Γιατί πολλοι παίρνουν το μέρος του κακού  ενώ οι ιδιοι δεν ανήκουν σε φυλές του κακού?

Δεν ειναι μονο ότι ειναι αραβικές και λοιπές σημιτικές φυλές του Γιαχβέ πολύ νεοέλληνες αλλα και οι θνητές φυλές που παρασύρονται απο τους πρώτους, (γιαυτό κάνουν προπαγάνδα στα πάντα ώστε να πάρουν με το μέρος τους τους θνητούς), κατι που βλεπεις σε γυναικες πολύ έντονα, οτι παρασύρονται απο ελληνόφωνους ενώ δεν ειναι κακές οι ίδιες ούτε ανήκουν σε μοχθηρές φύλες ...

Όλοι οι μοχθηροί εμφανίζονται ως φωτιστές και κατηγορούν τους εχθρούς τους για όλα αυτά που ειναι αυτοί, επίσης ενώ αυτοί έχουν κάνει θηριωδίες κατηγορούν τα θύματα τους και το παίζουν μόνιμα θύματα, βλεπε πχ Ιουδαίους,και ενώ αυτός ειναι ο ορισμός των σχιζοφρενών γιατί κανένας πραγματικά κάλος δεν το παίζει φωστήρας,ούτε το παίζει θύμα ,και οι μάζες τσιμπάνε τα ψέματα τους σαν τα ψάρια, μάλιστα έβγαλαν και νομούς για όσους δεν πιστεύουν τα ψέματα τους.. ούτε αυτό κάνει εντύπωση σε κανέναν!

Το συμπέρασμα ειναι ότι αυτές ειναι οι θνητές φυλές και δεν καταλαβαίνουν καν το κακό μονο απο την συμπεριφορά του,και αυτές έπρεπε να ανέβουν πνευματικά που γράφουν οι αρχαίοι και η Έλενα Μπλαβάτσκι ώστε να γίνουν σαν τους "θεούς" (δηλαδή θεϊκό γένος ) και να ξεχωρίζουν αμέσως το δίκαιο και το κάλο, άρα και τις μοχθηρές φυλές, τελικα οχι μονο δεν ανεβαίνουν πνευματικά αλλα παίρνουν το μέρος των σημιτικών φύλων και του κακού, εν άγνοια τους και έχουν φύγει εντελώς απο τον σκοπό των κύκλων της ζωής τους, καμιά πνευματική εξέλιξη.

Ολοί αυτοι που έχουν διαβάζει δεκάδες βιβλία τι έλεγαν οι αρχαίοι δεν καταλαβαίνουν καν τι εννοούσαν οι αρχαίοι δήθεν φιλόσοφοι ενώ ήσαν θεϊκό γένος ημίθεων που μέσα απο αυτα που έγραφαν ήθελαν να δώσουν σε θνητές φυλές το νόημα και το σκοπό της ζωής τους, και αντί να ανέβουν πέφτουν σε καθε κύκλο της ζωής τους, βεβαία από τότε έως σήμερα έχουν αλλάξει πολλά και έχουν γίνει ακόμη χειρότεροι και οι ίδιοι δεν εχουν σε εκτίμηση την Μπλαβάτσκι που έλεγε ακριβώς τα ίδια με τους αρχαίους με άλλο τρόπο, γιατί τώρα έγιναν χριστιανοί βλέπεις, και η Μπλαβάτσκι ηταν κατα του Χριστιανισμού όπως όλοι οι μύστες (Χίτλερ Νίτσε κτλ) ακριβώς επειδή ειναι πνευματική υποδούλωση, φαίνεται πολλοι δεν ξερουν καν οτι ο Χριστιανισμός προέρχεται απο ιουδαϊους, δηλαδή οι βουδιστές που έχουν κρατήσει το αρχικό νόημα της ζωής στην θρησκεία ειναι ηλίθιοι? άπλα εκεί δεν χρειάστηκε να επιβληθούν νοητικά πρώτα,(ο έξυπνος: μα πως ? αφού ειναι κατα του χριστιανισμού, ο Χριστιανισμός πέτυχε το σκοπό για τον οποίο δημιουργικέ πλέον δεν χρειάζεται και όποιος κατάλαβε κατάλαβε ), μεταξύ άλλων στην αρχαιότητα δεν υπήρχαν βάρβαρες φυλές στην Ευρώπη και σημιτικές που κάνουν την κατάσταση ακόμη χειρότερη δεν θα φτάσουν πότε στην θέωση οι θνητοί, άφου τους οδηγούν αντί να γίνουν θεοί να δίνουν "δαίμονες" ..

Κατα τα αλλα ειναι απόγονοι αρχαίων όλοι στην Ελλάδα(!) γιαυτό διαβαζουν σημιτικές σελίδες? και δεν έχουν καμιά σχέση με τέτοια θέματα και τα χλευάζουν? ποιοι ειναι απόγονοι αρχαίων φιλοσόφων αυτοί που διαβαζουν LIFO και λοιπές σελίδες από ελληνόφωνους και δεν καταλαβαίνουν καν το σημιτικό υποκριτικό ύφος που κανουν προπαγάνδες στα πάντα? απόγονοι θνητών μπορεί να ειναι γιατι απόγονοι θεϊκού γένους δεν ειναι γιατί θα ξεχωρίζαν το κακό και δεν πατούσαν καν σε τέτοιες σελίδες ! η μήπως ειναι απόγονοι αυτών που εξόρυξαν τους αρχαίους "φιλόσοφους" επειδή τους χαλούσαν την συγκομιδή των ψυχών στην σελήνη τους?τα ίδια κάνουν και εκτός ίντερνετ και ειναι εύκολη λεία σε μοχθηρές φυλές, η λέξη "συγκομιδή" αναφέρεται απο σημιτικές φυλές και θα εχει να κάνει κάτι με τις ψυχές όμοιος και βάζουν διάφορους να πουλήσουν την ψύχη τους στο κακό οικειοθελώς για να τους κανουν διάσημους.

Και πάνε γραμμή για την σελήνη στην οποία έχει γίνει μπέρδεμα με όσους ασχολούνται με τα αρχαία κείμενα, επειδή λένε ότι από εκεί έρχονται οι ψυχές στην Γη, και εκεί ξανα γυρίζουν, και ότι αντιπροσωπεύει το κάλο (!) πρώτων : η Γη δεν είχε σελήνη κάποτε ενώ είχε θνητούς και ημίθεους, άρα δεν ερχόντουσαν από εκεί οι ψυχές των θνητών, δεύτερο: το γεγονός ότι έχουν την ημισέληνος σημιτικές φυλές Ισλάμ κτλ πρέπει να προβληματιζει κάποιους γιατι αυτοί έρχονται στην Γη από σελήνη και οχι οι θνητές φυλές, το ακόμη πιο τραγικό ειναι οτι κάνουν και σατανικές τελετές οι σημιτικές φυλές προς την σελήνη άλλη μια απόδειξη οτι εχει άμεση σχέση με το κακό και την φυλη τους και οχι με το κάλο οπως εχουν εξαπατηθεί όλοι σχεδόν .

Συμπέρασμα από: Ηλιογενεις ψυχές και η ενσάρκωση, (Πλούταρχος) , πολλοί ειναι στάσιμοι και δεν μαθαίνουν τίποτα ούτε ερευνούν για τίποτα, εξ ορισμού ειναι κατώτεροι, αφού αυτά τα άτομα δεν μπορουν να έχουν καμιά εξέλιξη, αυτός ειναι και ο λόγος που επι 2000 χρονιά άπλα υπήρχαν στην Γη, και μονο όταν άρχισε να ξανα γεννιέται το θεϊκό γένος ήρθε τεχνολογική η επανάσταση (Η επερχόμενη φυλή Έντουαρντ Μπούλβερ-Λύττον), οι σημιτικές ράτσες σκότωναν το θεϊκό γένος επιλεκτικά επι 100-150 χρονιά επειδή οι θνητοί ελέγχονται πολύ εύκολα και δεν έχουν καμιά εξέλιξη , αν μια θνητή ειναι με το θεϊκό γένος θα γίνει και αυτή έτσι , αν όμως βρεθεί με φυλές του Γιαχβέ μπορεί να κατάληξη και π@ρνη και θα πέσει σε ζωώδες επίπεδο... Θνητοί: δεν ειναι δημιουργοί, δεν εχουν καμια εξελικτική πορεία σε τίποτα, που σημαίνει ότι δεν μπορούν να βγαλουν κανένα συμπέρασμα απο τα διαθέσιμα στοιχειά, αυτά τα άτομα άπλα αναπαράγουν ότι μάθουν από άλλους.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications