Σκότος και έρεβος: Μπαίνουν στα σπίτια & τις περιουσίες των ανθρώπων συλλαμβάνουν και επιβάλουν πρόστιμα

Τέθηκαν υπό κράτηση και επτά ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μέχρι να πληρωθεί το πρόστιμο

Ζούμε μια εφιαλτική δυστοπική κατάσταση όπου οι δυνάμεις ασφαλείας μπαίνουν στα σπίτια και τις περιουσίες των ανθρώπων, συλλαμβάνουν και επιβάλουν πρόστιμα όπως έγινε χθες το βράδυ καθώς η ΕΛ.ΑΣ. παρενέβη για πάρτι που διοργανώθηκε σε ξενοδοχείο στην Αθήνα με τη συμμετοχή 31 ατόμων.

Το πάρτι το είχε διοργανώσει 24χρονη. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για την κόρη του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, η οποία και συνελήφθη. Σύμφωνα με πληροφορίες στο πάρτι ήταν παρόντες και 7 παίκτες της ομάδας του Ολυμπιακού οι οποίοι και τέθηκαν υπό κράτηση μέχρι να πληρώσουν τα σχετικά πρόστιμα.

Ανάμεσά τους βρίσκονταν οι Ρατζέλοβιτς, Σεμέδο και Μπρούνο.
Ολα ξεκίνησαν όταν στις 2:30 τη νύχτα «κάποιος» κάλεσε στο 100 και δήλωσε ότι ενημερώθηκε μέσω των social media πως σε ξενοδοχείο που βρίσκεται στη Λεωφόρο Συγγρού 127-Ν. Κόσμος με την επωνυμία Smart Hotel θα διοργανωθεί πάρτι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο σημείο μετέβησαν δυνάμεις με επικεφαλής τον βραδινό επόπτη Αθηνών και στον 8ο όροφο του ξενοδοχείου εντόπισαν 31 άτομα που είχαν διοργανώσει πάρτι.

Κόπηκαν 30 διπλά πρόστιμα των 300 ευρώ για μη χρήση μάσκας, αλλά και συνάθροιση.
Επίσης συνελήφθη ημεδαπή 24 ετών ως διοργανώτρια για παράβαση του άρθρου 285 Π.Κ., των διατάξεων περί διάδοσης κορωνοϊού, για διατάραξη κοινής ειρήνης και της βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι χθες δυνάμεις ασφαλείας συνέλαβαν γυναίκα γιατί... κάθονταν σπίτι της με φίλους της και της επέβαλαν πρόστιμο 3.000 ευρώ, σε ένα περιστατικό που πριν λίγους μήνες κανείς δεν θα μπορούσε να πιστέψει πως συμβαίνει την Ελλάδα, καθώς παραπέμπει σε άλλες χώρες και άλλες εποχές.

Η κυβέρνηση αποφάσισε να πάει τον πόλεμο της πλατείας, ένα βήμα παραπέρα και από δω και πέρα να κυνηγάει ανθρώπους που φωνάζουν φίλους στο σπίτι τους!

Μία γυναίκα στην Πάτρα, που εν τέλει συνελήφθη από τις αρχές γιατί απλά είχε καλέσει μια φιλική παρέα στο σπίτι της, κάτι που πλέον απαγορεύεται στην Ελλάδα του κορωνοϊού. Αστυνομικοί του Γ’ ΑΤ Πατρών, συνέλαβαν την γυναίκα, γιατί είχε βάλει μουσική και διασκέδαζε! pronews

Αν είχες μείνει σε αυτά που λένε οι κοιμισμένοι ότι δεν υπάρχει κομμουνισμός ενώ η δημοκρατία τους ειναι κομμουνιστική, ακόμη θα ζούσες στο μαύρο σκοτάδι, ο άλλος λέει καθόλου κακή ιδέα ο εμφύλιος, η ISIS ειναι αγγελούδια μπροστά στα κομμουνιστικά μορφώματα και αυτά που έκαναν μέταξυ του 1940-1950 και που φυσικά τα έχουν καλύψει με ψέματα οι "κακοί" ναζι τα έκαναν όλα:

Και αυτοί τι ειναι?? ενώ από την αρχή που μπήκες στο ίντερνετ 2014 το πρώτο που είδες ειναι αυτά,οι μάζες ενώ και αυτές έχουν ίντερνετ δεν βλέπουν τίποτα, και οτι στην ουσία η δημοκρατία ειναι ένα και το αυτό με το κομμουνισμό, που πολλοί κοιμισμένοι καυχιούνται μάλιστα και οτι ειναι και ελληνική(!) νομίζουν ότι την λεγόμενη αθηναϊκή δημοκρατία την ίδρυσαν "Έλληνες"(!), δεν τους κανει καν εντύπωση που στα σχολεία τους διδάσκουν Σταλινική ψεύτικη ιστορία, ουτε ότι όλες οι έγκυρες πήγες τους ειναι μαρξιστικές ούτε το γεγονός οτι έχουν μια αληθινή εγκληματική οργάνωση μέσα στην βουλή ονόματι ΚΚΕ και τα παρακλάδια του, και δεκάδες μαρξιστικές αλήθινες εγκληματικές οργανώσεις antifa, και ενώ από το 1974 όλες οι εγκληματικές οργανώσεις ειναι αριστερές οι μάζες θεωρούν "κακούς" τους "φασίστες"(!)..

Ναι λέτε και ευχαριστώ που δεν έχουν ανοίξει Γκουλάγκ ξανα να μαζεύουν τους αντιφρονούντες, μονο αυτό έχει μείνει, γιατί όλα τα άλλα ειναι ακριβώς ίδια με την σοβιετική ένωση, και τώρα θέλετε και "εσωτερικά διαβατήρια" τα λεγόμενα για μετακινήσεις, επίσης οι συναθροίσεις απαγορεύονται γιατι προωθούν τους εχθρούς της δημοκρατίας ...Βγαίνει και ο κάθε ηλίθιος που δηλώνει και καθηγητής ιστορικός και επίτιμος διδάκτωρ, με τίτλους και περγαμηνές, ο άλλος λέει πρύτανης στο τάδε πανεπιστήμιο, και καυχιέται "για την χώρα που γέννησε την δημοκρατία " (!) όλοι αυτοι οι χρήσιμοι ηλίθιοι που τους έχουν βάλει σε θέσεις κλειδιά ώστε να προωθούν την μαρξιστική προπαγάνδα και την ψευδαίσθηση οτι η δημοκρατία ειναι ελληνική δεν ξέρουν ποιοι την ίδρυσαν στην αρχαία πόλη κράτος της Αθηνάς και τι φυλής ηταν αυτοί? και καλα πες αυτοι ειναι βάλτοι ο ηλίθιος λαος που δηλώνει και απόγονος αρχαιων δεν καταλαβαίνει ότι αυτό πολίτευμα ειναι σημιτικό που αν το ψάξεις λίγο το επιβεβαιώνεις?

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications