Εμβόλια άρον-άρον και ο... σώζων εαυτόν σωθήτω: 27/12 θα ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί σε όλη την ΕΕ

Η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ανακοίνωσε μέσω Twitter, ότι οι εμβολιασμοί θα ξεκινήσουν στις 27, 28 και 29 Δεκεμβρίου σε όλη την ΕΕ.

Έχει ήδη ζητήσει μάλιστα οι εμβολιασμοί να ξεκινήσουν την ίδια ημέρα σε όλες τις χώρες της ΕΕ.

Νωρίτερα ο υπουργός Υγείας της Γερμανίας, Γενς Σπαν είχε δηλώσει ενόψει συνεδρίασης με την Γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ και διευθυντικά στελέχη της εταιρείας παρασκευής του εμβολίου BioNTech ότι «όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης προγραμματίζουν να αρχίσουν τους εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού από τις 27 Δεκεμβρίου».

Η εσπευσμένη έγκριση μέσα σε λίγες ημέρες του εμβολίου της τεχνολογίας mRNA της Pfizer είναι προϊόν της τεχνητής πίεσης στις κοινωνίες από τα διαδοχικά και όλο και σκληρότερα lockdowns των κυβερνήσεων ΕΕ και ΗΠΑ.

Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι παρενέργειες θα υπάρξουν μεσοπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα με αυτού του είδους τα εμβόλια, ούτε καν οι ίδιοι οι εγκρίνοντες την κυκλοφορία τους.

Απλά είναι τέτοια η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί που όλα γίνονται με διαδικασίες express χωρίς να προχωρούνε σε ουσιαστικούς ελέγχους.

Δεν είναι τυχαίο ότι το 18% των μελών της επιτροπής εμπειρογνώμων της Αμερικανικής Υπηρεσίας Φαρμάκων (FDA) ψήφισε κατά της έγκρισης ενός τόσο σημαντικού φαρμάκου διατυπώνοντας αμφιβολίες για την ασφάλειά του.

Ας ελπίσουμε ότι θα διαψευστούν οι ανησυχούντες και θα επιβεβαιωθούν οι εγκρίνοντες το εμβόλιο οι οποίοι εν γνώση τους βέβαια ωθούν τους ανθρώπους να βουτήξουν σε μια θάλασσα που κανείς δεν ξέρει τι κρύβει από κάτω της.

Post A Comment:

1 comment

vasiliaείπε...

Βρε παιδια, μπορειτε να φανταστητε ποσο ΜΑΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ,!, Ο Κουβανο Ζκαλεργη, το 1925 οταν εγραψε την διατριβή του πως να καταστρεψει την Ευρώπη, δηλ. Την ΑΣΠΡΗ ΦΥΛΗ, και η κρνουργια ΦΥΛΗ θα ειναι σαν τους Εγυπτιους!! Το Βραβιο ΚΑΛΕΡΓΗ ΟΛΛΑ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ! ΤΡΕΛΕΝΟΝΤΕ για να μας, τετοια αγάπη χωρις συνορα!!Πηγατε να διαβασετε τους ΛΥΘΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!εκει θα δειτε οτι θελουν ο πλυθισμος του ΠΛΑΝΙΤΗ να κατέβει στα 500 ΕΚΑΤΟΜΜΟΙΡΙΑ, ΤΙ ποιο ευκολο απο το θανατυφορο εμβόλιο. Εχει 60 χρονια που το εγουν ανακαλύψει τα ξωανα της ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ. ΚΑΘΗΣΤΕ στον καναπέ, και περιμενετε να σας βαλουν το τέλειο θανατηφόρο Εμβόλιο! Βεβαια φοβαστε να μην χάσετε την συνταξη σας, ΑΛΛΑ ΤΟ,ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ,Αυτα κανει η Εβραϊκή Τηλεωραση που ακουτε 6 ωρες την ημερα! Εχετε χασει προ πόλου τον ενγκεφαλο σας!Αυτοι σας σκοτωνουν με την βρωμερη και τρισάθλια Τηλεωραση τους.Οταν εμεις εχει καπου 40 χρονια πεταξαμε τις Τηλεωρασεις μας, σε εα μηνα μας ειχαν στειλει τελευταια μοδελα Τηλεώρασεως!! Ξερουν τι κανουν ! Αλλα εσεις Καλον υπνο! Οταν ξυπνησετε υο ειστε παρέα με τον Άγιο Πέτρο, οπως λενε!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications