«Εξαφανίστηκε» η νοσοκόμα που  λιποθύμησε    άλλα   έγκυρες πήγες λένε ότι ειναι καλα (!)

Η Tiffany Dover που έκανε το εμβόλιο, ζει παρά τα fake news άφου το είπαν στο www.news247.gr

Η νέα "θεωρία" θέλει τη Tiffany Dover νεκρή Παρά την εξήγηση της νεαρής νοσοκόμας, δεν μπήκε τέλος στις "θεωρίες συνωμοσίας". Πολλοί χρήστες των social media διαδίδουν ψευδώς τις τελευταίες μέρες πως η Tiffany Dover είναι νεκρή, ενώ κάποιοι προσπαθούν να το συνδέσουν με τη χορήγηση του εμβολίου κατά του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, οι φήμες περί θανάτου της Dover ξεκίνησαν όταν κάποιοι χρήστες μοιράστηκαν στο Twitter φωτογραφίες από ένα φερόμενο πιστοποιητικό θανάτου. Ταυτόχρονα, ορισμένοι χρήστες ισχυρίστηκαν ότι η Tiffany, που ήταν αρκετά ενεργή στα social media, απουσίαζε για μερικές ημέρες από τα κοινωνικά δίκτυα.

Ωστόσο, δεν έχει αποδειχτεί η γνησιότητα του πιστοποιητικού, ούτε έχει γίνει κάποια επιβεβαίωση από την οικογένειά της.Μάλιστα, ο εργοδότης της στο CHI Memorial.αποφάσισε να βάλει τέλος στα fake news που κυκλοφορούν και το Σάββατο (19/12) προχώρησε σε μια ανάρτηση στο Twitter, γράφοντας χαρακτηριστικά:

"Η νοσοκόμα Tiffany Dover εκτιμά την ανησυχία που δείχνετε για αυτήν. Είναι σπίτι και τα πάει καλά. Ζητά ιδιωτικότητα και απόρρητο για την ίδια και την οικογένειά της".

Αυτά γράφουν εν συντομία στην έγκυρη πηγή τους ε αφού το είπε ο εργοδότης της στο CHI Memorial και οχι ίδια (!)εδώ έστησαν ολόκληρη πλεκτάνη για να βαλουν το άλλον φυλακή εδώ σε μια τυχάρπαστη νοσοκόμα θα κολλήσουν?? - Ότι σας λένε αυτοί ειναι αλήθεια τα όλα ειναι θεωρίες συνωμοσίας:

Ο εύκολος τρόπος να καταλάβεις σε ποιους ανήκουν όλες αυτές οι έγκυρες πήγες, τίτλοι ίδιοι με αυτά που λένε οι άναρχο-κομμουνιστες(!) (και οι αληθινές εγκληματικές οργανώσεις έξω) οι άναρχο-κομμουνιστες δεν ειναι δήθεν ιδεολογία όπως νομίζουν οι μάζες,δυστυχώς δεν κατάλαβαν τόσα χρόνια τίποτα και ανέθρεψαν το τέρας μονοί τους, ενώ τους βλέπεις Live με το ίντερνετ με τι θράσος λένε ψέματα στα πάντα και πως προσπαθούν να εξαπατήσουν ακόμη και με σχόλια , και πλέον ειναι αργά για πολλά, ευτυχώς που θα φύγω σε λίγο καιρό για να μην δω τα ακόμη χειρότερα που έρχονται:

Περισσότερα από 5 χιλιάδες σχόλια στην τελευταία της ανάρτηση, της ζητούσαν να απαντήσει εάν είναι καλά στην υγεία της. Όχι μονο δεν απάντησε αλλα διαγραφεί εντελώς ο λογαριασμός της, ύποπτο, και αφού έσπευσαν και στα ellinikahoaxes να το βγαλουν θεωρίες συνωμοσίας ειναι ακομή πιο ύποπτο , και ως δικαιολογία ότι η ιστοσελίδα theartsofentertainment.com, που έβαλε για τον θάνατο της περιλαμβάνει καταγγελίες όσο και αυτούσιες δημοσιεύσεις αναγνωστών, άρα μονο εκεί μπορούσαν να το πουν σε περίπτωση που πράγματι πέθανε, υπήρχε περίπτωση να το έγραφαν στο facebook? η να το έλεγαν σε έγκυρες πήγες τους και να το δημοσίευαν ? αν δε δώσει σημάδια ζωής σε μια εβδομάδα τελείωσε ...

Πάλι καλα που οι μάζες δεν έχουν ιδέα με τι έχουν να κάνουν τόσα χρόνια και νομίζουν ότι ζουν σε ένα αγγελικό κόσμο που όλοι φροντίζουν για την υγειά του, και τι θηριωδίες έχουν κάνει στο πρόσφατο παρελθόν, που τις φόρτωσαν σε ποιους άλλους ? στους κάκούς ναζι (!)... και για να για μην χαλάσει το παραμύθι τους εξαφάνισαν δυο ντοκιμαντέρ απο το youtube με αληθινή ιστορια και οχι αυτη που ξερουν οι μάζες από τα σχολειά .. τα παντα ολα θεωρίες συνωμοσίας ακόμη και οι μεταναστες που κουβαλούν σε όλη την Ευρώπη θεωρίες συνωμοσίας και αυτό! μήπως ειναι θεωρίες συνωμοσίας ότι κάνουν πόλεμο σε ανεξάρτητες πήγες εδώ και 5 χρονιά και μεσώ google facebook??μήπως ειναι θεωρίες συνωμοσίας οτι το ίδιο το facebook κανει πολεμο σε ανεξάρτητες πήγες? αφού το βλέπουμε τι κάνει! μήπως ότι ο κόσμος πάει από το κακό στο χειρότερο ειναι θεωρίες συνωμοσίας ειδικά από το 2010?

Ενημέρωση: 22/12/2020 ελληνόφωνοι ellinikahoaxes:
Σώα και αβλαβής εμφανίστηκε η νοσηλεύτρια Τίφανι Ντόβερ την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου στο νοσοκομείο CHI Memorial μετά από τον καταιγισμό θεωριών συνωμοσίας γύρω από την τριήμερη εξαφάνισή της ύστερα από τον εμβολιασμό της με το εμβόλιο των Pfizer-BioNtech.

Λογική:
Βγήκε στην κάμερα και ξαφνικά δεν επιθυμεί δημοσιότητα, μετα είχε λέει ιστορικό και λιποθυμούσε με τσιμπήματα (έτσι της είπαν να βγει και να πει ) δηλαδή αν είχε στα αλήθεια πρόβλημα οι δηθεν ειδικοι αυτή διάλεξαν ώστε να λιποθυμήσει on camera και να τρέχουν και να μην φτάνουν ? και μετά τις αλλεπάλληλες γκάφες τους τελικα εμφανίζεται κάποιος από το νοσοκομείο να πει οτι δεν πέθανε και δεν επιθυμεί δημοσιότητα (!) και ως απόδειξη οτι ειναι εν ζωή βαζουν ενα άσχετο βίντεο
Το βίντεο το ανέβασε το νοσοκομείο υποτίθεται ως φρέσκο, και το βιντεο μπορεί να έχει καταγράφει πριν ένα χρόνο, μοιάζει τύπου αναμνηστική φώτο, καθώς δεν δείχνει την ίδια μονή της,αλλα όλη την ομάδα του νοσοκομείου, και φυσικά ούτε να μιλάει η ίδια αφου το βιντεο δεν εχει αυτήν ως θέμα αλλα όλη την σπείρα του νοσοκομείου.Εν κατακλείδι, σύμφωνα με τα ανωτέρω, καθίσταται σαφές προσπάθεια εξαπάτησης ακόμη και με άσχετο βίντεο ως νέο, απο το ίδιο το νοσοκομείο και τους γνωστούς συμμορίτες, απορίας άξιο ειναι πως δεν τους εχει κόψει να φτιαχτούν μια σωσία της και να την βγάλουν live στην τηλεόραση, μια βόλτα να κάνουν θα βρουν πολλές να μοιάζουν με αυτήν, μπορεί βεβαία να μην έχουν γαλανά μάτια ,αλλα μικρο το κακό ας βαλει φακούς επαφής...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications