Τσίπρας: «Οι Έλληνες να μην αισθάνονται ανασφάλεια απέναντι στο εμβόλιο»

Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» "εμβολιάστηκε" λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, δεύτερη ημέρα των εμβολιασμών στη χώρα μας, ο Αλέξης Τσίπρας.Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία έκανε το εμβόλιο χωρίς κάμερες και αμέσως μετά έκανε δηλώσεις.

«Οι Έλληνες πολίτες έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται ανασφάλεια από τη διαχείριση της πανδημίας που έχει κάνει μέχρι σήμερα η κυβέρνηση.»Να αισθάνονται ανασφάλεια από τις πράξεις της και κυρίως από τις εγκληματικές παραλείψεις της.

»Δεν έχουν όμως κανένα λόγο να αισθάνονται ανασφάλεια απέναντι στο εμβόλιο και στον εμβολιασμό. Και αυτό θέλω να το δηλώσω κατηγορηματικά» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.«Το εμβόλιο είναι ένα όπλο που μας προσφέρει η επιστήμη για να αντιμετωπίσουμε την πανδημία, να αντιμετωπίσουμε τον ιό.

»Και μακάρι να υπήρχε η δυνατότητα γρήγορα να εμβολιαστεί το μεγαλύτερο κομμάτι του πληθυσμού και ιδιαίτερα οι ευπαθείς ομάδες. Δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα.»Οι μέχρι στιγμής δόσεις που έχουν εξασφαλιστεί δεν μπορούν να μας κάνουν αισιόδοξους ότι θα δημιουργηθεί μία ασπίδα προστασίας απέναντι στον ιό στην κοινότητα τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, μέχρι το επόμενο φθινόπωρο που οι κλιματολογικές συνθήκες ενδεχομένως να τον επανέφεραν.

ΥΓ: Η υποκρισία τους δεν έχει όρια ...

Post A Comment:

2 comments

vasiliaείπε...

Μηλησαν ολλοι ΜΗΛΗΣΕ και ο αχαιρευτος των αχαΐρευτων!

vasiliaείπε...

Έλληνες ποτέ μην ξεχνάτε κάτι το πολύ σπουδαίο το Όποιον είναι : Όταν διαβάζετε ιστοσελίδες που έχουν σχέσεις με κουμμουνισμο Είναι ΙΟΥΔΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ! ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΣ + Ιουδαισμος + Μασονία ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ! ΕΠΙΣΕΙΣ, ΤΟ COVID- 19 Είναι μονον μια δικαιολογία, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΠΟΙΟΣ ΕΜΟΛΙΑΣΤΙΚΕ ΓΙΑ ΤΟ Covid -19, OIOS του οποίου έως σήμερα δεν έχει ακόμη ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΜΕΛΕΤΗΣΑΝ ΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΜΗΛΗΣΟΥΝ ΣΤΙ ΤΗΛΕΩΡΑΣΕΙΣ!, πηγενετε να διαβάστε τι λέει ο ROVERT KENNEDY JUNIOR O Oποιος δεν πληρώθηκε τίποτε από τους ζσιωιστες. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ,ΛΕΝΕ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΩΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΖΕΤΕ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑΝΤΙΣ ΣΠΑΣΕΤΕ ΣΤΑΜΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΙΟΝΙΣΩΝ, ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΕΚΑΤΟΜΟΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΗΠΑΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΟΡΩΔΩΚΙΑ ΤΟΥΣ! Τόσο φανερό! Ξυπνήστε, και γιατί θέλουν οι Σιωνιστές ΠΛΥΘΗΣΜΟ στον Πλανιτη 500 Εκατομοιρια μονον για έναν μόνο λόγο, όπως τα συζητούν , και νομίζουν ότι κανείς δεν τους ακούει?? ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΝΑ ΑΝΑΜΗΧΘΟΥΝ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΡΑΤΣΕΣ ΚΑΤΩΤΕΡΕΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΦΥΛΗ ΚΑΘΑΡΗ, ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΕΙ ΕΚΑΤΟΜΟΙΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΓΩΝΟΙ ΤΩΝ ΚΗΑΖΑΡΩΝ ΔΗΛ, ΜΟΓΓΟΛΩΝ. ΟΠΩΣ Ο Νετανιάχου , ο Σόρος και οι περισοτεροι από τους πάμπλουτους Εβραίους!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications