Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: «Θέλω να εμβολιαστώ πρώτος»

Ο Μακαριώτατος επιθυμεί με αυτό τον τρόπο να στείλει και μήνυμα στον λαό (!) έτοιμος να πει ότι το εμβόλιο ειναι "θεόπνευστο" και ότι τα μετρά η "θεία δίκη" , και να φανταστεί κανεις οτι κατι τέτοιοι τύποι κράτησαν την ανθρωπότητα επι αιώνες στο νοητικό σκοταδισμό του μεσαίωνα

Με την Κύπρο, μαζί με τις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ να αναμένει την άφιξη των πρώτων εμβολίων πριν από το τέλος του χρόνου, το Υπουργείο Υγείας έχει ήδη ανακοινώσει το εθνικό πλάνο για την μεγάλη επιχείρηση των μαζικών εμβολιασμών.

Χθες ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου ανακοίνωσε «ότι βρισκόμαστε εν αναμονή έγκρισης για να αρχίσουμε το εμβολιαστικό πρόγραμμα στις 27 Δεκεμβρίου, όπως και οι υπόλοιπες χώρες».

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: Ευλογεί τα μέτρα, επικρίνει αρνητές και απαντά για Θεία Κοινωνία Στην Κύπρο όπως και στις υπόλοιπες χώρες του κόσμου έχει ήδη ξεκινήσει συζήτηση για το ποιος ή ποιοι θα εμβολιαστούν πρώτοι.

Μιλώντας στη Cyprus Times ο Προκαθήμενος της Κυπριακής Εκκλησίας, δήλωσε ότι έλαβε απόφαση να κάνει το εμβόλιο κατά του Covid-19 σημειώνοντας ότι δεν υπάρχει κάτι που να τον φοβίζει, δεδομένης μάλιστα της ηλικίας και της κατάστασης της υγείας του που το τελευταίο διάστημα ήταν βεβαρημένη.

«Με έχουν συμβουλεύσει οι γιατροί μου να εμβολιαστώ και θα το κάνω» είπε ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος δηλώνοντας μάλιστα ότι επιθυμεί να είναι ο πρώτος που θα εμβολιαστεί στην Κύπρο.

«Θα ήθελα να εμβολιαστώ πρώτος στις 27 του μήνα» δήλωσε συγκεκριμένα στη Cyprus Times.

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι η προοπτική αυτή έχει ήδη συζητηθεί, με τον ίδιο τον Μακαριώτατο να επιθυμεί με αυτό τον τρόπο να στείλει και μήνυμα στον λαό σε σχέση με τον εμβολιασμό.

Post A Comment:

1 comment

vasiliaείπε...

Άλλος ένας ηλιθειος Πάπας! Γιατί όχι?ακομη και οΕπισκοπος του Πηραια,δεχτικε το εμβόλιο! Τέλος κέρδισαν οι Σιωνιστές Εβραίοι! Ποιος φταίει??μα και βέβαια εμείς τα κορόιδα οι Γκοιμ! Κανένας άλλος αντί να του ορμιξουμε καινά τους στρίψουμε το λαρινγκι τους κοιτάζουμε!!! Και τα χειρότερα ερχοντε! Θα ας φάνε ζοντανους οι Σιωνιστές, δεν θα το πιστεύετε, το μυσος μας για εμάς τους Έλληνες είναι απερίγραπτο!!ποιος είδε τον Θεό και δεν το εφοβηθει!!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications