Έτοιμοι να δώσουν εκπομπή στην Αννα Μαρία μόλις βγει από το παιχνίδι - Για την έχουν από κοντά  (ξέρουν αυτοί)

Η είδηση και μάλιστα από σελίδα ελληνόφωνων δείτε με τι ασχολούνται οι έγκυρες και σοβαρές πήγες κατα τα άλλα : Έτοιμοι να δώσουν εκπομπή είναι στο Σκαι στην Αννα Μαρία μόλις βγει από το παιχνίδι.

Το γκελ που έχει στον κόσμο εκτιμούν στο κανάλι ότι μπορεί να αναζωογονήσει τις θεαματικότητες του στο νεανικό κυρίως κοινό τη στιγμή που άλλες επιλογές του καναλιού όπως πχ η Μαλέσκου όχι μόνο δεν αποδίδουν όσα πίστευαν αλλά τα πράγματα πηγαινουν από το κακό στο χειρότερο.

Ήδη έχουν ετοιμη πρόταση για την Αννα Μαρία η οποία ακούγεται πως θα είναι πολύ ελκυστική και δύσκολα θα μπορεί να πει όχι.

Οι πρώτες πληροφορίες λένε πως θα γίνει πρόταση και σε συμπαίκτη της να την πλαισιώνει όμως αυτό θα εξαρτηθεί και από την απόδοση στις ψηφοφορίες του συγκεκριμένου παιχτη τις δυο τελευταίες βδομαδες του παιχνιδιού.

Για να δούμε……---------

Οι μάζες βλέπουν το δεντρό και χάνουν το δάσος όμως! ο λόγος που ασχολούνται με την συγκεκριμένη ούτε καν έχουν διανοηθεί , και φυσικά θα την προωθήσουν στα κανάλια τους για την έχουν από κοντά , που ξέρεις μπορεί να φάει καμιά αστραπή του Δια και να ξυπνήσει μια μέρα ξαφνικά από το Matrix τους:Τυλιχτείτε την καλα σαν τα φίδια γύρο γύρο τώρα που την βρήκατε μην σας φύγει ! ξέρετε καλά από αυτά εσείς τα ερπετά !

Όσοι θα διαβάσουν και δεν έχουν αντίληψη για τίποτα: Mα τι γελοίες θεωρίες συνωμοσίας ειναι αυτές και χαζομάρες? ενώ εσύ που ξέρεις βλεπεις αυτούς να πιστεύουν ηλιθιότητες ως δεδομένες και να θεωρούν ως "σοβαρά θέματα" χαζομάρες! καλα για το μασονικό θεωρίες συνωμοσίας που τους έχει γίνει πιπίλα (όπως κάθε τι σήμιτικο) σε ότι δεν φτάνει η νοημοσύνη τους και η αντίληψη τους, δεν έχεις να πεις κάτι πάρα μονο το γνωστο : «Όσα δε φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια.

Και στην έγκυρη πηγή τους lifo προ μηνών έκαναν ολόκληρο post και χλεύαζαν τα "ερπετά" του «συνωμοσιολόγου» David Icke ! που και αυτός έχει καταλάβει τι παίζει όπως φαίνεται, ναι αλλα του κατέβασαν το κανάλι και την σελίδα facebook (!) γιατί βλεπεις στο εξωτερικό έχει πιο πολλούς ευρωπαϊκού γένους που όταν λεει κάποιος κατι ερευνούν και δεν το χλευάζουν όπως κάνουν οι ραγιάδες νεοέλληνες στην πλειοψηφία τους όπως έχουν διδαχθεί απο τα ερπετά που κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα και αυτά τα χλευάζουν , γιαυτό οχι μονο έμειναν τούβλα ακόμη και στην έποχη που εχουν ιντερνέτ οι Νεοέλληνες αλλα έριξαν και τους υπόλοιπους στο επίπεδο τους , φαντάσου να είχε αυτούς τους γραικύλους και στην αρχαία Ελλάδα ο Πλάτωνας θα τους μιλούσε για πνεύμα και αυτοί με μια φωνή θα φώναζαν : ουγκ ουγκ! τι θεωρίες συνωμοσίας λέει αυτός ο ψυχάκιας? τι πίνει? ειναι τρελός στην πυρά!!! πολύ έξυπνο: ότι δεν μπορείς να καταλάβεις λόγο της κατωτερότητας σου ειναι θεωρίες συνωμοσίας μπράβο γιαουριδές Νεοέλληνες! 400 χρονιά Τουρκοκρατία βλέπεις τουλάχιστον το 60% στην Ελλαδα ουδεμιά σχέση έχει με αρχαίους όπως νομίζει και καυχιέται, φαίνεται απο τον τρόπο που σκεφτονται και πως λειτουργούν , αυτοί ειναι εύκολα υποχείρια που λένε και ερπετά (!)δηλαδή εύκολα ελεγχόμενοι .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications