Η παράξενη ιστορία του Stan Romanek:θύμα απαγωγής εξωγήινων και  πολέμου ή στα αλήθεια παιδόφιλος?

Πριν από 20 χρόνια, ο Stan Romanek ήταν ένας αρκετά γνωστός ως δημοφιλής ερευνητής και συγγραφέας βιβλίων για εξωγήινους. Είπε ότι ο ίδιος απήχθη και μάλιστα μαγνητοσκόπησε τους απαγωγείς του. Και τελικά κατέληξε στη φυλακή για παιδική π@ρνογραφία που αρνήθηκε επανειλημμένα, αλλά που κατέστρεψαν την καριέρα και τη ζωή του..

Ο Romanek ανακοίνωσε για πρώτη φορά την εμπειρία του για απαγωγή από εξωγήινους το 2000 και είπε ότι του πραγματοποιήθηκαν πειράματα . Είπε ότι οι εξωγήινοι επικοινωνούσαν μαζί του τηλεπαθητικά και ότι παρόλο που δεν θυμάται πολλές λεπτομέρειες για την απαγωγή, ξύπνησε επανειλημμένα με ένα αίσθημα του χαμένου χρόνου και περίεργων πληγών στο σώμα του.

Υπό ύπνωση, θυμήθηκε ότι αυτές οι πληγές του είχαν προκληθεί από εξωγήινα όργανα κατά τη διάρκεια ανεξήγητων ιατρικών διαδικασιών. Και μια μέρα. ξύπνησε, ξαφνικά είδε τον εαυτό του ντυμένο με ένα φόρεμα γυναίκας. Επιπλέον, ο Romanek έπεισε ότι δεν ήταν μόνο ένα γυναικείο φόρεμα, αλλά ανήκε στην Betty Hill, το διάσημο θύμα απαγωγής εξωγήινων το 1961. Οι εξωγήινοι φέρεται να εισήγαγαν ένα εμφύτευμα στο πόδι του Romanek και στη συνέχεια άρχισαν να διεξάγουν τηλεπαθητικές συνομιλίες μαζί του χωρίς απαγωγή, χρησιμοποιώντας μια συσκευή που "ακούει" τις «φωνές των φαντασμάτων».

Επιπλέον, οι εξωγήινοι τον είχαν υπό συνεχή παρακολούθηση. Μια μέρα, ο Romanek έλαβε ένα τηλεφώνημα από μια μυστηριώδη γυναίκα με βρετανική προφορά με το όνομα "Starseed" και του διαβεβαίωσε ότι ήταν ένα πολύ σημαντικό και ιδιαίτερο άτομο που πρέπει να σταματήσει να φοβάται και να ακολουθεί τα ένστικτά του. Μια άλλη φορά έλαβε ένα τηλεφώνημα από ένα κοριτσάκι που είπε ότι το όνομά της ήταν Κιόμα και ότι ήταν ένα από τα 9 (!) Παιδιά υβρίδια από σχέσεις με εξωγήινους.

Ο Romanek παραπονέθηκε για απειλές και παρενόχληση , καθώς και για "εισβολή" στον υπολογιστή του, εκφοβισμό του, επιθέσεις κ.λπ., που όλα αυτά τα χαρακτήρισε ως απόπειρες να σταματήσει να μιλάει για το θέμα των εξωγήινων .

Εκτός από αυτα που έλεγε και έγραφε, ο Romanek είχε επίσης στοιχεία ότι οι εξωγήινοι τον παρακολουθούσαν στα αλήθεια. Το πιο διάσημο από αυτά είναι ένα βίντεο, το οποίο δείχνει το κεφάλι ενός τυπικού "Γκρι" εξωγήινου στο παράθυρο του σπιτιού του. Αυτό το ασαφές βίντεο προκάλεσε πολλές διαμάχες στο ίντερνετ και σε κάποιο σημείο έφτασε στον Τζορτζ Νούρι του δημοφιλούς ραδιοφώνου για το Παραφυσικά Φαινόμενα "Coast to Coast AM" και πρότεινε στον Romanek να κάνει μια δοκιμή ανιχνευτή ψεύδους για να επιβεβαιώσει ότι το βίντεο και όσα λέει είναι αληθινά.

Ο Romanek απέτυχε να περάσει το τεστ (έτσι είπαν ), και είπε ότι ήταν λόγω της οδυνηρής κατάστασής του και όχι επειδή έλεγε ψέματα. Και αργότερα, δήλωσε ότι ειχαν πειράξει το τεστ ώστε να αποτύχει να το περάσει. Για τους επικριτές του αυτη ηταν άλλη μια ευκαιρία ώστε να τον κατηγορήσουν για το γεγονός ότι δεν μπορεί να παρουσιάσει ξανά σοβαρά στοιχεία για τα λόγια του και λέει μόνο γελοίες δικαιολογίες. Προηγουμένως, κάτι παρόμοιο συνέβη όταν οι δημοσιογράφοι ήθελαν να μελετήσουν ένα μυστηριώδες εμφύτευμα στο πόδι του Romanek. Το εμφύτευμα εξαφανίστηκε ξαφνικά.

Και το 2014, ο Romanek συνελήφθη αφού κατηγορήθηκε για παιδικής π@ρνογραφίας στον υπολογιστή του. Υποτίθεται ότι βρήκαν περισσότερες από 300 φωτογραφίες, καθώς και βίντεο στον υπολογιστή του σπιτιού του. Ο Romanek και η σύζυγός του αρνήθηκαν όλες τις κατηγορίες. Ο Romanek δήλωσε ότι αυτό αποτελεί μέρος μιας τεράστιας συνωμοσίας για να τον αποδομήσει και να τον δυσφημίσει, προκειμένου να σιωπήσει, και επέμεινε ότι τα αρχεία είχαν τοποθετηθεί σκόπιμα στον υπολογιστή του για να καταστρέψουν τη ζωή του και να τον «σταυρώσουν» και ως συγγραφέα και ερευνητή. Και ότι όλοι αυτοί που συμμετείχαν σε αυτήν τη διαδικασία, από δικαστές έως αστυνομικούς, συμμετείχαν σε αυτήν τη συνωμοσία.

Στις 14 Δεκεμβρίου 2017, ο Romanek δεν κατηγορήθηκε για διανομή, αλλά κατηγορήθηκε "μόνο" ότι κατέχει υλικό, σύμφωνα με τον αμερικανικό νόμο, είναι λιγότερο σοβαρή κατηγορία από την πρώτη, του αποδόθηκαν δύο χρόνια πραγματικής φυλακής και μετά 10 χρόνια επιτήρησης.Έκτοτε, η Romanek δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει υπολογιστές χωρίς επίβλεψη και να επικοινωνήσει με παιδιά κάτω των 18 ετών χωρίς ειδική άδεια.

Θύμα απαγωγής εξωγήινων και πόλεμου ή στα αλήθεια παιδόφιλος?
Απάντηση: Αν παρατηρήσει κάποιος έξυπνος πως δρουν και στην Ελλάδα, για να αποδημήσουν και να συκοφαντήσουν ακόμη και ενοχλητικούς γιατρούς δεν θελει πολύ μυαλό, η δολοφονία κάποιου ειναι το τελευταίο στάδιο η όταν πρέπει να κλείσουν το στόμα σε σύντομο χρονικο διάστημα κάποιου, εκτός τις γελοίες κατηγορίες ώστε να τον κλείσουν φυλακή, επίσης γνωστή τακτική τους, το ότι αυτοί θα εβαλαν το υλικό στο υπολογιστή του ώστε να τον κατηγορήσουν μετά ειναι εμφανές από το "δεν κατηγορήθηκε για διανομή, αλλά κατηγορήθηκε "μόνο" ότι κατέχει υλικό", και που το ήξεραν αυτοί τι έχει στον υπολογιστή του? δεύτερο: κανένας παιδόφιλος δεν μιλάνε για εξωγήινους (αυτά ειναι θεωρίες συνωμοσίας), τρίτο: δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει υπολογιστές όλως τυχαίως, τέταρτο: ήταν ένας αρκετά γνωστός, γιαυτό όλα έγιναν ώστε να του κλείσουν το στόμα και για να τον αποδημήσουν ταυτόχρονα.

Πέμπτο και φαρμακερό: ποιοι λένε ότι έχει σχέση με εξωγήινους ειναι γελοίες θεωρίες συνωμοσίας και fake news? μήπως η κυρα Χαρίκλεια από το άνω Κολοκοτρωνίτσι δίνει εντολες σε facebook google ώστε να εξαφανίσει τέτοια θέματα ακόμη και να κατεβάζει βίντεο? μήπως αυτή έκανε τον όχλο να μην ασχολείται με τέτοια και να τα θεωρεί χαζομάρες και θεωρίες συνωμοσίας? μήπως η ίδια πλυρωνει άναρχο-troll να χλευάζουν τέτοια θέματα? πολλά λεφτα θα έχει φαίνεται για να τα ταΐζει όλα αυτά τα ορκ! μήπως σε αυτήν ανήκουν δεκάδες έγκυρες που κανουν το ίδιο όποτε ασχοληθούν? έχει τέτοια δύναμη η κυρα Χαρίκλεια ? στο τέλος θα μας πείτε ότι αυτή έδωσε εντολή στο Πέτσα να μοιράσει χρήμα μονο σε δεκάδες έγκυρες πήγες τους,γιατί λέμε για κυρα Χαρίκλεια? γιατί έχουν κάνει τον όχλο να θεωρεί έμπιστα άτομα μονο δικούς τους, 5 χρονιά τους βλέπεις live πως καθοδηγούν τις μάζες , και έχουν φτάσει στο σημείο να εμφανίζουν στον όχλο τον καθε βλάκα που δεν καταλαβαίνει να βιδώσει ούτε μια βίδα ως ειδικό ,διδάκτωρ, και ένα κάρο τίτλους για να φαίνεται αξιόλογο και "μορφωμένο άτομο" ενώ ειναι ενα τίποτα, και άπλα αναπαράγει ότι του λένε(!) λεπτομέρειες αυτά για μορφωμένους ηλίθιους με πτυχία.. θεωρίες συνωμοσίας ειναι και αυτά ουγκ!

Γιατί εγώ ξέρω ότι αυτά τα κάνουν οι γνωστοί κύκλοι, και όταν έβλεπες το 2015 άναρχο-troll εκεί που τσίριζε για ναζι φασίστες ως σχιζοφρενής ξαφνικά να χλευάζει και ότι εχει σχέση με εξωγήινους κάτι πολύ σοβαρό παίζεται, από το 2015 που τους είδες πρώτη φορά στο ίντερνετ περασαν μόλις 1-2 χρονιά για να καταλάβεις τι παίζεται κάτω από την μύτη των μαζών .. Γιαυτό και απομάκρυναν τον όχλο από ανεξάρτητες πήγες και με τέτοια θέματα και τους μάζεψαν σε δίκες τους έγκυρες πήγες και αποχαύνωσης, και λοιπες ψευδό-πατριωτικές σελίδες που ουδεμιά σχέση έχουν με τον μυστικισμό και αφύπνιση, και φυσικά ούτε με αρχαίους.... γιαυτό τόσα χρονιά δεν έμαθαν τίποτα από το ίντερνετ οι μάζες, ενώ σε έναν φυσιολογικό κόσμο θα περίμενες το αντίθετο αποτέλεσμα, δεδομένου ότι έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες και τελικά και στο ίντερνετ κατέληξαν να διαβαζουν καθεστωτικές σελίδες ακόμη και την σελίδα της ΕΡΤ (!) κάπου εδώ κατάλαβες γιατί τόσα χρόνια δεν έχει καταλάβει κανένας τίποτα, φταίει ο ίδιος ο τρόπος που αντιλαμβάνονται και σκέφτονται, πιο πολύ πέραση έχει τι θα πει ο Τράγκας πάρα ενα τέτοιο σοβαρό θέμα με επιπτώσεις στην ίδια την ζωή τους, άπλα δεν το ξέρουν και νομίζουν ότι αυτα ειναι άπλα θεωρίες συνωμοσίας όπως τους έχουν μάθει (!)..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications