενώ από συνωμοσιολόγους τα έχει μάθει αυτά που λέει, και τα οποία ειναι μισές αλήθειες, δεν γίνεται να καταλάβεις τι γίνεται όταν την μίση ζωή σου σπουδάζεις και ασχολείσαι με το πως να πάρεις τίτλους, αλλιως οι μονάχοι στο Θιβέτ δεν καθόντουσαν στα βουνά ώστε να ανοίξει το τρίτο μάτι, και θα έκαναν ζωή τους όπως την κάνουν εκατομμύρια άλλοι ενώ στην ουσία ζουν σε ενα είδος Matrix :

O πολυβραβευμένος τέως επικεφαλής Διαστημικής Ασφάλειας του Ισραήλ (Haim Eshed) Χαϊμ Εσέντ υποστηρίζει πως υπάρχει «Διαγαλαξιακή Ομοσπονδία Διαστήματος» και ότι υπάρχει κοινή βάση με εξωγήινους και ανθρώπους στο διάστημα αλλά και ότι αντιπροσωπεία εξωγήινων έχει επισκεφθεί τη Γη.

Στην παρέμβαση των εξωγήινων οφείλουμε την αποφυγή ενός ολέθριου πυρηνικού πολέμου σύμφωνα με τον τέως επικεφαλής Διαστημικής Ασφαλείας του Ισραήλ Χαΐμ Εσέντ. Ο ίδιος μάλιστα ισχυρίζεται ότι εξωγήινοι βρίσκονταν σε τακτική επαφή με το Ισραήλ και τις Ηνωμένες Πολιτείες επί πολλά χρόνια.

«Οι εξωγήινοι αποσόβησαν την οικουμενική καταστροφή, συγκρατώντας την τότε Σοβιετική Ένωση από το να αντεπιτεθεί με πυρηνικά όπλα στις ΗΠΑ, ύστερα από την εισβολή των Αμερικανών στον Κόλπο των Χοίρων της Κούβας, το 1961.»

Σύμφωνα με τον Χαίμ Εσέντ αντιπροσωπεία Εξωγήινων έχει επισκεφθεί τη Γη, ως απεσταλμένη μιας «Διαγαλαξιακής Ομοσπονδίας Διαστήματος». Αυτή η επίσκεψη, όμως, μένει κρυφή, διότι αυτή ήταν η εξ αρχής συμφωνία με τους Εξωγήινους.

Ο πολυβραβευμένος Χαϊμ Εσέντ εμπλέκει μάλιστα και άλλες χώρες καθώς όπως υποστηρίζει Οι κυβερνήσεις των ΗΠΑ, Ισραήλ, Βρετανίας, Ρωσίας, Κίνας και Ιαπωνίας, είναι ενήμερες γι’ αυτές τις συναντήσεις Γήινων-Εξωγήινων, τηρούν όμως τον όρο μυστικότητας. Όπως ενημερώνει στην συνέντευξή του μάλιστα η γήινοι δεν είναι ακόμα έτοιμοι να δεχθούν την αλήθεια.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Ντόναλντ Τράμπ γνώριζε την υπόθεση και ήταν στα πρόθυρα αυτής της αποκάλυψης, όμως του ζητήθηκε να μην το κάνει, για να αποτρέψει την μαζική υστερία.

----

Την μαζική υστερία που την βλέπουν? κάτι ηλίθιους βλέπουμε εμείς να χλευάζουν ενώ δεν έχουν ιδέα από τετοια θέματα ούτε καν μπορεί να φτάσει η αντίληψη τους, γιαυτό τα δείχνουν στο Mega σου λεει ούτως η άλλος δεν θα καταλάβουν τίποτα,όπως δεν έχουν καταλάβει ακόμα και πολλοί "ερευνητές" που άπλα ασχολούνται επιφανειακά..

Οι εξωγήινοι βρίσκονταν σε τακτική επαφή με το Ισραήλ και τις Ηνωμένες Πολιτείες ,ειδικά με το με το Ισραήλ , βασικά με τους ιουδαίους βρίσκονται εδώ και 2000 χρονιά και έχουν πολύ στενές σχέσεις τόσες οσες δεν φαντάζονται οι μάζες,όπως και έφτιαξαν τις γνώστες θρησκείες για να ελέγχουν τα μυαλά και για νοητική υποδούλωση αρχίκα .

Και όταν λένε για Εξωγήινους για ποιους Εξωγήινους μιλάνε? στην Γη έχει μια φυλη μονο? οχι άρα υπάρχουν πολλές φυλές, μαντέψτε με ποιους έχουν σχέση οι Ιουδαίοι, και λένε ψέματα οτι με αυτούς ειχαν σχέση οι "κακοί ναζι" ενώ οι Γερμανοί είχαν σχέση με κάλους εξωγήινους ανθρωπινής μορφής (που ηταν και αρχαίοι "θεοί" στην Ελλάδα, έπισης εχουν σχέση με την Valhalla και την θέα της αγάπης Freyja, σκανδιναβική μυθολογία), και είπαν και για φυλετική υγειά ουπς! αυτα δεν τολμούν να τα πουν στα κανάλια τους... Απο 2016 μάζεψαν τον όχλο σε δεκάδες έγκυρες πήγες τους μακριά από τέτοια θέματα και πνευματισμού μυστικισμού δηλαδή μακριά απο ανεξάρτητες σελίδες ώστε να τον ελέγχουν νοητικά και να μην καταλαβαίνει τίποτα , δεν εχουν επίγνωση καν του εαυτού τους οχι άπλα δεν ξερουν την τυφλα τους σε πληθώρα θεμάτων, η άλλη άρχισε να καταλάβει οτι ο κόσμος δεν ειναι μονο αυτό που την είχαν μάθει από μικρή, και άρχισε να ξυπνάει απο το Matrix στα 35 της, και αυτό ύστερα απο ενα περιστατικό αλλιως θα έμενε κοιμισμένη μέχρι να πεθάνει όπως πολλοί άλλοι, αν ηταν παντρεμένη θα έμενε στο σκοτάδι επειδή θα έμπαινε σε ενα είδος matrix και η μονή της απασχόληση θα ηταν να μεγαλώσει παιδιά που δεν ξέρεις καν αν ηταν ίδιο γένος με αυτήν, ανάλογα με ποιον τα είχε κάνει , η συγκεκριμένη ειναι γνήσια απογονή αρχαιων ευρωπαϊκού γνησίου γένους και φυλετικά και πνευματικά που ούτε αυτό δεν ήξερε (!)ακριβώς το ίδιο και μια άλλη, για δείτε τι εχει γίνει ιστορικά σε όλη την Ευρώπη μετά το 1850 αλλα όταν τα βλέπεις όλα ελληνοκεντρικά και δογματικά που να καταλάβεις? .

Οι εξωγήινοι αποσόβησαν την οικουμενική καταστροφή, συγκρατώντας την τότε Σοβιετική Ένωση, οι "κάλοι εξωγήινοι" τώρα που κατέκτησαν την Γη λογικό ειναι , αφού έδωσαν εντολή να αποδεκατίσουν ένα συγκεκριμένο γένος και να προκαλέσουν δυο παγκόσμιους πολέμους και κόπτονται και για το περιβάλλον αχου.... τι κάλοι ! όταν έριξαν πυρηνικά στην Ιαπωνία που έκλεψαν απο τους κακούς ναζι που ήσαν κατα της χρήσης πυρηνικών για πολεμικούς σκοπούς δεν σκέφτηκαν τον περιβάλλον, στο δε Βιετνάμ γέμισαν τις ζούγκλες χημικά κτλ κτλ, τωρα που κατέκτησαν την Γη θυμήθηκαν το περιβάλλον .

Από και έδω πέρα πάμε σε αλλα για τον ενεργό ρόλο τους στην Γη , και καθορίζουν την μοίρα σας στην Γη αφότου κατέκτησαν την Γη για δεύτερη φορά εκ των έσω, και ξανα το κακό εξαπλωθεί στην Γη..

Αυτή την στιγμή στην Γη υπάρχουν τουλάχιστον δυο ξαδελφάκια των ερπετών αναμεσα σας , όπως έχουν εντοπιστεί ήδη από το 2016 από την αφύσικη συμπεριφορά τους και τι έχουν κάνει ιστορικά, το ένα άφορα τα ερπετά δηλαδή εξωγήινους ερπετικής μορφή και το άλλο τους δούλους των πρώτων γνωστοί ως Grey alien (αυτοί με τα μεγάλα μαύρα μάτια ) αυτοί βαζουν τα αυγά του φιδιού μαντέψτε που !το 2018 ήρθε και μια επιβεβαίωση για αυτά που είχες καταλάβει από το 2016 απο μια φίλη της σελίδας που ούτε η ίδια δεν κατάλαβε τι της έκαναν ακριβώς οι εξωγήινοι, και πως πράγματι αυτοί βάζουν τα αυγά τους, όταν οι άλλοι κοιτάνε τους ουρανούς ψάχνοντας εξωγήινους εσύ τους είδες όταν κοίταξες άπλα τι εχει γίνει στην πρόσφατη ιστορία και πως έσφαζαν ανθρώπους (!) και παρουσιάζουν ως τέρατα και κάκους τα θύματα τους...

Για την ιστορία όλα άρχισαν απο τους λεγόμενους κομμουνιστες antifa, μήπως αυτα τα ορκ ειναι θεωρίες συνωμοσίας και δεν υπάρχουν? όλα αυτά τα ορκ δεν ειναι ανάμεσα σας ?οχι μονο ειναι ανάμεσα σας αλλα οι κόρες κάνουν και παιδιά με δαύτους,εκτός ότι προσπαθούν αν εξαπατήσουν τους πάντες ακόμη και με σχόλια, τις θωριές συνωμοσίας που τις βλέπετε μερικοί έξυπνοι λοιπόν? τι σχέση έχουν με τους εξωγήινους αυτοί? και όμως! όλα ειναι θέμα αντίληψης γιαυτό έσφαζαν το συγκρινόμενο γένος που τους καταλαβαίνει και στο οποιό ανήκω .. Αυτά τα λένε έχοντας επίγνωση ότι από ένα αυτί θα μπουν και απο το άλλο θα βγουν στους περισσότερους, αύριο θα το εχουν ξεχάσει κιόλας, και θα συνεχίζουν να διαβαζουν έγκυρες πήγες και να πέφτουν ολο και πιο βαθιά στο Matrix επειδή τα ερπετά χειραγωγούν τα μυαλά ακόμη και με το λόγο, δηλαδή ο τρόπος που διαβαζουν ενα κείμενο σε κάποια εγκυρη πηγή τους ειναι γραμμένο ετσι ώστε να χειραγωγεί τα μυαλά τους υποσυνείδητα .. Το 2017 διαπιστωθεί οτι ακόμη και αυτοι που ανήκουν σε ενα συγκεκριμένο γένος έχουν πέσει στο επίπεδο των γκοιμ νοητικά ..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications