Όσους ενδιαμέσους και αν είχες  στο αν ειναι ειναι ήδη ξοφλημένοι... έφυγαν(!)

Μια εικόνα που δείχνει τον ήδη ξοφλημένο κόσμο (από ταινία ειναι) : και εκεί που ζουν ανέμελοι νομίζοντας ότι όλοι φροντίζουν για το κάλο τους εκατομμύρια των εκατομμυρίων και πως πάρα τα πρόβλημα τους..... έτσι ειναι η ζωή (!) τους έμαθαν κιόλας οτι ειναι φυσιολογικό να έχουν προβλήματα(!) και αντί ο κόσμος να γίνεται καλύτερος γίνεται χειρότερος, και λίγο πιο πέρα έρχεται ο όλεθρος, εσύ που τον βλέπεις ενώ αυτοι δεν βλέπουν τίποτα , γνωρίζεις εκ των ύστερων ότι ήδη ειναι ξοφλημένοι..

Γιατί δεν το βλέπουν και αυτοί? διότι το επίπεδο που ειναι ειναι πολύ χαμηλά, αυτο μεταφράζεται ότι ειναι πολύ χαμηλά νοητικά, και πάρα το γεγονός ότι έχουν σημάδια του επικείμενου ολέθρου που έρχεται , είτε αγνοούν τα σημάδια γιατί ειναι απασχολημένοι με τις δουλείες τους! τι άλλο? με αυτά θα ασχολούμαστε τώρα? έχουμε πιο σοβαρά πράγματα να κανουμε, και τα σοβαρά που έχουν να κάνουν ειναι χαζομάρες συνήθως που θεωρούν σοβαρά , είτε γιατί νομίζουν ότι τα σημάδια ειναι θεωρίες συνωμοσίας(!) και νομιζουν ότι σκοτείνιασε ο ουρανός επειδή ερχεται καταιγίδα έτσι τους είπαν οι ειδικοι ...

Χάριν στο ίντερνετ βλέπουμε ποιοι κατάντησαν την χώρα έτσι live έδω και 5 χρόνια, βλέπουμε όμως και πως καθοδηγούν την μάζα σαν μικρά παιδιά, για να μη πεις πρόβατα και ενοχληθούν κάποιοι, από ψυχολογικής άποψης αυτοί και οι χρήσιμοι δογματικοί ηλίθιοι που εχουν μάζεψει πάσχουν απο έμμονες και κάτι σαν αυτό που ξέρετε ως σχιζοφρένεια. Και μέσα σε 1-2 χρονιά είδες και τι έχουν ιστορικά, που κατα ενα παράξενο λόγω οι μάζες δεν ξέρουν τίποτα, ούτε το 10% από αυτά .. Ακόμα και αν τους έλεγες μερικά από αυτά σε θεωρούσαν κακό και τρελό .

Μεταξύ άλλων βρήκες και τι είχαν πει κάποιοι "κακοί" όπως έχουν διδάξει τις μάζες, και λες οκ αφού αποδεκάτισαν ένα συγκεκριμένο γένος επιλεκτικά , και πέρασαν 80 χρονιά από τότε και δεν τους εξαφάνισαν όλους άρα το πρόβλημα τους ήσαν μονο αυτό το συγκεκριμένο γένος , ίσως να εννοούσε κατι άλλο ένας πολύ κακός συμφωνα με τις μάζες όπως έχουν διδαχτεί από τα σχολεία ακόμα, μετά είδες ότι ενεργούν πολύ αργά με δόλιους τρόπους, τόσο αργά που οι μάζες δεν καταλαβαίνουν τίποτα ...Το 2018 όμως είδες κατι πολύ παράξενο υπέρ αυτού που είχε πει ο "κακός" ..

Διαβάστε μια ωραία θεωρίας συνωμοσίας όσο ορδες στην Ελλάδα διαβάζουν τις γνώστες έγκυρες πήγες τους :Το 2018 ξανα μπήκες σε μια σελίδα facebook δίκια τους και γεματη απο δάυτους, και την οποία την ανακάλυψες απο την αρχή που μπήκες στο ίντερνετ απο το 2014, και είχαν βάλει μια εικόνα τύπου καρτούν με κάποιον (δεν θέλατε να ξέρετε) να κρατάει ένα πάπυρο, και να γραφει στην αρχή στα αγγλικά "Τhis is age of sin - αυτή ειναι η εποχη της αμαρτίας", δεν θα θέλετε να ξέρετε τι άλλο έγραφε... Και εδώ λες κοιτά να δεις που ο "κακός" είχε δίκιο πριν 80 χρονιά.

Εδώ σου έκανε εντύπωση γιατί τόσοι και τόσοι δεν βλέπουν τίποτα τόσα χρονιά και τα βλέπεις μονο εσύ? γιατί εντάξει ο κόσμος ειναι γεμάτος αγρίμια γκοιμ κτλ αλλα υπάρχουν και άλλοι που ανήκουν στο ευρωπαϊκό γένος , αυτοί γιατί δεν βλέπουν τίποτα και πολλοί εξ αυτών έχουν γίνει ένα με τα γκοιμ?? κάτι δεν πάει καλά εδώ, γιατί οι άλλοι ειναι έτσι λόγω ρατσας οκ, αλλα και αυτοί να έχουν πέσει τόσο χαμηλά? και όμως! όχι μονο εχουν πέσει αλλα δεν καταλαβαίνουν και τίποτα και αυτοί και διαβάζουν μαρξιστικές σελίδες ως έγκυρες πήγες άκουσον άκουσον , γιαυτό κάνουν party οι συμμορίτες εκ του ασφαλούς, αφού προηγούμενος έχουν φροντίσει να πέσουν και αυτοι στο επίπεδο των γκοιμ, μέχρι τώρα είχαν καταφέρει να αλλοιώσουν τα χαρακτηριστικά του νου και να έχουν αντίληψή 10 χρόνων παιδιού, γιαυτό διαβαζουν δεκάδες έγκυρες πήγες συμμοριτών ως έγκυρες πήγες, που επίσης μιλάνε σαν να μιλάνε σε μικρά παιδιά όλες οι δήθεν έγκυρες πήγες τους , από εδώ και πέρα πάνε σε άλλα, περαστικά σας.

Και επειδή σας έχουν πρήξει με τους δήθεν ειδικούς και τους "καθηγητές Πανεπιστημίων" (!) δεν χρειάζεται να σπουδάσεις τις γελοιότητες που διδάσκουν στα κολεγιά μαζί με μισές αλήθειες και να σου δώσουν και πτυχίο για αυτό, για να μάθεις 5 πράγματα από μονο σου, εκτός και ανήκεις στο γένος των γκοϊμ των λεγόμενων που γράφουν και στα θρησκευτικά τους βιβλία τους, πριν μερικά χρόνια είχαμε βαλει για το ψευδό-επιστήμονα τους Άλμπερτ Αϊνστάιν που όλοι νομίζουν ότι ηταν επιστήμονας και έξυπνος, ρωτήστε όσους θέλετε ακόμη και επιστήμονες διδάκτωρ κολεγίων αυτό νομίζουν οτι ηταν ιδιοφυΐα (!) πως γίνεται ένας "αμόρφωτος" χωρίς να έχει πτυχία φυσικής να βλέπει ότι ο συγκεκριμένος οχι μονο ιδιοφυΐα ηταν αλλα κάτι άλλο, και να το επαληθεύει κιόλας με μια μικρή ερευνά για το τι έλεγαν άλλοι αληθινοί επιστήμονες στην εποχή του? και οχι μονο αυτό, άλλος φυσικός με πτυχία να λέει τα ίδια για με σένα τον "αμόρφωτο" για αυτόν τον φωστήρα για τις μάζες? γιαυτό πήγαν να τον δολοφονήσουν για αυτα που έλεγε επειδή εκείνος δεν ήσαν κάποιος τυχαίος, αλλα ηταν φυσικός μη καθεστωτικός με τίτλους και θα το έπαιρναν στα σοβαρά οι άλλοι, και θα χαλούσε ένα παραμυθάκι τους από τα πολλά παραμυθία που έχουν κάνει δεδομένα τα "υποχείρια" ( λέξη που λένε οι ίδιοι) ... για φαντάσου αυτοί που θελουν το κάλο σας φτάνουν σε σημείο να κάνουν και δολοφονίες όσων δεν λένε τα τα παραμυθία τους, όταν δεν βλέπεις τίποτα και άπλα κανεις δεδομένα ότι σου λένε πως θα βρεις ότι σου λενε ηλιθιότητες και ψέματα? αυτο ειναι το πρόβλημα των μαζών ότι κάνουν δεδομένα ότι τους λένε σε πληθώρα θεμάτων , και το ερώτημα ειναι σε ποσά αλλα νομίζουν εντελώς λάθος πράγματα οι μάζες επειδή έτσι τους έμαθαν και έτσι λένε όλοι γύρο τους? αστό....!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications