Η μάχη στο Dulce έγινε, προκειμένου να σταματήσει ένα Εξωγήινο Πρόγραμμα γενετικής αναπαραγωγής, χρησιμοποιώντας ως πειραματόζωα, χιλιάδες νέων Γήινων γυναικών. Αυτές οι πληροφορίες (θεωρίες συνωμοσίας για πολλούς κοιμισμένους) ειναι νέες διότι γινόταν λόγος μονο για απαγωγή ανθρώπων σε διάφορα post η απαγωγή "νέων Γήινων γυναικών" θυμίζει αλλα που γίνονται αυτή την στιγμή στην Γη οπως και αρχαίες σπηλαιογραφίες που δείχνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα. Τότε που έγινε η αρχική εισβολή ερπέτων, και ο δήθεν θεός Γιαχβέ έφτιαξε διάφορες φυλές και τους ειπε Αυξάνεστε, πληθύνεστε και κυριεύστε τη Γη. Ενώ ήδη υπήρχε στην Γη το original ανθρωπινό γένος το οποίο κυνηγούν με λυσσά τώρα 2000 χρονιά που τα καταλάβουν αυτά οι μάζες? αν και μερικά απο αυτά τα ξέρουν υπό την μορφή θρησκευτικών .

Μερικές πληροφορίες απο αλλα site και απο άτομα τα οποία τα ίδια δεν καταλαβαίνουν πολλά και άπλα αναπαράγουν διάφορες πληροφορίες άπλα ως ιστορίες χωρίς να ειναι σε θέση να αντιληφθούν να κατανοήσουν η και να συνδυάσουν αυτές τις πληροφορίες με αλλα γεγονότα, απόδειξη αυτού για το πόσο κοιμισμένοι ειναι και διάφοροι "ερευνητές" που το παίζουν και ψαγμένοι, ειναι το γεγονός ότι ουδείς από αυτούς δεν έχει καταλάβει ότι οι κακοί δεν ηταν οι Γερμανοί που "ήθελαν να κατακτήσουν το κόσμο",και ουδείς έχει αναρωτηθεί γιατί στο θέμα αυτό κάνουν προπαγάνδα στα πάντα, γιατί ισχύουν τα ακριβώς αντίθετα γιαυτό έχουν κάνει δαιμονοποίηση και λενε για κακούς ναζι μέρα νύχτα, ούτε ειχαν επαφές με τα ερπετά οπως αρέσκονται να λένε, και ενώ ξερουν αληθινή ιστορία μερικοί ερευνητές που εχουν ασχοληθεί μονο με θέματα ιστορίας, όπως και ειχαν σχετικά ντοκιμαντέρ που τα εξαφάνισαν από παντού ακομη απο το brighteon.com που δήθεν δεν κατεβαίνουν τα βίντεο, αυτοί οι ερευνητές που ξερουν αληθινή ιστορία εχουν ασχοληθεί μονο με το ιστορικό κομμάτι , ενώ το θέμα εχει σχέση και με εξωγήινους, και αντίθετα αυτοι οι ερευνητές που ασχολούνται και με εξωγήινους δεν εχουν ιδέα οτι ο πρώτος και ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος ηταν αποτέλεσμα των μοχθηρών εξωγήινων (!) υπάρχουν πολλά κοινά με αυτα που έχουν γίνει ιστορικά και γίνονται έως σήμερα με αυτα που περιγραφονται οτι έγιναν στην βάση Dulce, θεωρίες συνωμοσίας κατα τα αλλα!!! όσο θεωρίες συνωμοσίας ειναι και τα εμβόλια που ετοιμάζουν να σας κανουν και ποσά σας έχουν κάνει ήδη, :

Το 1979, υπήρχαν 37 Εξωγήινα είδη στην εγκατάσταση Dulce. Μόνο 6 από αυτούς είχαν το δικό τους χώρο ή τη διαστατική δυνατότητα μετακίνησης, ενώ οι άλλοι ήταν επισκέπτες των Greys. Όλα τα είδη που είχαν έρθει ως επισκέπτες των Greys ήταν εκεί για πειράματα γενετικής κι αναπαραγωγής με τους ανθρώπους και 8 από αυτά ενδιαφερόταν επίσης για τους ανθρώπους ως πηγή τροφής.

Από εκείνους που τους ενδιέφεραν τα πειράματα αναπαραγωγής, 25 θα μπορούσαν να απολαύσουν άμεση επαφή με τα ανθρώπινα θηλυκά (αν και αρκετοί χρειαζόταν η γυναίκα να υποβληθεί σε ειδικές θεραπείες ορμονών αργότερα) και η εγκατάσταση πήρε προφανώς τη φήμη ότι είναι ένα σημείο σεξουαλικής ευχαρίστησης για τους 25.

Σύμφωνα με τον Lear κι άλλους, η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει κάνει συνθήκη, με μία μη ανθρώπινη φυλή από τις αρχές του 1933. Σύμφωνα με μερικούς αυτή η φυλή δεν είναι ανθρώπινη αλλά ισχυρίζεται ότι η προέλευσή της είναι από τη Γη. Ορισμένες πηγές ισχυρίζονται ότι αυτή η επιθετική φυλή έχει Νεο-Σαυροειδή χαρακτήρα. Αυτό έχει οδηγήσει πολλούς να υπαινίσσονται ότι οι δεινόσαυροι που κυβέρνησαν την επιφάνεια της Γης κατά τους προϊστορικούς χρόνους, δεν έχουν εξαφανιστεί εντελώς -όπως κοινώς πιστεύεται- αλλά ότι, ορισμένες από τις πιο έξυπνες μεταλλάξεις δίποδων ανθρωποειδών της εν λόγω φυλής, έχουν αναπτύξει μια μορφή πνευματικής σκέψης ίση ή μεγαλύτερη [σε ορισμένα σημεία, ειδικά με τον «συλλογικό τους νου» – Branton] απ’ ότι αυτή της ανθρώπινης φυλής. Στη συνέχεια ορισμένες απ’ αυτές τις φυλές πήγαν στο διάστημα κι όταν επέστρεψαν διαπίστωσαν ότι οι δημιουργοί τους από τον πλανήτη τους δεν επέζησαν.

Η κρανιακή χωρητικότητα του Stenonychosaurus είχε σχεδόν το διπλάσιο μέγεθος από αυτό του ανθρώπου, υποδεικνύοντας μία μεγάλη και ενδεχομένως προηγμένη, αλλά όχι απαραίτητα και καλοπροαίρετη διάνοια. Σύμφωνα με ερευνητές, όπως ο Brad Steiger, ο Val Valerian, ο TAL Levesque, και άλλοι, αυτό μπορεί στην πραγματικότητα να είναι το ίδιο είδος οντότητας ή οντοτήτων που περιγράφεται συχνότερα στις συναντήσεις με UFO, καθώς και το ίδιο είδος πλασμάτων που απεικονίστηκε στις αρχές του 1992 στην διεθνή παρουσίαση του CBS, «ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ».

Οι τύποι και οι φυλές στο Dulce κατά τη στιγμή της επίθεσης είναι ακόμα υπό εξέταση και πολλές φυλές δε θέλησαν να παραδεχτούν τη συμμετοχή τους σε ό, τι έγινε εκεί το 1979 … Πολλά από τα θύματα βρίσκουν ότι οι απαγωγείς τους δεν είναι τίποτα λιγότερο από στυγνά κτήνη. Οι σημειώσεις των ερευνητών είναι γεμάτες με περιστατικά κατά τα οποία δόλος και εχθρότητα έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην απαγωγή. Δυστυχώς, τα περισσότερα από τα θύματα που υποφέρουν από αυτές τις αισχρές επιθέσεις, δεν έχουν την ευκαιρία να κάνουν οποιαδήποτε αναφορά σε οποιαδήποτε ανθρώπινη Αρχή για το γεγονός, καθώς εξαφανίζονται και γίνονται ένα ακόμη στατιστικό στοιχείο στον αυξανόμενο αριθμό των δήθεν αγνοουμένων, σε όλη τη χώρα.

Στα γονιμοποιημένα ωάρια των εκατοντάδων υγιών νεαρών γήινων γυναικών μπορεί να γίνεται συνεχής συγκομιδή, για απεριόριστα έμβρυα και βλαστοκύτταρα της έρευνας, σκοτώνοντας αμέτρητα ανθρώπινα έμβρυα στην έρευνα για τα πάντα, από θεραπείες για λοιμώξεις του δέρματος των Εξωγήινων που προκαλούνται από τα μικρόβια της Γης, έως το πώς να δημιουργήσουν μια καλύτερη υπο-ανθρώπινη φυλή σκλάβων από κλωνοποιημένα πλάσματα προορισμένα για εργάτες.

Παρόμοια έρευνα προχώρησε επίσης και σε άλλους επικίνδυνους τομείς, όπως η “ενίσχυση” των ανθρώπων ώστε να γίνουν πλάσματα που θα εξυπηρετούν άλλες ανάγκες των Εξωγήινων. Ένα από τα πιο συγκλονιστικά από αυτά που οι εξωγήινοι βρίσκουν στους τεράστιους χώρους σταυλισμού, είναι οι Γήινες γυναίκες που ήταν γενετικά ενισχυμένες για να γίνουν «αναπαραγωγικές αγελάδες» καθώς η ανάγκη για ανθρώπινο γάλα και για τα αναπαραγωγικά συστήματα είχε αυξηθεί.

Μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του 1970, ο αριθμός αυτών των αγνοουμένων –ως επί το πλείστον νεαρών λευκών γυναικών– αυξανόταν. Ενώ οι απαγωγές ανθρώπων από υπεράνθρωπες δυνάμεις ποικίλων περιγραφών φαίνεται να υπακούουν στους ίδιους μηχανισμούς σε όλο τον κόσμο, ήταν σαφές ότι οι νεαρές λευκές γυναίκες [συχνά ανήλικες] ήταν τα συχνότερα θύματα και ότι, δεν υπήρξε μεγάλη υποστήριξη για τους απαχθέντες ώστε να επιβιώσουν. Στο πιο ελεγχόμενο περιβάλλον του Dulce, οι ερευνητές δεν είχαν προβλήματα αποκάλυψης (σχετικά με τα βλαστικά κύτταρα και την έρευνα για την κλωνοποίηση).

Εκατοντάδες νέες γυναίκες είχαν μεταβληθεί για να γίνουν κάτι περισσότερο από αγελάδες
Η λεγόμενη «ελεύθερη βούληση» είναι πάντοτε επικίνδυνη σε ένα αστυνομικό κράτος! Η «ελεύθερη βούληση» είναι αυτή που επέτρεψε σε μια ομάδα ανδρών να αναλάβει την υψηλού ήθους απόφαση και να επιτεθεί στην εγκατάσταση του Dulce. Το σχέδιο επίθεσης επικεντρώνεται στο να παραλύσει η κύρια γεννήτρια, στη συνέχεια να γίνει όσο το δυνατόν περισσότερη ζημιά, ελευθερώνοντας όσο το δυνατόν περισσότερα θύματα, άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά το φθινόπωρο του 1979, μετά από τη διαστημική μάχη του Αυγούστου, μεταξύ των δυνάμεων της USAF Space Command (Διοίκηση Διαστήματος) και μια Εξωγήινη δύναμη εισβολής, υπό τον ταξίαρχο Aderholt, επικείμενο επικεφαλής στον οργανισμό που θα συσταθεί για την εισβολή στο Dulce.

Οι γυναίκες που επέζησαν, μεταφέρθηκαν σε διάφορες άκρως μυστικές στρατιωτικές βάσεις όπου τις από-προγραμμάτισαν και τις αποκατέστησαν, έτσι ώστε, σιγά-σιγά να επανέλθουν στην κοινωνία, χωρίς να θυμούνται το τι είχαν υποστεί. Όπως δήλωσε ο μυστηριώδης Διοικητής Χ: «Από τη δουλειά μου στις μυστικές υπηρεσίες του Στρατού, μπορώ να πω με κάθε βεβαιότητα ότι ένας από τους κύριους λόγους που το κοινό έχει παραμείνει στο απόλυτο σκοτάδι σχετικά με την πραγματικότητα των UFO και των Εξωγήινων, είναι ότι, η αλήθεια, βρίσκεται βασικά πολύ κοντά στο σπίτι μας ώστε να κάνουμε κάτι γι αυτό.

Πώς θα μπορούσε ένας εκπρόσωπος του Πενταγώνου να τολμήσει να ομολογήσει ότι, πέντε ή δέκα χιλιάδες πόδια υπογείως, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΟΜΗ ΤΩΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ; Πώς θα μπορούσε, για παράδειγμα, τα ταχύτερα βομβαρδιστικά μας να είναι πρόκληση για τους από αέρος εισβολείς όταν μπορούμε μόνο να μαντέψουμε για τις διαδρομές που διανύουν προς στην επιφάνεια, ξεφεύγοντας από τα ραντάρ καθώς πετούν τόσο χαμηλά, κατευθυνόμενοι πάλι στην υπόγεια φωλιά τους; Οι Greys κλπ, έχουν δημιουργήσει ένα φρούριο, που απλώνεται και σε άλλα μέρη των ΗΠΑ με τη βοήθεια ενός τεράστιου συστήματος υπογείων σηράγγων που ουσιαστικά υπήρχε πριν από την καταγραμμένη ιστορία»..

Ενώ οι Greys επανεκκίνησαν το πρόγραμμα αναπαραγωγής το 1993 και, μερικά από τα χαμηλότερα επίπεδα της εγκατάστασης στο Dulce ξανάνοιξαν το 1998, οι αριθμοί είναι σε δεκάδες ή εκατοντάδες, αντί των χιλιάδων...Η ψευδαίσθηση της ελευθερίας, που μπορεί να χαθεί από εκείνους τους λίγους που γνωρίζουν τι πραγματικά συμβαίνει, είναι ένα άξιο αντάλλαγμα για την καταπληκτική τεχνολογία που θα έρθει στα χέρια της ανθρώπινης ελίτ (αυτό είναι το επιχείρημά της) που λαμβάνει μέρος στις νέες συμφωνίες με τους εξωγήινους. Αυτό φυσικά, δεν μπορεί να γίνει εύκολα, έως ότου η αντοχή όλης της ανθρωπότητας εξαφανισθεί, είτε μέσω επανεκπαίδευσης, είτε μέσω κατάκτησης.

Πράγματι, οι επίμονοι απατεώνες που ασχολούνται με αυτές τις εκθέσεις, έχουν βοηθήσει την USAF να καλύψει την αλήθεια των γεγονότων που έγιναν στο Dulce και συνεχίζουν να βοηθούν στην προσπάθεια απόκρυψης της ερειπωμένης εγκατάστασης και εκείνων που πήραν μέρος στο γεγονός. Άνδρες όπως ο αξιωματικός πληροφοριών William Cooper που έχουν γίνει πολύ χαλαροί με τη γνώση της αλήθειας, μπορεί να αμφισβητηθούν με οποιοδήποτε τρόπο, ή να εξολοθρευτούν αν αποτελέσουν πολύ μεγάλη απειλή,Θα πρέπει να είναι σαφές από τις ενέργειές τους, καθώς και την προθυμία τους να αμφισβητήσουν την εξουσία, ότι, σε αυτούς τους ανθρώπους δεν πρέπει ποτέ ξανά να επιτραπεί μια τέτοια θέση εξουσίας ή αρχής (ή μάλλον, αυτή είναι η νοοτροπία της Γήινης και shapeshifting Ελίτ) Ενώ ο Ολλανδός εξολοθρεύτηκε το 1996 και ο γιος του θα είναι στην *φυλακή για το υπόλοιπο της ζωής του, η ίδια η νοοτροπία που δημιούργησε τέτοια άτομα θα πρέπει να συνθλιβεί προκειμένου η ανθρώπινη φυλή να ζήσει «ειρηνικά» με τους Εξωγήινους! ( δήλαδη να εξαφανιστούν οι δίκαιοι και οι εξυπνοί "φασιστες ναζι" και να μείνουν οι δουλικοί υπηρέτες τους μειωμένης νοημοσύνης , ακριβώς γιαυτό προκάλεσαν δυο παγκόσμιους πολέμους οι δήμοκρατες ).

Επίπεδο 4: μελέτη της ανθρώπινης αύρας, της τηλεπάθειας, των ονείρων και της ύπνωσης. Ο Τόμας λέει ότι ξέρουν πώς να διαχωρίσουν το βιοπλασμικό σώμα από το φυσικό σώμα (του αιθερικού διπλού) και να τοποθετήσουν μια "εξωγήινη οντότητα"(εισβολείς σώματος) μέσα στο ανθρώπινο σώμα, μετά την αφαίρεση του "ψυχικού" αιθερικού διπλού του ανθρώπου ... Πόσοι καταλαβαινουν αυτούς τους ορούς? εδώ οι μάζες εκτός οτι δεν έχουν καμιά σχέση με το μυστικισμό , δεν έχουν ιδέα οτι ο θάνατος τους άφορα μονο το υλικό τους σώμα! κατα τα αλλα το παίζουν απόγονοι αρχαίων στην Ελλαδα όλοι που ακομα και να έχουν διαβάσει τι έλεγαν οι αρχαίοι δεν εχουν καταλαβεί τίποτα, το θέμα ειναι να τα καταλάβεις απο μονο σου πριν καν διαβάσεις τι έλεγαν οι αρχαίοι, ο μόνος λόγος που θα ασχοληθείς με το τι έλεγαν οι αρχαίοι ειναι ώστε να επιβεβαιώσεις αν και αυτοί ήξεραν και οχι άπλα για να τα αντιγράψεις ώστε να το παίζεις φιλόσοφος, πχ εγώ δεν λέω για ερπετά επειδή ετσι το ειπε κάποιος αλλα εγω ο ίδιος το διαπίστωσα και αυτους και τα χρήσιμα γκοιμ τους ήδη απο 2015,μα που ειναι γιατί δεν τους βλέπουν όλοι ??? γιατί ο ίδιος ο τρόπος που σκέφτεστε και αντιλαμβάνεστε ειναι αποτέλεσμα της επιρροής τους, εκτός αυτο πρέπει να ανήκει στο ευρωπαϊκό γένος (αυτο που έσφαζαν ) και να μην εχει πέσει στο επίπεδο των γκοιμ τους .

Ως επί το πλείστον νεαρών λευκών γυναικών, μήπως ειναι ρατσιστές και δεν θέλουν μαύρες η κατι άλλο παίζει? γιατί ακριβώς το ίδιο κάνουν τα ξαδέλφια τους που δεν ειναι σε κάποια βάση (!), το κοινό έχει παραμείνει στο απόλυτο σκοτάδι σχετικά με την πραγματικότητα των UFO και των Εξωγήινων η αλήθεια, βρίσκεται βασικά πολύ κοντά στο σπίτι μας (!) οχι μονο σε βάση κάπου στην Αμερική όπως νομίζουν ορδές κοιμισμένων η λέει ο μυστηριώδης Διοικητής Χ! εκεί ειναι στην αρχική τους μορφή, φαίνεται να υπακούουν στους ίδιους μηχανισμούς σε όλο τον κόσμο, οι Γήινες γυναίκες που ήταν για να γίνουν «αναπαραγωγικές αγελάδες» έως ότου η αντοχή όλης της ανθρωπότητας εξαφανισθεί, είτε μέσω επανεκπαίδευσης, είτε μέσω κατάκτησης,(γιαυτό τους βαζουν να σπουδάζουν μέχρι τα 20+ ώστε να μην εχουν επίγνωση του κόσμου )μέσω εκπαίδευσης γιαυτο τσιριζουν για εκπαίδευση και πτυχία με τον ίδιο τρόπο που εκπαιδεύουν ζώα , είτε μέσω κατάκτησης, τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια? είμαστε επαναστάτες ελεγαν το κάπου το 1900 και ακολούθησαν οι γνώστες και μη γενοκτονίες και δυο παγκόσμιοι πόλεμοι ώστε να μείνουν οι κατώτερες φυλές που ελέγχονται εύκολα πολύ περισσότερες με τα σήμερα αποτελέσματα, όσο για την γενετική που λένε ότι έκαναν εκεί αυτό κάνουν και με τις αιμομιξίες ήδη εδώ και χρονιά γιαυτό κόπτονται για λαθρο, το οτι στέλνουν ορδες μεταναστών μονο οπού υπάρχει το λευκό γένος δεν κανει εντύπωση σε κανέναν? οι ιδιοι κοπτόνται και για τα εμβόλια όλως τυχαίως,όλως τυχαίως επίσης οι ιδιοι λενε για θεωρίες συνωμοσίας διαγράφουν οτι ενοχλεί και απομάκρυναν τον όχλο απο τετοια θέματα και θέματα μυστικισμού δηλαδή απο ανεξάρτητες σελίδες, και τον μάζεψαν σε δίκες τους ώστε να μην εχουν επίγνωση για τίποτα,ενώ ειναι όλα μπροστά τους έχουν εκπαιδευτεί να μην καταλαβαίνουν τιποτά, πέρα του γεγονός οτι συνυπάρχουν και με τα γκοιμ τους που ρίχνουν το νοητικό επίπεδο και την ίδια την κοινωνία στο πάτο .

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications