Οι χρήσιμοι ηλίθιοι του πρώτου θέματος εν δράση: Με τη βοήθεια GPS θα χορηγείται το εμβόλιο για τον κορωνοϊό

Οι χρήσιμοι ηλίθιοι του πρώτου θέματος που αποκαλούνται δημοσιογράφοι μπέρδεψαν το GPs που στα αγγλικά είναι η συντόμευση της λέξης «γιατροί», με το GPS ειναι τοσο πολύ έξυπνοι που δεν κατάλαβαν ότι αυτό δεν στέκει, αλλιώς θα ειχαν καταλάβει ότι κάτι λένε λάθος :Με τη βοήθεια GPS θα χορηγείται τον επόμενο μήνα το εμβόλιο για τον κορωνοϊό(!) αυτό δείχνει για το τι ηλίθιους έχουν βάλει σε έγκυρες πήγες και αναπαραγουν πράγματα που δεν έχουν λογική σε πληθώρα θεμάτων ώστε να κάνουν και τις μάζες σαν αυτούς

Ειδήσεις που αποπνέουν αισιοδοξία για τη χορήγηση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού, στη Βρετανία, βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Μάλιστα, γίνεται λόγος για διευκόλυνση του εντοπισμού των ευάλωτων ομάδων από το Παγκόσμιο Σύστημα Στιγματοθέτησης (GPS).

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, το εμβόλιο θα μπορούσε να διανεμηθεί τον Δεκέμβριο σε 85χρονους και σε προσωπικό στον τομέα της υγείας που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά της πανδημίας.

Η επιλογή για εμβολιασμό θα δρομολογηθεί από το GPS και σύμφωνα με αυτό ειδικές ομάδες θα επισκέπτονται μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων.

Δύο είναι τα εμβόλια που προορίζονται άμεσα για χρήση. Παρόλο που το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Βρετανίας δεν έχει επιβεβαιώσει τα δημοσιεύματα για τη διανομή εμβολίου, κυβερνητικές πηγές αποκάλυψαν στη Daily Mail ότι η χορήγηση εμβολίων αναμένεται να αρχίσει μέσα στον Δεκέμβριο.

Τα εμβόλια Οξφόρδης και Pfizer βρίσκονται ήδη στο στάδιο των δοκιμών σε ανθρώπους, με το ένα από τα δύο να παρουσίαζει, όπως όλα δείχνουν, τα αποτελέσματά του την περίοδο των Χριστουγέννων.

Άλλα επειδή δεν διαβάζεις αυτήν "έγκυρη πηγή" γιατι δεν μπορείς να πέσεις στο ζωώδες και σημιτικό επίπεδο των γκοιμ, το γεγονός ότι αυτή και δεκάδες αλλες έγκυρες πηγές τους ειναι στην πρώτη θέση στην Ελλάδα δείχνει πολλά για την ποιότητα και την νοημοσύνη μεγαλης μέριδας του ελληνόφωνου πληθυσμού , όπως πολλές αλλες όμοιες της με ορδές χρήσιμων γκοιμ ,το είδες μόλις σήμερα απο άλλου ενώ το είχαν βαλει στις 3/11/2020 και το εχουν εξαφανίσει απο τοτε άφου κάποιος θα τους σφύριξε οτι λενε ηλιθιότητες, βεβαία υπάρχει σε αλλες έγκυρες πήγες copy paste αφού παντού έχουν βάλει γκοϊμ που λένε όλοι ακριβώς τα ίδια επι πάντως θέματος , όπως www.msn.com , ιδού για να μην λένε ότι τους συκοφαντείς :

Εδώ γίνεται φανερό αυτο που έχεις δει εδώ και 4-5 χρονιά ότι ορδες που θεωρούνται απόγονοι αρχαιων αναπαράγουν μηχανικά ότι τους μάθεις και ότι διαβαζουν χωρίς να υπάρχει στοιχειώδες λογική σε αυτά θεωρούν δεδομένα και σε πληθώρα θεμάτων, και ο λόγος ειναι οτι ανήκουν σε φυλές των γκοϊμ, και οι ελληνόφωνοι θέλουν να γίνουν όλοι σαν αυτά τα γκοϊμ... τα οποία καταλαβαινείς αμέσως ότι ειναι γκοϊμ όταν μιλήσεις για μη συνηθισμένα πράγματα μαζί τους, εκτός ότι έχουν σημιτική λογική του χάους ακριβώς όπως τα έχουν μάθει, λένε την μια σημιτική ηλιθιότητα μετά την άλλη και επιμείνουν κιόλας οτι ειναι σωστά αυτά που λένε ενώ δεν έχουν στοιχειώδες λογική η μάλλον μη ανθρωπινή λογική, όλα αυτά ειναι πολύ πιο έντονα στους λεγόμενους antifa υπήρετες του κάκου και 1000% χρήσιμα γκοϊμ του Γιάχβε, και ο σκοπός της ύπαρξης τους και της δημιουργίας τους στην Γη ειναι να υπηρετούν την εκλεκτή φυλή του Γιαχβέ , που δεν ειναι κάποιος θεός όπως νομίζουν οι μάζες, αλλα αυτά ειναι άλλο θέμα και σίγουρα οχι για όλους,κατα αλλα ειναι όλοι ιδιοι και ίσοι, μεταξύ άλλων ταΐζουν λεφτά αυτά τα χρήσιμα ορκ ώστε να ειναι πλούσιοι και να κάνουν παιδιά με αυτούς οι γυναικες ώστε γεμίσει ο κόσμος γκοιμ .

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

Εμ βλέπεις μιλάνε τα ίδια αγγλικά με τον τσίμπλα!
Τους γενικούς (General) παθολόγους (Practitioner) GP τους έκαναν GPS!!!

vasiliaείπε...

Κανεις ακομη δεν ενδιαφέρθηκε να βουλώσει το στομα της φαλενας που ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΜΕΝΟΣ, το πάχος του αποτελείωσε το σπιρι μυαλού που ειχε!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications