«Βροχή» τα 300άρια από τα  χρήσιμα ορκ αν δεν φοράτε μάσκα στο αυτοκίνητο  τι κάνουν?

Η χρήση της μάσκας προσώπου μέσα στο αυτοκίνητο είναι υποχρεωτική όταν σε αυτό επιβαίνουν άτομα που η σχέση τους δεν είναι 1ου βαθμού.

Επιτρέπετε να μην φοράμε μάσκα στο αυτοκίνητο όταν: Οι επιβάτες είναι μέλη της ίδιας οικογένειας (π.χ. γονείς μόνοι ή γονείς με τέκνα).

Όταν ο οδηγός είναι ο μόνος επιβάτης του αυτοκινήτου.
Θυμίζουμε ότι στις «πορτοκαλί» περιοχές επιτρέπεται οι επιβάτες μέσα στο αυτοκίνητο να είναι 4 μαζί με τον οδηγό, ενώ στις «κόκκινες» 3. Φυσικά, δεν υπάρχει περιορισμός εάν οι επιβαίνοντες είναι γονείς μαζί με τα τέκνα τους.

Σημειώστε ότι υπήρξαν αρκετές περιπτώσεις τις προηγούμενες ημέρες που επιβλήθηκε το πρόστιμο των 300 ευρώ που ισχύει για τη μη χρήση μάσκας σε επιβάτες αυτοκινήτων, οι οποίοι δεν γνώριζαν για το τι συνέβαινε.

Ήταν το 2014 όταν μεσώ ίντερνετ είδες ορδές από ελληνόφωνους να τσιρίζουν για κακούς φασίστες ναζι σαν λυσσασμένα σκυλιά, όποτε λες ας μιλήσεις με 4-5 απο δαύτους να δεις τι ρόλο παίζουν, και διαπιστωθεί ότι οχι μονο να έχουν μειωμένη νοημοσύνη αλλα να ειναι και εντελώς μοχθηρά αγρίμια, γιατί υπάρχουν και ηλίθιοι που ειναι άκακοι, και αναρωτήθηκες ποιοι καθοδηγούν όλα αυτά τα ορκ?

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει, πίσω από αυτούς βρίσκονται ακόμη πιο χειρότεροι ελληνόφωνοι σημιτικής ράτσας οι οποίες χρησιμοποιούν τους πρώτους για να κάνουν την δουλειά που ειναι η βάση της πυραμίδας και οι περισσότεροι, οι αμέσως μετά από αυτές τις σημιτικές ράτσες, βρίσκονται αυτοί που τους ξέρετε ως ιουδαίους, οι οποίοι επίσης καθοδηγούνται παγκόσμια από ένα κεντρικό σύστημα (αληθινή κυβέρνηση) που τους δίνει εντολές τώρα αν αυτή η αληθινή κυβέρνηση ειναι απευθείας απο ερπετά μη ανθρωπινής μορφής ειναι άγνωστο αλλα οχι και απίθανο.... αν ξεπαστρέψεις με κάποιο τρόπο τα χρήσιμα γκοιμ την βαση της πυραμίδας η πυραμίδα θα γκρεμιστεί, τους ξέρετε ως κομμουνιστές antifa και πάσης φύσεως κομματόσκυλά ιουδαϊκών κομμάτων εννοείται ... Δεν κάνει εντύπωση σε κανέναν ότι παντού εφαρμοζόμουν τα ίδια? αφού υποτίθεται καθε χώρα έχει "ανεξάρτητη" κυβέρνηση (δήθεν απο τον λαό) πως γίνεται να κάνουν όλοι τα ίδια ? μήπως όλοι παίρνουν εντολες από τους ίδιους? μάγος είσαι? ειναι ίδια ιστορια που έβλεπες τοσο καιρό ότι όλοι που τσίριζαν για κακούς φασίστες ειναι μελή σε εγκληματικές οργανώσεις antifa και καθοδηγούνται από έναν ελληνόφωνο συνήθως γιαυτό λένε ακριβώς τα ίδια όλοι τους, και ο όχλος νομίζει ότι όλοι αυτοί που το έχουν ονομάσει δηθεν ιδεολογία λειτουργούν αυτόνομα.

Για να καταλάβει κάνεις την ποιότητα αυτών των χρησίμων ηλίθιων και αγριμιών ταυτόχρονα που πάνε την κοινωνία στο πάτο και ρίχνουν το πνευματικό και νοητικό επίπεδο, ακόμα και αν δεν ειναι υπηρέτες των άνωθεν, να σας θυμίσουμε ότι το 40 χρησιμοποίησαν τέτοια ορκ μογγολικής καταγωγής μεσώ του Στάλιν κατα της Γερμανίας, χωρις η Γερμανία να ενοχλήσει την χωρα τους την Μογγολία και χωρίς να έχουν κανένα όφελος καν (!) υπηρέτες του κακού?

Στο δια ταύτα: Μέτα αναρωτήθηκες τι αλλάζει και συμπεριφέρονται έτσι αφού όλοι ειναι άνθρωποι φαινομενικά? επίσης η απάντησή δεν άργησε να έρθει, εδω διαπιστωθεί και κάτι άλλο όμως: οτι εχουν ρίξει στο επίπεδο τους, τους πάντες δηλαδή ακομα και φυλές που δεν ανήκουν στην κατώτερες και μοχθηρές φυλές τους! και έχουν φτάσει στο σημείο να προσκυνούν τα χρήσιμα ορκ ως φωστήρες πιο τραγικά δεν γίνεται, οι σημιτικές φυλές να δίνουν εντολές στα χρήσιμα ορκ που έχουν βάλει παντού και αυτά να εκτελούν, και να βλέπεις έναν λαό να ειναι εκτός πραγματικότητας τα συμπέρασματα όλων αυτών ειναι ότι είχες δει δηλαδή από το 2014-2015 να δίνουν εντολες σε αυτά τα ορκ και να τις εκτελούν :

Το να κάνεις ανθρώπους τα προβατα που τρέξουν καθε τοσο και ψηφίζουν τα χρήσιμα ορκ τους ως σωτήρες ενώ άπλα εκτελούν εντολες, προφανώς ειναι ακατόρθωτο, ακόμη και στο ίντερνετ δείχνουν πόσο χαμηλά έχουν πέσει , ούτε καν ξέρουν σε ποιους ανήκουν οι έγκυρες πήγες που διαβάζουν τόσα χρονιά και που πατούν Like και ποίους υποστηρίζουν παντού, ειναι σαν υποστηρίζεις το σατανά αλλα περιμένεις να σε σώσει ο κάλος Θεούλης ..

Ο πάτος δεν έχει τελειωμό, βγήκες μια γνήσια απογονή αρχαίων και δεν εχει πατήσει Like σε καμια έγκυρη πηγή δεν την ενδιαφέρουν καν αυτά τα σημιτικά που βάζουν! αν ηταν έτσι το 50% ο κόσμος θα ηταν πολύ καλύτερος,και εδώ έχει σχέση το γένος και το πνεύμα , πολλοι Νεοέλληνες ενώ ισχυρίζονται οτι ειναι απόγονοι αρχαίων ουδεμιά σχέση έχουν με αρχαίους οι περισσότεροι (!) φαίνεται απο την συμπεριφορά τους και τον χαρακτήρα τους, και άλλοι εχουν πέσει στο επίπεδο των γκοιμ κοινός προβατα ...

Βλέποντας όλα αυτά από το 2016 λες οκ δεν υπάρχει σωτηρία με τέτοιο λαό στην πλειοψηφία τους ειναι σαν προκαλούν τα ερπετά να κάνουν όλο και χειρότερα , και πράγματι ήρθαν τα χειρότερα αφού βλέπουν τον όχλο ως πρόβατα στην κυριολεξία όμως, μέχρι και διάφορα ρεμάλια πίσω απο σελίδες βλέπουν τον όχλο ως πρόβατα και βάζουν ότι αρέσει στους πολλούς για να μαζέψουν όσα πιο πολλά προβατα μπορουν στις σελίδες τους, τους μιλάνε ευγενικά και τους χαϊδεύουν τα αυτιά λέγοντας μονο αυτά που θέλουν να ακούσουν για να μην χάσουν κανένα like (μην χάσουν κανένα πρόβατο απο την στάνη τους)και φτάσαμε στο σημείο οποιος μιλάει φυσιολογικά και να μην λέει ότι λένε όλοι να φαίνεται ο κακός της υπόθεσης στα μάτια όχλου, και ότι δεν έχει "τρόπους " αφού δεν μιλάει στο υποκριτικό πληθυντικό στον όχλο, οι αρχαίοι δεν μιλούσαν έτσι πάντως..... Πάρα το χάος που επικρατεί δεν έγινες σαν τα πρόβατα και τα γκοιμ και δεν έπεσες στο επίπεδο τους, ο κόσμος σας ειναι γεμάτος υποκρισία,μιζέρια, παρακμή,απελπισία, φθόνο,κοροϊδία ,φόβο και καθε τι αρνητικό και κακό, η τροφή για τα ερπετά σύμφωνα με μυστικιστές διδασκαλίες,όποτε κανουν ότι μπορούν για να έχουν "φαγητό" , με τέτοιο τρόπο που τα πρόβατα νομίζουν ότι τα αγαπάει και όλοι φροντίζουν για το κάλο τους, και ο τσοπάνης αγαπάει τα αρνιά του τα ταΐζει τα ποτίζει μέχρι να καταλήξουν στην σούβλα :

Η αλήθεια ελευθερώνει: και ενώ όλοι πέφτουν ομαδικά πνευματικά σε ζωώδες επίπεδα εσύ ολο και ανεβαίνεις όποτε δεν θα γίνει φυλακή σου ο πλανήτης αυτός, ωραίος ο πλανήτης αλλα έχει πολλά πρόβατα και γκοιμ που νομιζουν ότι ειναι άνθρωποι, θα ξανα γεννηθούμε εδώ όταν εξαφανιστούν,μαζί με τα αφεντικά τους σε 200-500 γήινα χρονιά γιατι αν δεν το ξέρετε δεν υπάρχει χρόνος στην αλλή όχθη, ο κοσμός μας:

"Η αλήθεια δεν γνωρίζει ανοχή, δεν δημιουργεί δούλους , δεν είναι διαπραγματεύσιμη και δεν κάνει συμβιβασμούς"

Post A Comment:

1 comment

vasiliaείπε...

Έλληνες, αληθεινοι και οχι Εβραίοι. ΔΕΝΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΥΝ??Η Κορωνα , ο ιός δεν εχει αποοωθει, ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΑΝΟΙ ΤΟΥ ΔΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΒΕΛΑ ΟΤΙ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΩΝΑ Covid 19.Γιατι για νας ΦΟΒΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΣΚΟΛΠΟ ΕΧΕΙ Η ΤΗΛΕΩΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΥΤΕ.ΦΟΒΟΣ, ΦΟΒΟΣ.....Δευτερον, σας ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ Α ΜΑΖΕΥΕΣΤΕ ΚΑΙ ΣΗΖΕΙΤΕ ΓΙΑΝ ΤΗ
Ν ΤΡΟΜΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΥΟΝ ΑΛΛΟΝ,ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ, ΘΑ ΠΛΗΡΟΦΩΡΗΘΕΙΤΕ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΥΙ ΕΙΣΤΕ ΘΥΜΑΤΑ Τ Ν ΕΒΡΑΙΩΝ,ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΛΥΠΟΥΝΤΕ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ, ΕΛΛΕΝΕΑΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ?Αν ειναι δυνατον!Μας μυσουν οσω δεν ΓΗΝΕΤΕ, επι τουρκοκρατίας,οταν οι Σουλτανοι θελανε να σκοτωσουν ενα χωριό Ελλήνων, οι Εβραίοι τρεχανε να ζητήσουν απο τον Ζ Σουλτάνο να τους αναθέσει τον σκοτωμό των Ζελληνων.Αυτα τα δεν τα βρησκετε στην ΗΣΤΟΡΙΑ μα διοτι η ΗΣΤΟΡΙΑ μας διοτι απλούστατα οι Εβραίοι γραψανε την ΗΣΤΟΡΙΑ μας,οπως ΟΤΑ διαβαζετε τις εφημερίδες του Ισραήλ και την ΤV του Ισραήλ εκει μαθενετε αληθείς.Σε ΟΛΛΕΣ τις χωρες του ΠΛΑΝΙΤΗ, 5 Εταιρίες Εβραϊκές Σιωνιστικές, στελνουν σε ολλον τον ΠΛΑΝΙΤΗ οτι θελουνε να μαθετε.Μια μονον εταιρια που ανοικει στνΜουδροχ Αυστραλός, ο οποιος δεν είναι Εβραίος, αλλα ειναι ποιο ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΑΠΟ ΟΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΕΝΤΕ.Εβράιους,ΓΙΑΤΙ.? Διοτι Ειταν εξυπνος για να να μην τον εκτελέσουνε οι αλλοι 5 Εβραίοι, παρακολουθήστε τι λεει ο Μούδρου!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications