Συγκλονίζει η Έρρικα Πρεζεράκου για την ανιψιά της- Και πάλι οποιος πει τα αυτονόητα θα γίνει ο κακός  (!)

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε η Έρρικα Πρεζεράκου για την ανιψιά της, Αναστασία, η ιστορία της οποίας έχει συγκινήσει το πανελλήνιο. Η 7χρονη Αναστασία έχει διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο και πρέπει να μεταφερθεί επειγόντως σε εξειδικευμένη κλινική στο Χιούστον, με τα έξοδα νοσηλείας και θεραπείας να αγγίζουν τα 700.000 ευρώ.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η περιπέτεια της μικρής Αναστασίας έχει διοργανωθεί μαραθώνιος αγάπης, προβολή ταινίας, ενώ δεκάδες κουμπαράδες έχουν τοποθετηθεί σε καταστήματα της Καλαμάτας και της Μεσσήνης, με στόχο να μαζευτούν τα χρήματα.

Η Έρρικα Πρεζεράκου συγκλονίζει με την έκκλησή της στην εκπομπή του Open, αναφέροντας το πώς άρχισε όλη αυτή η περιπέτεια, αλλά και τι γνωρίζει η μικρή για την υγεία της. «Οι γονείς της Αναστασίας χρειάζονται βοήθεια.

Ελπίζω να είναι όλα καλά και να τα καταφέρει. Η μικρή θα πρέπει να πάει στο εξωτερικό, στο Τέξας σε ένα εξειδικευμένο νοσοκομείο, και αυτή τη στιγμή χρειάζεται τη βοήθειά μας - από προσευχή μέχρι χρήματα στον ειδικό λογαριασμό που έχει δημιουργηθεί. 'Εχουν μαζευτεί σχεδόν τα μίσα χρήματα έχω συγκινηθεί απίστευτα από τους ανθρώπους. Όσο υπάρχουν άνθρωποι υπάρχει ελπίδα. Είναι μια σπάνια μορφή καρκίνου... πάντα πίστευα στα θαύματα. πιστεύω ότι όλοι μπορούμε να συντονιστούμε και να τα καταφέρει η Αναστασία».

«Ολα αυτά ξεκίνησαν όταν ξαφνικά τα ματάκια της γύρισαν προς τα αριστερά. Νομίσαμε ότι έπαθε κάποιο εγκεφαλικό. Οι άνθρωποι μένουν στην Καλαμάτα, ήρθαν Αθήνα και ανακάλυψαν όλη αυτή τη διαδικασία. Ξέρει ότι έχει πρόβλημα με τα μάτια της, δεν ξέρει το θέμα της, γιατί θέλουμε να έχει μια καλή ψυχολογία για να διαχειριστεί όλο αυτό που την περιμένει εκεί!» είπε με συγκίνηση η Έρρινα Πρεζεράκου για τη μικρή Αναστασία.

Τα άνωθεν τα γράφουν σε έγκυρες πήγες τους, για να το παίζουν "άνθρωποι" φυσικά δεν τους καίγεται καρφάκι, και οι οποίες πήραν και χιλιάδες ευρώ πρόσφατα αλλα δεν θα δώσουν τίποτα. Ένα άλλο γεγονός ειναι ότι έχουμε φτάσει στο σημείο οποίος λέει τα αυτονόητα να σταυρώνεται από τον όχλο που ενεργεί σαν τους φανατικούς μουσουλμάνους που ειναι σαν να πρόσβαλες τον προφήτη τους! δεν φτάνει που δεν ξέρουν την τύφλα τους,όγκο στον εγκέφαλο σε 7χρονη? μάλιστα(!),σε πιο ουράνιο και τόξο γίνονται αυτά που έλεγε και η άλλη? με τα έξοδα νοσηλείας και θεραπείας να αγγίζουν τα 700.000 ευρώ (!) γιατί από χρυσάφι θα ειναι τα νυστεριά?

Και λοιπόν? ενδεχόμενος θα ειναι μια ζωή ανάπηρη, τα εμβόλια τα έκανε όλα έτσι? υπάρχει περίπτωση πότε ο θεός για εσάς τους πιστούς να έβγαζε προβληματικά παιδιά χωρίς εξωγενείς παράγοντες? σε τέτοιες περιπτώσεις η ευθανασία ειναι προτιμότερη ώστε να ξανα γεννηθεί σε ένα μη προβληματικό σώμα, επειδή κάποιοι "φιλάνθρωποι" προωθούν οχι μονο όλο αυτό το θέατρο να υπάρχουν ανάπηροι εκ γενετής και οχι από ατυχήματα για παράδειγμα, ώστε να ειναι φυλακή το ίδιο τους το σώμα για την ψυχή τους, αλλα επιδιώκουν κιόλας να υπάρχουν ανάπηροι εκ γενετής οι "φιλάνθρωποι" όλα αυτά , αλλα αυτά που τα να καταλάβει ο όχλος στο επίπεδο που έχει πέσει? εδώ δεν καταλαβαινουν τα αυτονόητα πόσο δε αυτά που ειναι για μύστες, χαζόμαρες ειναι αυτά! ετσι λένε πολλοι νεοέλληνες, μονο να καυχιούνται ξερουν ότι ειναι απόγονοι αρχαίων που μιλούσαν ακριβώς για αυτά ! και ο νοών νοείτω... .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications