Όταν βάζεις μαζί αγρίμια με μη αγρίμια :14χρονο κορίτσι γρονθοκοπήθηκε  δεν θα μπορέσει ποτέ να κάνει παιδιά

Μία μαθήτρια από τη Ρωσία έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και εκφοβισμού από συμμαθήτριές της και οι γιατροί πιστεύουν ότι δεν θα μπορέσει ποτέ της να αποκτήσει παιδιά.

Η 14χρονη Liza πήγε σε ένα ερημικό σημείο στην πόλη Mineralnye Vody της Ρωσίας μαζί με ένα αγόρι που ονομάζεται Dima, ο οποίος την κάλεσε να πάνε βόλτα.Εκεί δέχτηκε επίθεση από πέντε κορίτσια, ηλικίας 13 με 14 ετών, τα οποία την ξυλοκοπούσαν για τρεις ώρες. Ένα από τα κορίτσια κατέγραψε την σοκαριστική επίθεση σε βίντεο.

Τα κορίτσια της επιτέθηκαν επειδή η 14χρονη είχε επικρίνει την ανάρμοστη συμπεριφορά τους στο σχολείο, σύμφωνα με τα ΜΜΕ.Στο βίντεο, η Liza φαίνεται να δέχεται επίθεση από ένα κορίτσι, τη 14χρονη Veronika Astapova, η οποία στο βίντεο φοράει μία λευκή μπλούζα.

Η Astapova φαίνεται να χτυπάει τη Liza στο κεφάλι πριν τη ρίξει στο έδαφος και την κλωτσήσει στην πλάτη και το κεφάλι της.Ένα άλλο κορίτσι, η 13χρονη Polina Duchkova, φαίνεται να πηδάει πάνω στο κεφάλι και το στήθος της.

Η Astapova συνέχισε να χτυπάει την πλάτη της Liza καθώς η 14χρονη βρισκόταν στο έδαφος, προτού τις σταματήσει ο Dima.Στη συνέχεια, η Liza πέφτει στα γόνατα και η Astapova αρχίζει να της τραβάει τα μαλλιά.Μετά από την τρίωρη επίθεση, οι ανήλικες άφησαν τη Liza ελεύθερη.

Η Liza κατάφερε να φτάσει στο σπίτι της και να καλέσει ένα ασθενοφόρο, το οποίο τη μετέφερε σε μονάδα εντατικής θεραπείας όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Η 14χρονη διαγνώστηκε με εγκεφαλική διάσειση, σοβαρούς τραυματισμούς στα εσωτερικά της όργανα, ειδικά στους πνεύμονες και τα γεννητικά της όργανα. Όλο το σώμα της ήταν γεμάτο μώλωπες.Και λόγω του τραυματισμού που προκλήθηκε στα αναπαραγωγικά της όργανα, οι γιατροί πιστεύουν ότι δεν θα μπορέσει να κάνει παιδιά στο μέλλον.

---

Αυτή η είδηση ειναι από dailymail.co.uk και λοιπες καθεστωτικές και σελίδες αποχαύνωσης στην Ελλάδα... Όλοι θα είδαν το δεντρό ακόμη και σε αυτή την ακραία περίπτωση και οχι το δάσος, δηλαδή τι γινεταί όταν βάζεις μαζί αγρίμια με μη αγρίμια ....Υπενθυμίζεται οτι στην Ρωσία ειδικά εξ ανατολάς οι περισσότεροι ειναι μογγολικής ράτσας...

Είτε θα πέσουν στο επίπεδο τους , είτε θα γίνουν και αυτά σαν τα αγρίμια για να μπορέσουν να επιβιώσουν σε ένα βάρβαρο κόσμο, αν και αυτή ειναι ακραία περίπτωση ξανα λέμε κάνεις δεν κατάλαβε την ουσία..ενώ αυτός ειναι ο λόγος που βάζουν μαζί παιδιά μεταναστών με μη ώστε να πέσουν όλοι στο επίπεδο τους και να συνηθίζουν να από μικρά να συνυπάρχουν με μοχθηρούς ώστε μετά να μην τους καταλαβαίνουν κιόλας και να ζευγαρωνουν και μαζί τους οι γυναίκες...

Για ορδές κοιμισμένων τα μικρά και τα αθώα κορίτσια που πλάκωσαν στο ξύλο την άλλη , δεν ειχαν καλές αρχές από το σπίτι η ειχαν ψυχολογικά προβλήματα και παιδικά τραύματα απο δηθεν προβληματικές οικογένειες, γελάνε και οι πέτρες!! αυτα τους λένε οι δήθεν ψυχολόγοι, οχι ότι έτσι ειναι η ράτσα τους και το πνεύμα τους, επίσης οι φερόμενοι ψυχολόγοι τους λενε οτι ναρκωτικά και τον κακό τον δρόμο το παίρνουν φτωχά παιδιά και με δήθεν παιδικά τραύματα απο χωρισμένους γονείς κτλ, αφού έτσι είπαν οι ειδικοι έτσι θα ειναι (!) ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα, για να καλύψουν την αλήθεια, λέγοντας 1 περίπτωση ως δεδομένη στις 100 που δεν ειχαν κανένα πρόβλημα στην ζωή τους αλλα γεννήθηκαν έτσι,και στο στρατο όλοι που έπαιρναν ναρκωτικά ηταν πλουσιόπαιδα και ζάπλουτοι, στην δε τηλεόραση στους δηθεν σοβαρούς γίνεται χαμός από ναρκωτικά ,που ποτίζουν ακόμα και γυναίκες τύπου μοντέλα για να σπάνε τους ηθικούς φραγμούς και για να τις μετατρέπουν σε π@ρνες , αυτα τα κανουν οι "άγιοι άνθρωποι " στον λεγόμενο χώρο της showbiz και όλοι αυτοί ειναι πλούσιοι και σοβαροί (!) και οχι δεν ειχαν ψυχικά τραύματα ούτε ηταν απο προβληματικές οικογένειες όπως πιπιλίζουν τα μυαλά σας για να αποκρύψουν το γεγονός ότι έτσι γεννήθηκαν, και παίζει ρόλο τι γένος ειναι και τι πνεύμα έχουν και οχι η ανατροφή απο το σπίτι όπως νομίζουν οι μάζες.....

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications