Οι λοιμοξιωλόγοι-τηλεμαϊντανοί: «Μα με σχολιάζεις συνέχεια Νίκο μου»

Τη λοιμοξιωλόγο Ματίνα Παγώνη τη γνωρίσαμε τους τελευταίους μήνες καθημερινά βρίσκεται σε κάποιο τηλεοπτικό σταθμό μιλώντας για τις εξελίξεις γύρω από την πανδημία του κορωνοϊού.

Εκτός από τα δελτία ειδήσεων και την καθημερινή ενημέρωση πλέον το πήγε σε άλλο επίπεδο.

Εμφανίστηκε στην μεσημεριανή εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, για ένα καλό μεσημεράκι.

Με μπλούζα στρασάτη και με τέσσερα χείλη για σχέδιο παραπονέθηκε όλο νάζι στον Ν.Μουτσινά:

«Μα με σχολιάζεις συνέχεια Νίκο μου» για να πάρει απάντηση από τον Μουτσινά λες και την ξέρει χρόνια «Μα να μη σχολιάσω τα τέσσερα στρασένια χειλάκια που με κοιτάνε;»

Και κάπου εκεί έπεσε το σήμα της τηλεόρασης.

Να υποθέσουμε η όλη παρέμβαση της λοιμοξιωλόγου Ματίνας Παγώνη συγκαταλέγεται σε μια μικρή ανέμελη στιγμή.

O συγκρινόμενος ονόματι Μουτσινάς είχε παρουσιάσει παλιότερα έναν ... μαντέψτε τι, πάντως οχι γυναικά ενώ ως γυναικά εμφανίζεται παντού με μάσκες (!) πολύ γνωστός αφού τον προωθούν παντού (!) επίσης ως γυναικά, για να μαγαρίζει τα μυαλά γυναικών που όντως νομίζουν ότι ειναι γυναικά(!) η ηλιθιότητα πολλών γυναικών που τον ακολουθούν στα social media με μυαλά 10αχρονου κοριτσιού, σε άλλο επίπεδο και ο δαίμονας να κατεβεί θα πάνε μαζί του γιατί ειναι "γλυκούλης" , και άλλες αναρωτιούνται πως πολλαπλασιάζονται, και επειδή λοιπόν δεν γινόταν να μιλήσει γιατί θα καταλάβαιναν ότι δεν ειναι γυναικά, στην πολύ σοβαρή εκπομπή του Μουτσινά (ποιοι άραγε κάθονται και τον βλέπουν? σίγουρα οχι σώας στα φρένας άνθρωποι), και πως έκαναν συνεννόηση λέτε στην εκπομπή του? γραπτός (!) ο ένας μιλούσε ο Μουτσινάς και ο άλλος απαντούσε με μια λέξη που έγραφε εκεινη την στιγμή γραπτός τύπου λες και ειναι μουγκός, και κανένας δεν κατάλαβε τίποτα ...

Θα μου πεις γιατί υπήρχε περίπτωση να βλέπουν Μουτσινά νορμάλ άτομα και έξυπνοι? σωστό και αυτό...! και πως ανακάλυψες οτι είχε εμφανιστεί στο Μουτσινά αφού δεν το βλέπεις? άπλα έψαχνα αυτόν συμμορίτη την (γνωστής φυλής), και έβγαλε βιντεο απο την εκπομπή του Μουτσινά, καθώς δεν περίμενα να εμφανιστεί εκεί για να καταλάβω τι παίζει, από το 2016 το ξέρω επειδή τον προωθούν συμμορίτες τύπου antifa και από τις ηλιθιότητες που γράφει σε σελιδα facebook παριστάνοντας την γυναικά και μαγαρίζει τα μυαλά γυναικών, μετά απο 3 χρονιά τον θυμήθηκα πάλι επειδή τον παρουσίασε πρόσφατα σε μια πολύ σοβαρή και εγκυρη πηγή τους (πάντα ως γυναίκα) και του έκανε διαφήμιση..

Ομολογουμένως με το ίντερνετ από το 2014 έως σήμερα διαπίστωσες πόσο ανεγκέφαλες ειναι οι μάζες στην πλειοψηφία τους, ενώ εχουν πτυχία και νομίζουν ότι ειναι έξυπνες, πολλοι συμπολίτες μας (συμπολίτες μας ! όπως λενε υποκριτικά οι συμμορίτες) πάσχουν απο έλλειψη νοημοσύνης και στοιχειώδους αντίληψης, και οχι μονο δεν έμαθαν τίποτα από το ίντερνετ αλλα έγιναν χειρότερες διαβάζοντας έγκυρες πήγες και βλέποντας τηλεόραση ακόμα εν έτη 2020. Λογικό και επόμενο ειναι να τους κλείσουν όλους μέσα για εναν τοσο φονικό ιό που πρέπει να κανεις εξετάσεις για δεις αν τον έχεις (!) βλέποντας την ηλιθιότητα τους, φαντάσου να μην έβλεπε κανένας τηλεόραση και να μην διάβαζε κανένας τις δεκάδες έγκυρες πήγες τους! δεν θα τολμούσαν να κάνουν κάτι τέτοιο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications