Κικίλιας: Έτοιμη η χώρα για εμβολιασμούς πριν από το τέλος Δεκεμβρίου

"Η χώρα είναι έτοιμη" για το ενδεχόμενο να ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί ακόμη και πριν από το τέλος του Δεκεμβρίου, διαβεβαίωσε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας απαντώντας

"Σήμερα η πρόεδρος της Κομισιόν, κυρία Φον Ντερ Λάιεν, μιλώντας στο ευρωκοινοβούλιο, είπε ότι είναι πολύ πιθανό οι πρώτοι Ευρωπαίοι να εμβολιαστούν πριν από το τέλος του Δεκεμβρίου. Η χώρα μας είναι έτοιμη γι' αυτό;", ερωτήθηκε ο κ. Κικίλιας.

Ο υπουργός Υγείας απάντησε πως "η χώρα είναι έτοιμη και το ανακοινώσαμε νομίζω δημοσίως, παρουσιάζοντας το σχέδιό μας για τα εμβολιαστικά κέντρα και τον εμβολιασμό, την προηγούμενη Τετάρτη. Μακάρι τα νέα να είναι καλά και να προσπαθήσουμε και να καταφέρουμε σταδιακά να εμβολιάσουμε, επαναλαμβάνω για μία ακόμη φορά, υγειονομικούς και ευπαθείς ομάδες, με τάξη, με ασφάλεια, δίνοντας τη δυνατότητα σιγά σιγά η χώρα, να έρθει σε μία μερική κανονικότητα".

Πρώτα να πάνε οι δουλικοί που ειναι και οι περισσότεροι, και μετά όλοι οι υπόλοιποι όλα πανε συμφωνα με το σχέδιο, γιατί οποιος πάρει με το μέρος τους τους ηλίθιους θα κυβερνήσει όλο το κόσμο

Post A Comment:

1 comment

vasiliaείπε...

Κικίλια, εσυ να πας να κανεις το εμβόλιο! Μονον οι ηλιθιοι σαν καισενα θα πανε να κανουντο τοεμβολιο. Κανενας απο τους πεθαμένους δεν υπέφερε αποτην κορώνα!! Ο ιός της Κορωνάς ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙ, ΗΛΙΘΙΕ, ΤΙ ΣΕΙΜΕΝΡΙ ΑΥΤΟ ? αφου δεν εχει αποωνωθει ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΟΙΣ! Μηλας σε ανθρωπους πουδεν εχουν στοιχειώδης γνωσεις Ιατρικής! Και πιστευουν εσενα που λαμβάνεις διαταγες απο το ΙΕΡΑΤΕΙΟΝ, και οι ηλιθοιΕκτελουν!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications