“Έφυγε” από κορωνοϊό (τι άλλο?)  εργαζόμενη νοσοκομείου και το  ύποπτο κείμενο  που υποθέτεται  είχε γράψει

Πρώτο Θέμα: Σε μήνυμά της στο Facebook τον Αύγουστο, προσπαθούσε να πείσει για την αξία της χρήσης μάσκας
Έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό η 37χρονη βοηθός ακτινολόγου στο Νοσοκομείο Νάουσας, γεμίζοντας με θλίψη την τοπική κοινωνία.

Η άτυχη 37χρονη, όπως αναφέρει το foninaousis.gr, κατάγονταν από την Έδεσσα και εργαζόταν στην μονάδα υγείας της Νάουσας.
Το περασμένο Αύγουστο είχε γράψει στον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:
«Η θερμοκρασία σε κάποια φάση ανέβηκε, ίδρωνα πολύ αλλά δεν την έβγαλα την μάσκα.
Ξέρεις γιατί; Γιατί κουράστηκα και θέλω να τελειώνω με τον ιό. Και ξέρω ότι θα νικήσουμε.
Αλλά και γιατί σέβομαι τα βρέφη και τις εγκύους, που αγωνιούν να μην κολλήσουν κάτι. Σέβομαι και τον 75χρονο ,που αψηφά τον κίνδυνο και το παίζει παλικάρι. Σέβομαι ακόμα και σένα τον νέο ,που είσαι άτρωτος και ας φοβάσαι βαθιά μέσα σου.

Αν πιστεύεις σε συνωμοσίες και σε Ροκφέλερ, μην ξαναπάρεις iphone και μην ξανακάνεις check in. Αν πιστεύεις πως τα ΜΜΕ είναι διεφθαρμένα, όπως και ‘γω, δες στην τηλεόραση Πενήντα – Πενήντα ή μπάσκετ ή κλείστην !! Αν κατηγορείς τη Κυβέρνηση, δικαίωμα σου και καλά κάνεις, μην τους ξαναψηφίσεις.

Κάνε το για τον εαυτό σου, όσο χρειαστεί μπαίνε με μάσκα όπου πρέπει. Και όταν φύγει ο ιός, βγες από τη μάζα, ξεχώρισε, επαναστάτησε, γίνε λιώμα, κάνε πάρτυ. Αλλά όχι τώρα.Σεβάσου εμάς που προσπαθούμε και για σένα».

Η ΠΟΕΔΗΝ επιβεβαίωσε την απώλεια της νεαρής νοσοκόμας και εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία ανέφερε:
«Από χθες θρηνούμε άλλη μια νέα συνάδελφο που έχασε τη ζωή της από κορωνοϊο. Μόλις 37 ετών ξεκίνησε τη δουλειά της, βοηθός ακτινολόγου, στο νοσοκομείο της Νάουσας ως επικουρική τον Μάρτιο για την καταπολέμηση της πανδημίας και υπήρξε η ίδια θύμα της. Ήταν από την Έδεσσα και όταν αρρώστησε νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο Έδεσσας.

Δεν της άρεσαν οι συνθήκες νοσηλείας στο νοσοκομείο Έδεσσας που έχει ΜΕΘ πάντα βέβαια γεμάτη και διασωληνωμένους σε θαλάμους και ζήτησε τη διακομιδή της στο νοσοκομείο που εργαζόταν στη Νάουσα. 27 του μηνός διεκομίσθη στη κλινική.

Χθές πρωί επιδεινώθηκε η υγεία της και διασωληνώθηκε. ΜΕΘ δεν υπάρχει στο νοσοκομείο Νάουσας και αναζητήθηκε ΜΕΘ. Βρέθηκε στο νοσοκομείο Αγιος Δημήτριος Θεσσαλονίκης, αλλά δεν πρόλαβε να διεκομισθεί. Ποιος ξέρει ποια θα ήταν η τύχη της εάν στο νοσοκομείο που νοσηλευόνταν υπήρχε ΜΕΘ και δεν θα χρειαζόταν η διακομιδή της. Συλλυπητήρια στους δικούς της ανθρώπους και τους συναδέλφους».

Έγκυρες πήγες μαζικής αποβλάκωσης, στο πρώτο θέμα εμφανίζεται ως αρθρογράφος και ένας ελληνόφωνος που πριν 1-2 χρονιά έκανε κηρύγματα για δημοκρατία και για κακούς φασίστες και πως πρέπει να τους εξαφανίσουν, και τώρα κόπτονται υπέρ κορωνοϊου και τα έχει βάλει με τους κακούς συνωμοσιολόγους:

Ο ίδιος αυτος ελληνοφωνος έγραφε για το αυγό του φιδιού(!) Yπόψιν: τα ορκ τους δεν ξέρουν από αυτά ούτε οι ορδές νεοελλήνων που διαβάζουν έναν ελληνόφωνο για Έλληνα στο Πρώτο Θέμα, και τι εννοούσε με το αυγό το φιδιού, υπόψιν 2: ισχύει το αντίθετο από όσα λένε αυτοί...άρα αυτοί βάζουν τα αυγά του φιδιού,αλλα σε κοιμισμένο λαό που διαβάζει Πρώτο Θέμα lifo και λοιπες έγκυρες πήγες και έχει πάνω απο 5 χρονιά ίντερνετ και οχι μονο δεν έμαθε τίποτα από αυτό αλλα έγινε ακομα χειρότερος τι να πεις στο επίπεδο που εχουν πέσει ? ειναι σαν μιλάς για θέματα μυστικισμού που όμως έχουν άμεση σχέση με όσα ζουν σε παιδιά 5 χρόνων!

Και μεσώ facebook φροντίζουν η προπαγάνδα τους να φτάσει παντού με το έτσι γουστάρω αλλα επειδή έχεις κάνει ήδη block σε πολλές έγκυρες πήγες τους που βγαίνουν στο facebook χωρίς να έχεις πατήσει Like ενώ το δημοκρατικό facebook κανει μηδαμινή απήχηση σε ανεξάρτητες σελίδες και δεν εμφανίζει καν σε αυτούς που έχουν πατήσει Like πάρα σε ελάχιστους για να νομίζεις οτι ειναι δημοκρατικό , (η άλλη έχει να δει post απο την σελιδα μας 4 χρονιά ενώ δεν εχει πατήσει Like σε καμια έγκυρη πηγή τους! ) εμφανίστηκε άλλο κεφάλι του φιδιού της Λερναίας Ύδρας, δηλαδή άλλη έγκυρη πηγή τους δεν τους προλαβαίνεις εκεί που "σκοτώνεις" μια έγκυρη πηγή τους ώστε να μην ξανα εμφανίσει ξανα το facebook εμφανίζετε άλλη:

Χαμός από ορδές που τους πήρε ο πόνος ξαφνικά για μια άγνωστη και το παίζουν "άνθρωποι" όλοι ξαφνικά, οι άλλοι που δεν τρώνε σανό ειναι οι κακοί και οι μισάνθρωποι (!) ενώ αυτοί που τους πήρε ο πόνος για μια άγνωστη που δήθεν “Έφυγε από κορωνοϊό" επειδή το εκαναν θέμα ενώ πεθαίνουν χιλιαδες και δεν το κάνουν θέμα ειναι οι έξυπνοι οι πονόψυχοι και οι άνθρωποι! και υποστηρίζουν την προπαγάνδα και δυνάστες τους , εδώ μπαίνει και ένας άλλος παράγοντας: το πόσο υλιστικές έχουν κάνει τις μάζες και ενώ γεννήθηκαν για να πεθάνουν αυτές θεωρούν οτι ειναι προτιμότερο να ζήσεις 150 χρονιά μέσα στην απληστία μίση ζωή ζωντανός νεκρός πνευματικά,και παίρνοντας φάρμακα ,η και κατάκοιτος πάρα να ζήσεις 50 χρονιά και πεθάνεις με αξιοπρέπεια, οι σοφοί άνθρωποι καποτε πεθάναν (έφευγαν από υλικό κόσμο) κατα βούληση(!)και αυτοί που δεν ξέρουν την τύφλα τους μεταξύ άλλων τρέμουν στην ιδέα του θανάτου επειδή ειναι προσκολλημένοι στον υλισμό !

Το ύποπτο κείμενο λες και το έγραψε συμμορίτης: Το έγραψε αυτη η κάποιος φίλος της συμμορίτης που διαχειριζεται τον λογαριασμό της? δεδομένου ότι αυτή απο τον Αύγουστο έδινε "μάχη"?
Αν το έγραψε αυτή υπό ποια προϋπόθεση το έγραψε? πως γίνεται όλοι που δήθεν δίνουν μάχη με τον "κορωνοϊό" να ειναι είτε συμμορίτες είτε να γράφουν σαν συμμορίτες και τους κακούς συνωμοσιολόγους που δεν πιστεύουν τα παραμυθία τους?ίδια ιστορια 2000 χρονιά τώρα κυνηγούσαν τους έξυπνους : στην αρχή ηταν ειδωλολάτρες, μετά αιρετικοί ,μετα φασίστες και ναζι, και τώρα συνωμοσιολόγοι (!) καθε τοσο οι συμμορίτες βγάζουν μια ταμπέλα στοχοποίησης των έξυπνων και οι ορδές που θελουν να λέγονται άνθρωποι την αναπαράγουν σαν παπαγάλοι ( τοσο μυαλό έχουν σαν του παπαγάλου?), υπέροχος κόσμος ! και περιμένουν να έρθουν καλύτερες μέρες με τα μυαλά που κουβαλούν !
Πως γίνεται να έγραψε το κείμενο τον Αύγουστο λες και ήξερε ότι θα πεθάνει και ότι θα την κάνουν πρώτο θέμα καθαρά για λογούς προπαγάνδας ? και να ξανά βάζει εικόνα πρόσφατα (αφού πέθανε?) σχετική με το ιούς, εδώ φαίνεται καθαρά η υποκρισία, να πείσει ποιους? της ορδές που θα σπεύσουν με κροκοδείλια δάκρυα στα μάτια στο προφίλ της και γράφουν τα γνωστά λες και ηταν συγγενής τους για το παιξουν άνθρωποι στους φίλους τους?
Που ειναι η ιατροδικαστή εξέταση ότι πάθανε από κορωνοϊό? επειδή έτσι το είπαν οι έγκυρες πήγες τους και ο ΠΟΕΔΗΝ σημαινεί ότι ειναι αλήθεια? αν δεν υπήρχαν όλοι αυτοι που τρώνε σανό τόσα χρονιά και καθοδηγούνται ως αγέλη προβάτων δεν θα ηταν παράδεισος ο κόσμος ?

Kαι το γελοίο εκεί που έδινε "μάχη" διαπίστωσε ότι: Δεν της άρεσαν οι συνθήκες νοσηλείας στο νοσοκομείο Έδεσσας, ναι δεν είχε ωραία ατμοσφαίρα! και ξαφνικά λέει επιδεινώθηκε η υγεία της και διασωληνώθηκε αλλά τελικά δεν πρόλαβαν να την πανε σε άλλο νοσοκομείο! σε ένα άλλο κόσμο εκτός οτι θα ειχαν κλείσει όλες οι έγκυρες πήγες τους, θα είχαν κλείσει και πολλά νοσοκομεία ως άκρως επικίνδυνες εγκληματικές οργανώσεις (αν και σε ένα άλλο κόσμο θα υπήρχαν ελάχιστα νοσοκομεία επειδή η μονή περίπτωση για να πάθει κάποιος κατι θα ηταν μονο από ατύχημα, και οχι αυτός ο αχταρμάς εδώ που το έχουν κάνει επιχείρηση να μολύνουν τους πάντες με ένα κάρο αρρώστιες και να τον ταΐζουν φάρμακα μέχρι να πεθάνει)

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications