Εξιχνιάσθηκε Η Υπόθεση Για Την Επίθεση Στον Πρύτανη Της ΑΣΟΕΕ - Σώθηκε η κοινωνία απο εγκληματικά στοιχειά

Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής η υπόθεση της επίθεσης σε βάρος του Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, την 29η Οκτωβρίου 2020. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., "στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργήθηκε ταυτοποιήθηκαν για την εμπλοκή τους 8 άτομα..

Που κατηγορούνται για εγκληματική οργάνωση, αρπαγή από κοινού με βία και απειλή βίας, δια παρανόμου κατακρατήσεως με σκοπό ανοχής πράξης, για την οποία ο παθών δεν έχει υποχρέωση, παράνομη κατακράτηση και παράνομη βία από κοινού, διατάραξη λειτουργίας δημόσιας Υπηρεσίας από κοινού και φθορά ξένης ιδιοκτησίας πραγμάτων, χρησιμευόντων στο κοινό όφελος από κοινού. Η προκαταρκτική εξέταση υποβλήθηκε στην Εισαγγελία και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε κύρια ανάκριση".

Όπως έγινε γνωστό από αστυνομική πηγή την οποία επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι κατηγορούμενοι είναι επτά άνδρες και μία γυναίκα, εκ των οποίων οι έξι φοιτητές. Και οι οκτώ ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο, ενώ κάποιοι από αυτούς, σύμφωνα με την αστυνομία, έχουν απασχολήσει και πάλι στο παρελθόν για καταλήψεις και επεισόδια.

Σε ό,τι αφορά την επικήρυξη των δραστών με 100.000 ευρώ στην οποία είχε προχωρήσει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, όπως ανέφερε στέλεχος του υπουργείου, δεν τίθεται θέμα, καθώς η εξιχνίαση της υπόθεσης επιτεύχθηκε από τη μεθοδική και στοχευμένη έρευνα της Κρατικής Ασφάλειας.

----

Κατηγορούνται για εγκληματική οργάνωση (!) Και οι οκτώ ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο, έχουν απασχολήσει και πάλι στο παρελθόν για καταλήψεις και επεισόδια, αλλά τότε δεν άνηκαν σε εγκληματική οργάνωση και ετσι τους άφησαν ενώ οι ιδιοι ενημερώνουν ότι ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο δηλαδή σε αληθινή αριστερή εγκληματική οργάνωση όπως όλες οι αληθινές εγκληματικές οργανώσεις μετά το 1974 αναρχικές ειναι, ναι αλλα δεν ειναι κακοί ναζι (!) αν πιάσουν αυτα τα χρήσιμα ορκ ποιους θα εχουμε μετα να στέλνουμε στους αντιφρονούντες στην δημοκρατίας μας? στην αρχαία Αθηνά είχαμε δούλους να κυνηγούν όσους δεν πηγαίναν στην εκκλησία του Δήμου να ασκήσουν το δημοκρατικό τους καθήκον και να ψηφίσουν έναν από αυτούς που επιλέγαμε εμείς δημοκρατικά πάντα, και τα χαϊβάνια νομίζουν ότι επιλεγούν αυτοί αρχηγούς(!) ...

Σε ό,τι αφορά την επικήρυξη των δραστών με 100.000 ευρώ? εμείς τους βρήκαμε, όποτε θα τα φάμε σε σουβλάκια και να κάνουμε ρεβεγιόν , τωρα αν τους ξανα πιάσουμε τους ίδιους σε κανένα μηνά αφού αύριο έξω θα ειναι και πάλι , δεν πειράζει σημασία έχει ότι κάνουμε σωστά την δουλειά μας (!)Σώθηκε η κοινωνία απο εγκληματικά στοιχειά ....για να μην λενε οτι δεν πιάνουμε αναρχικούς οχι τίποτα άλλο(!) άσχετα που αύριο πάλι έξω θα ειναι.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications