«Τα περιοριστικά μέτρα θα χαλαρώσουν αφότου εμβολιαστεί το 70% του πληθυσμού»

«Να πάμε με εμπιστοσύνη να κάνουμε το εμβόλιο έναντι του κορωνοϊού». Αυτό προέτρεψε τους πολίτες η καθηγήτρια Παθολογίας-Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής των Εμπειρογνωμόνων, Ελένη Γιαμαρέλλου, μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα MEGA».

Η καθηγήτρια χαρακτήρισε τον εμβολιασμό έναντι του κορωνοϊού ως «εκδήλωση αλληλεγγύης» καθώς «δεν το κάνουμε μόνο για τον εαυτό μας. Να πάμε με εμπιστοσύνη να κάνουμε το εμβόλιο. Για να μπορέσουμε να έχουμε του χρόνου Χριστούγεννα αγαπητικά και όχι μοναχικά» ανέφερε.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι κάνοντας τα εμβόλια δεν εγκαταλείπονται τα μέτρα προστασίας, τα οποία όπως είπε θα χαλαρώσουν, αφότου εμβολιαστεί τουλάχιστον το 70% του πληθυσμού.

Αντιδράσεις και διστακτικότητα για το εμβόλιο

Ακόμα, η καθηγήτρια, αναφέρθηκε σε όσους δεν είναι ακόμα πρόθυμοι να εμβολιαστούν.

«Υπάρχει μια διστακτικότητα για κάτι καινούργιο. Το εμβόλιο θα συμπεριφέρεται όπως το εμβόλιο της γρίπης. Μπορεί να πονάει περισσότερο το μπράτσο μου, να έχω λίγο περισσότερο πυρετό. Αλλά σε μια δύο μέρες περνάει» είπε.

Και συνέχισε: «Να σκεφτεί κανείς τη πιθανότητα αλλεργικής αντίδρασης, αν έχει ιστορικό αλλεργίας. Δηλαδή αν έχει αφυλαξία, που πέφτει κάτω, παθαίνει οίδημα στον λάρυγγα. Ωστόσο, ακόμα και γι’ αυτές δεν σημαίνει ότι σίγουρα δεν κάνω το εμβόλιο. Πρώτα συνεννοούμαι με τον γιατρό μου».

Μάλιστα, η κ. Γιαμαρέλλου τόνισε ότι οι ευπαθείς ομάδες πρέπει σίγουρα να κάνουν το εμβόλιο. «Προφυλάσσονται περισσότερο με το εμβόλιο, γιατί ο ιός προσβάλει καρδιά, πνευμόνια, συκώτι. Άνθρωποι με σοβαρά νοσήματα πρέπει να κάνουν οπωσδήποτε το εμβόλιο» υπογράμμιζε, λέγοντας ότι οι ομάδες υψηλού κινδύνου θα αναπτύξουν πολύ καλή αντισωματική ανταπόκριση στο εμβόλιο.

Post A Comment:

1 comment

vasiliaείπε...

Αυτοι που κυβερνουν τον ΠΛΑΝΙΤΗ,αφου πρωτα διέφθειραν ολλατα κρατη,και όλους τους Λαούς,μας έφεραν τωρα τον κορονοϊού!! Ο οποιος ειχε βρεθεί πριν απο 60 χρονια! Εχει 30 χρονια που ο Βιλλ Gates to αγόρασε, . Γιατι? Για να εκτελεσει με τον ιόν αυτον αυτο που ο Πατερας του που ειχε γηνει τρελός για ναμοιωσει υον ΠΛΥΘΗΣΜΟ του ΠΛΑΝΙΤΗ.Ετσι και εγηνε. Ο δυστηχης Βιλλ, συμφωνα με τις αναλησεις των Ψυχιατρον,απο οτι μας λεει, την συμπεριφορά του,κτλ τον απεκάλεσαν ψυχοπαθή, και κυριως ποτε δεν κατάφερε να απομακρύνει τον εαυτο τουμαπο τον πατερα του τις ιδεες που του εβαλε στο κεφαλι του.Σας υπενθυμιζω οτι ο ιός της Κορωνάς ποτε ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙ ΑΚΟΜΑ. ΔΗΛ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ, ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ 7 Δισεκατομμοιρια ανθρωπων οι οποιοι θα θανατωθούν απο αυτο το εμβόλιο. ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ: ειναιμια χούφτα ΠΑΜΠΛΟΥΤΩΝ Εβραίων,καταπλικτικα ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟΝ ΤΩΝ 7 δις ανθρωπων, θελουν να ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ ΜΙΑ ΡΑΤΣΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΘΑΡΗ. ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ 7 διδ ανθρωπων. Θα μείνουν στον ΠΛΑΝΙΤΗ τα 17 Εκατομοιρια Εβραίων και οι δούλοι τους.Διοτι συμφωνα με το ΤΑΛΜΟΥΔ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΑ ΓΗΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΕΒΡΑΙΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ 2800 ΣΚΛΑΒΟΥΣ. Αυτο ειναι το σχέδιο, και βεβαια θα σας πουν οτι δεν ειναι αληθεια!!Εμεις απο Εβραϊκές πηγες ξερουε οτι ειναι η αληθεια!Εμας μας εδειωξαν απο ΦΜ, Τsitter, blogspots, διοτι μελετουμε την κατασταση αυτηγια 40 χρονια τωρα.Εαν δεν ξεσηκωθείτε , δεν ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ, ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΑ ΘΑ ΣΑΣΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.ΟΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟΣ, ΣΑΣ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΡΙΠΤΩΣΗ, ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΟΠΩΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΡΑΦΨ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ, ΔΕΝ ΕΧΩΙΔΕΑ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications