Το ιερατείο πάντα στο πλευρό των «γνωστών»- Ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου Ιερόθεος “εμβολιάστηκε”

Ο Σεβασμιότατος (από τους πιστούς εμείς δεν λατρεύουμε ούτε προσκυνούμε κατώτερους μας, φαίνεται από αυτά που λέει, άρα μονο Σεβασμιότατος δεν ειναι), εμβολιάστηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός .

Ο κ. Ιερόθεος πριν από λίγες μέρες σε συνέντευξή του είχε ταχθεί υπέρ των εμβολίων τονίζοντας πως σε αυτά οφείλεται η αύξηση του προσδόκιμου ορίου ζωής.

Μια "πατάτα" που χρησιμοποιούν και οι συμμορίτες για να εξαπατήσουν :ότι η δογματική ψευδό-επιστήμη τους έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση του προσδόκιμου ορίου ζωής (!)

Πότε αυξήθηκε το προσδόκιμο ζωής δηθεν χάριν στην επιστήμη τους ? με τα ψέματα που λένε σε δήθεν έγκυρες πήγες τους και με δήθεν μελέτες? αφού και πριν 100- 150 χρονιά τόσο ζούσαν (!) και μαλιστα χωρίς να παίρνουν φάρμακα από τα 50 μέχρι να πεθάνουν , και 80 χρόνων οι παππούδες ηταν και μάχιμοι, και συνεχίζει:

«Τα εμβόλια ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού για να αντιμετώπιση τους ιούς.Και εγώ έχω κάνει εμβόλια, διότι διαφορετικά πιθανόν δεν θα ζούσα και κάθε χρόνο κάνω το εμβόλιο για την γρίπη.

Θα κάνω όμως και το νέο εμβόλιο ύστερα από τις εγκρίσεις των αρμοδίων Οργανισμών και την απόφαση της Ιεράς Συνόδου και τις υποδείξεις των θεραπόντων ιατρών μου» είχε τονίσει.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications