Αντεπίθεση Νότη Σφακιανάκη για «κράτος του κ@λου» και «πληρωμένους δημοσιογράφους» (video)

«Λειτουργούν με γνώμονα το διαίρει και βασίλευε προστατεύοντας τα λαμόγια, τους εγκληματίες»

Ξέσπασε ο Νότης Σφακιανάκης λίγες μέρες μετά την σύλληψή του στο Ελληνικό για κατοχή ναρκωτικών και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο γνωστός τραγουδιστής μετά την παρουσία του στον Εισαγγελέα, έκανε μία σκληρή ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μέσα από την οποία κατηγορούσε τα κανάλια, τους δημοσιογράφους και το κράτος γράφοντας:

«Η αγάπη σας χρόνια τώρα εκδηλωμένη! Η στήριξή σας έμπρακτη σε κάθε δύσκολη στιγμή! Το ηθικό δίδαγμα όμως της ιστορίας, πως το κράτος του κ@λου αλληλένδετα με πληρωμένους δημοσιογράφους και χρεωμένα κανάλια εις βάρος της ελληνικής οικονομίας λειτουργούν με γνώμονα το διαίρει και βασίλευε προστατεύοντας τα λαμόγια, τους εγκληματίες, τους παιδεραστές. Απεναντίας για όλους εμάς τους υπολοίπους μπορεί να συμπεριφέρεται και να εκθέτει πρόσωπα και καταστάσεις προς όφελος του σαθρού συστήματος, κερδίζοντας νούμερα “ευρά” γελοιοποιώντας κάθε ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Υ.Γ.1 Μην μασάτε με τη μαλακία που μας πασάρουν.
Υ.Γ.2 Είναι τόσα πολλά τα μηνύματα και ιστορίες σας που με φιμώνει το Instagram».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε», το προφίλ είναι όντως του τραγουδιστή, κάτι που επιβεβαίωσε ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας.Ωστόσο, μετά την δημόσια τοποθέτηση του τραγουδιστή, ο λογαριασμός του στο Instagram, διαγράφηκε.

Post A Comment:

1 comment

vasiliaείπε...

Πρεπει τέλικα να ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ! Η Μικρασιατικη καταστροφη με την βοηθεια του Έλληνα Εβραίου Βενιζέλου, η σφαγη των Αρμενιων και τον Ζ Ποντίων ειναι το εργον την ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΗΣ ΠΟΜΕΡΑΝΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΤΤΑΤΟΥΡΚ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΙΑ ΕΓΗΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΣΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΑΝΕ ΓΙΑΤ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΤΑ 3 ΘΥΜΑΤΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΑ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΒΡΩΜΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΘΑ. ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ 6 εκατομμοιριων Εβραίων, ηταν μια ΨΕΦΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ 750,000 τα θυματα του Εβραίου Χιτλερ ΑΠΟ ΤΥΦΟ ΚΤΛ.ΕΠΡΕΠΕ Ο ΠΛΑΝΙΤΗΣ ΝΑ ΛΥΠΗΘΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙΜΕΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΦΕΡΑΝ ΤΟΣΟ! ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΠΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΝΑ ΛΥΠΗΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝΕ ΤΗΝ ΠΑΛΕΣΤΙΝΗ, ΟΠΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΕΞΩΝΤΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΛΕΣΤΗΝΙΟΥΣ.Και βεβαια ποσοι Εβραίοι μας ειπαν οτι : ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟΥΣ ΓΚΟΙΜ ΚΑΙ ΟΙ ΓΚΟΙΜ ΚΑΝΑΝΕ ΨΥΧΟΥΛΑ ΣΕ ΕΜΑΣ,! Ποσοι Εβραίοι εκτελέσθηκαν απο τους Εβραίους διοτι ειπαν μονον την Αληθεια???

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications