Οι «επιστήμονες» αναρωτιουνται αν υπάρχουν εξωγήινοι που ζουν ανάμεσα μας

Μια ομάδα επιστημόνων από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια έχει καταλήξει σε μια ασυνήθιστη υπόθεση που υποδηλώνει ότι οι εξωγήινοι εγκαταστάθηκαν στη Γη για μεγάλο χρονικό διάστημα και ζούσαν ανάμεσά έδω ως παρατηρητές.

Φυσικά, δεν υπάρχουν στοιχεία για αυτό, αλλά σύμφωνα με αρχαίες πηγές, συμπεριλαμβανομένης της Βίβλου, είχαν επισκεφθεί τον πλανήτης μας εκπρόσωποι εξωγήιων πολιτισμών.

Το 2000, επιστήμονες στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας, με επικεφαλής τον καθηγητή Jonathan Malkisom, έδωσαν συνέντευξη τύπου, κατά τη διάρκεια της οποίας αναφέρθηκαν τα εντυπωσιακά νέα ότι εκπρόσωποι εξωγήιων πολιτισμών υπήρξαν εδώ και καιρό μεταξύ ανθρώπων. Έχουν ανθρώπινη εμφάνιση και παρακολουθούν στενά κάθε κίνηση μας.

Ο Adrian Kent, του Perimeter Institute ή Theoretical Physics of Canada, δήλωσε:Είναι σαν μια ακραία εκδοχή του καμουφλάζ που βρίσκεται σε ορισμένα έντομα και ζώα. Επιπλέον, σύμφωνα με ιστορικά αρχεία, υπήρξαν εξωγήινοι στη Γη από την αρχή της δημιουργίας.

Οι αρχαίοι φιλόσοφοι πάντα αναζητούσαν την απάντηση στο ερώτημα αν τα όντα που ήρθαν από τον ουρανό ήταν μέλη της ίδιας φυλής με τους αγγέλους. Αλλά κατά κανόνα η απάντηση ηταν οχι επειδή τα όντα που έφτασαν ήταν θνητά ενώ οι άγγελοι ζουν για πάντα.

Το ζήτημα των εξωγήινων πολιτισμών είχε εξαφανιστεί επι αιώνες, και ξανα ήρθε στην επιφάνεια για πρώτη φορά τον 20ο αιώνα, αρχίζοντας με την υπόθεση Roswell. Υπάρχουν αναφορές ότι ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Τζον Φ. Κένεντι λίγες μέρες πριν από το θάνατό του ζήτησε από τον αρχηγό της CIA να του παράσχει όλο το υλικό σχετικά με το περιστατικό, αλλά υποθέτεται δεν μπόρεσε να έχει πρόσβαση στα πιο μυστικά αρχεία..και τελικά τον δολοφόνησαν !

Από την δεκαετία του 1950 έως σήμερα, πολλοί άνθρωποι ισχυρίζονται ότι όχι μόνο είδαν ένα UFO να εμφανίζεται στον ουρανό, αλλά ότι ήταν μέσα σε αυτά τα αντικείμενα και μάλιστα είχαν επαφή με εξωγήινους. Όλα καλά μέχρι εδώ, πριν δεν είχαν επαφές η άπλα δεν τις μάθαινε κάνεις αφου μονο εφημερίδες υπήρχαν? απο το 1950 έως σήμερα δεν έχει αναρωτηθεί κάνεις γιατί έχουν τέτοια λυσσά κάποιοι κύκλοι οι συμμορίτες συγκεκριμένα να χλευάζουν και ειρωνεύονται τέτοια θέματα? και φυσικά να λένε το γνωστό μασονικό θεωρίες συνωμοσίας που αρχισαν μεσώ της CIA που δολοφόνησε τον Κένεντι!

Αυτή η περιορισμένη αντίληψη που έχουν πολλοί δεν ειναι τυχαία ,μαζί και οι «επιστήμονες» ! όλοι έχουν μια εντελώς λάθος αντίληψη για το θέμα ξάνα λέμε : πολλοι λένε για ερπετά χωρίς να καταλαβαίνουν τίποτα οι ίδιοι και στο τέλος το εχουν πάρει και για αστείο η για μια άλλη γελοία θεωρίες συνωμοσίας. ούτε καν έχουν διανοηθεί το μέγεθος της συνωμοσίας κάτω απο την μύτη τους στην κυριολεξία , που καταρρίπτει ότι ξέρουν για την ίδια την ζωή, άλλοι θα νομιζουν οτι θα δουν αναμεσα τους κάποιους υπό την μορφή ερπετών (!) και αφου δεν τους βλέπουν άρα ειναι θεωρίες συνωμοσίας, έτσι νομίζουν!

Καταρχήν πότε άρχισαν όλα αυτά τα μασονικά και οι μασονικές λέσχες? γύρο στο 1800 -1850, την ίδια εποχή που αρχισαν και οι εφευρέσεις όλως τυχαίως, αλλά οχι από αυτούς, όλα αυτά τα μασονικά αρχισαν όταν εμφανίστηκε το ευρωπαϊκό γένος ξανα το οποίο έφερε τις ευρέσεις απότομα όταν επι αιώνες δεν είχε γίνει τίποτα,(σπορά τον θεών) τι έγινε από τότε έως σημερα στην Γη? σφαγές και γενοκτονίες σε όλη την Ευρώπη ! ερώτηση :τι σχέση έχουν όλα αυτά με τους εξωγήινους?...Και όμως.....

Πάλι καλά που ένα "ερπετό" χλεύαζε ένα post ότι η πανούκλα ηταν η πρώτη βιολογική επίθεση τους σαν παραχάνονται αμέσως πλην σαφώς ότι έχουν λερωμένη την φωλιά τους:

Το νοητικό επίπεδο πολλών εχει πέσει τοσο χαμηλά που δεν καταλαβαίνουν τίποτα οι περισσότεροι ο ίδιος ο τρόπος που σκέφτονται ειναι επίπεδου ζουλου, τα μασονικά σχολεια φροντίζουν να κρατούν την μαζα υπό νοητικό έλεγχο,το ότι έχουν εκφυλίσει τους πάντες τα τελευταία 50 χρονιά και παντού επικρατεί το κακό το βλέπετε?,γιατί πριν 10-20 χρονιά ο κόσμος ηταν καλύτερος από σήμερα? πως γίνεται αυτό? ειναι απλο :γεμίζεις την κοινωνία με αγρίμια (γκοιμ τα λέγομενα), όταν οι αιμομιξίες πάνε και έρχονται τι περιμένεις? περιττό να πούμε ότι οι μάζες δεν εχουν επίγνωση ούτε της έννοιας τους γένους ενώ εδώ ειναι το μυστικό,η σήψη και παρακμή ειναι τοσο μεγάλη που βλέπεις την σπορά των θεών να κανει αιμομιξίες με την σπορά των άκρως μοχθηρών εξωγήινων δαιμονικών όπως ξέρετε το κακό! σαν να ζευγαρώνουν άγγελοι με δαίμονες ένα πράγμα, και ο νοών νοείτω..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications