Γεωργιάδης: «Το εμπόριο δεν πηγαίνει καλά γιατί οι έμποροι ξεκινούν με γκρίνια»

Για το click away και για το κατά πόσο έχει λειτουργήσει και έχει βοηθήσει την οικονομία, μίλησε το MEGA ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Σύμφωνα με τον υπουργό, το αίτημα πολλών επιχειρηματιών να ανοίξει το λιανεμπόριο και να λειτουργήσει με ραντεβού απορρίφθηκε από την επιτροπή των λοιμωξιολόγων ακριβώς γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να γεμίσουν οι δρόμοι και να σημειωθούν φαινόμενα συνωστισμού.

Όπως είπε «στο εμπόριο αν ξεκινάς με γκρίνια και αρνητισμό θα πουλήσεις λιγότερο».

Ο ίδιος δοκίμασε το σύστημα του click away προκειμένου να ελέγξει τη λειτουργία του κι έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, ενώ υποστήριξε ότι τα παράπονα που γίνονται από τους επιχειρηματίες δεν είναι γιατί δεν δουλεύει το σύστημα, αλλά γιατί δεν ανοίγουν τα καταστήματά τους.

Ωστόσο έχει παρθεί η απόφαση να μη ρισκάρουμε την πανδημία, όπως τόνισε και πρόσθεσε πως το σύστημα λειτουργεί αν και στην αρχή ο κόσμος ήταν μουδιασμένος.

«Έχουμε πετύχει να έχουμε έναν κάποιο τζίρο αι είναι καλύτερος του μηδενός. Χρειάζεται χαμόγελο και καλή διάθεση», συμπλήρωσε.

Για την επιστρεπτέα προκαταβολή και τα χρέη που δημιουργούνται εν καιρώ πανδημίας και καραντίνας, υποστήριξε πως όλα αυτά θα συζητηθούν με τον τελικό λογαριασμό και όταν επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

«Δε θα τους αφήσουμε να καταστραφούν», κατέληξε.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

...το δικο σου μαγαζακι παει καλα,γλυφτη,γιατι βλεπω τα σαλια σου τρεχουν απο την τρελη ορεξη...!!!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications