Η Χαρά Παππά αποκαλύπτει τη δύσκολη μάχη της με την κατάθλιψη  - Έμενα το πρόβλημα ειναι άλλο (!)

Έμενα το πρόβλημα ειναι άλλο: δεν μπορώ να καταλάβω τι γένος ειναι η συγκεκριμένη επειδή ειναι ανάμεικτη (!)δηλαδή τι πνεύμα έχει επειδή δεν την ξέρω προσωπικά για να καταλάβω αν η πλάστηκα γέρνει προς μέρος του κάλου η από μέρος το κακού του Γιαχβέ του λεγόμενου. Πάντως φαίνεται να εχει αγνό πνεύμα από το λίγο που έβλεπα το προηγούμενο GTMT ακριβώς για αυτό το λόγο για να ψυχολογείς χαρακτήρες /πνεύματα, ηταν μόλις το 2013 όταν διαπιστωθεί ότι παίζει ρόλο το πνεύμα και το γένος.

Αυτά βεβαία τα ξέρετε εντελώς διαστρεβλωμένα υπό την μορφή θρησκειών για αυτό λένε για τον Γιαχβέ, και δεν ειναι μονο μονο αυτή, αλλα πολλές αλλες και άλλοι που δεν ανήκουν ούτε στην μια πλευρά ούτε στην άλλη ξεκάθαρα και φαίνεται σαν ουδέτερο "γένος" ψυχών.

Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση, στο αν και αυτοί ήσαν η "σπορά των θεών" δηλαδή ήσαν ψυχές που άνηκαν στο θεϊκό γένος της δημιουργίας και αντί να ανεβαίνουν ώστε να γίνουν και αυτοι θεϊκό γένος οπως έλεγαν και όλοι οι αρχαίοι μύστες, που τους ξέρετε ως φιλόσοφους(?) ναι ξύπνησε ο άλλος μια μέρα και ειπε ας γράψω ένα μύθο ! οχι οτι ηταν έτσι από την γέννηση τους δηλαδή ανώτερα πνεύματα, οι οποίοι γεννήθηκαν για να ανεβάσουν το πνευματικό επίπεδο των αλλων,για παράδειγμα υπάρχουν πολλοί κατώτεροι νοήτικα αλλα δεν έχουν κάκια, και τελικά εκφυλίστηκαν και πνευματικά μέσα από διαδοχικές ζωές τους και φυλετικά, με αιμομιξίες τους με φυλές του Γιαχβέ οι οποίες εμφανίστηκαν στην Γη πριν 2000 χρονιά.

Με άπλα λογία επικρατεί ένας αχταρμάς πλέον, καθώς εκτός απο θεϊκή δημιουργία και τις φυλές του Γιαχβέ υπάρχουν και αλλες φυλές στην Γη, αφού διάφορες φυλές εξωγήινων δημιουργούσαν και από μια φυλή τους στην Γη ακόμα και αν οι ίδιες δεν ηταν ανθρωπινής μόρφης. και όλο αυτό το έχουν κουκουλώσει υπό την μορφή των θρησκειών , ένας κάλος θεούλης ειπε ας φτιάξω 5-6 διαφορετικές φυλές στην Γη ώστε να σφάζονται μεταξύ τους και γελάω ! και καλα άντε πες οτι έφτιαξε φυλές ο "κάλος θεός" για να υπάρχει ποικιλία, το οτι υπάρχουν μοχθηρές φυλές του κακού και οχι άπλα κατώτερες νοητικά , δηλώνει οτι αυτός ο "θεός" που τις έφτιαξε ειναι ο ίδιος αυτο που ξέρετε ως σατανάς και οχι ο κάλος θεούλη (!) αυτά αν τα έλεγαν οι αρχαίοι θα τους έκαναν φιλόσοφους, σήμερα όποιος τα λέει ειναι ο κακός ο τρελός και ο συνωμοσιολόγος, μιλάμε για "πολύ ανώτερο επίπεδο της κοινωνίας" οχι αστεία ! αφού πολλοι "μορφωμένοι" με πτυχία που τους βλεπεις ως μαϊμούδες νοητικά λένε :

ουγκ ουγκ τι πίνεις ? και κάπως έτσι έριξαν τους πάντες στο επίπεδο τους,με τόσα αγρίμια στην κοινωνία που νομιζουν οτι ειναι άνθρωποι τι περιμένεις? στη πρώτη φάση οι άνθρωποι μετατρέπονται σε ψυχικά ζόμπι. (Δεν σκέφτομαι, δεν καταλαβαίνω, υπακούω, πηγαίνω εκεί που μου δείχνουν, δεν έχω κανένα δικαίωμα εκτός από εκείνο που θα μου υποδείξουν) Στη δεύτερη φάση μετατρέπονται σε κανονικά ζόμπι, να γιατί έπαθε κατάθλιψη η Χαρά ,την οποία αυτά τα ίδια αγρίμια που ειναι ίδιας ράτσας με τους μουσουλμάνους μαντέψτε πως θα την βλέπουν (ειδικά με αυτές τις φώτο) και οχι ως άνθρωπο.. :

«Έχω διαγνωστεί με κατάθλιψη» αποκάλυψε το μοντέλο Χαρά Παππά σε διαδικτυακό της φίλο που της έκανε σχετική ερώτηση στο Q & A στο Instagram.

«Δεν μιλούσα για το τι πραγματικά πέρναγα μέσα μου, διότι όπου κι αν μιλούσα άκουγα “εσύ, η χαρά της ζωής, ο πιο θετικός άνθρωπος;” (εικόνα ενός ανθρώπου που πάσχει από κατάθλιψη είναι, λανθασμένα, ένας άνθρωπος που όλη μέρα είναι κλεισμένος σπίτι του και δεν κάνει τίποτα, αφήνει τον εαυτό του). Έτσι και εγώ το καταπίεσα, μέχρι που έφτασε σε ένα πολύ κακό σημείο για εμένα και αποφάσισα να απευθυνθώ σε ειδικό, τον ψυχοθεραπευτή μου!» συνέχισε η πρώην σύντροφος του Μπουράκ Χακί.

«Πλέον είμαι πολύ καλά, νιώθω την κατάθλιψη, δεν είναι κάτι που με ταλαιπωρεί! Είναι ό,τι καλύτερο έχω κάνει για εμένα η ψυχοθεραπεία, και το προτείνω σε οποιονδήποτε νιώθει ότι κάτι δεν πάει καλά μέσα του» έδωσε τη συμβουλή της.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications