Οι εικονιζόμενοι πληρώνονται να λένε αυτά που λένε οι έγκυρες πήγες τους

Η «ενημέρωση» για την πορεία της «πανδημίας» ....Αλλάζει η ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας. Έτσι από σήμερα Δευτέρα (και κάθε Δευτέρα και Παρασκευή) θα παρίσταται η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και του ΠΓΝ «Αττικόν» και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου.

Η κυρία Παπαευαγγέλου θα συνδράμει τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά, τον Υφυπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη και τον Επίκουρο Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκα Μαγιορκίνη.

Κάθε Τετάρτη θα μετέχει ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

----

Για να μην μείνουν χωρίς "ενημέρωση" οι πολίτες λες και ζουν στο μεσαίωνα και δεν τους πρήζουν καθε μέρα, άσχετα που δεν θα ηξεραν καν οτι υπάρχει "πανδημία" αν δεν τους το έλεγαν, αφού δεν υπάρχουν "Εκατόμβη θυμάτων από την πανδημία" όπως έχει τίτλο μια έγκυρη πηγή τους από που ειναι και η άνωθεν πόλυ σόβαρη και σπουδαία είδηση! που μέσα σε 1 χρονο απο την ίδρυση της κατα ενα σατανικό τρόπο έφτασε στην πρώτη θέση.

Πως γίνεται όλες οι έγκυρες πήγες τους να φτάνουν αμέσως στην πρώτη θέση και μαζεύουν μέσα σε ενα χρόνο 150.000 - 200.000 like αντίστοιχα σε σελίδες τους facebook ενώ λένε όλες ακριβώς τα ίδια? η ο κόσμος ειναι ηλίθιος η αυτοί πονηροί η και τα δυο μάζι, και γιατί όλες έχουν από 10-20 "αρθρογράφους" και όλοι τους ειναι τύπου καθεστωτικοί δημοσιογράφοι? σε αλλες περιπτώσεις άναρχο-κομμουνιστές, πρέπει να εχουν σοβαρό πρόβλημα όλοι αυτοί που διαβαζουν τέτοιες σελίδες αφού λένε ακριβώς τα ίδια με τα κανάλια τους.

Η άλλη έλεγε έχω να δω τηλεόραση 3 χρονιά, και το έπαιζε έξυπνη ότι και καλα δεν βλέπει τηλεόραση και ειναι "αφυπνισμένη" , και στο προφίλ έβαζε απο την lifo την μηχανή του Χρόνου Athens Voice και λοιπές μαρξιστικές σελίδες, γελάνε και οι πέτρες! και με το που μπαίνεις σε αυτές νομίζεις οτι ζεις στο Ισραήλ από τα τόσα πολλά σημιτικά post, και σου καίγονται τα εγκεφαλικά κυτταρικά απο την σημιτική υποκρισία στα πάντα, άσε δε που αν ψάξεις κανέναν αρθρογράφο ευρωπαϊκού λέυκου γένους σε αυτές δεν υπάρχει ούτε για δείγμα (τύπου Trump οι αληθινού απόγονοι αρχαίων ),μονο κάτι γυναίκες που ειναι και εύκολη λεία τους (οι γυναίκες τους, που τις έχουν κάνει σαν τα σημιτικά μούτρα τους)..Όπως έλεγε και ο ελληνόφωνος Παπανδρέου της γνωστής ράτσας : λεφτα υπάρχουν! και το συμπληρώνεις: πρόβατα υπάρχουν!!!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications