Παγώνη: «Ρεβεγιόν και τραπέζια πρέπει να γίνουν του χρόνου μετά τα εμβόλια»

Παγώνη: «Ρεβεγιόν και τραπέζια πρέπει να γίνουν του χρόνου μετά τα εμβόλια»

Στα κρούσματα όντως υπάρχει μια μείωση κι αυτό είναι μια παράμετρος αρκετά αισιόδοξη για όλους μας, ανέφερε η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών – Πειραιώς Ματίνα Παγώνη σε εκπομπή στην ΕΡΤ.

Εξήγησε ότι ο αριθμός θανάτων και ο αριθμός των διασωληνωμένων δεν μπορούν να μειωθούν αυτή τη στιγμή, αν δηλαδή δεν περάσει ένα δεκαήμερο με δεκαπενθήμερο, προσθέτοντας ότι μετά από αυτό το χρονικό διάστημα αναμένεται να υπάρξει μια μικρή μείωση τους. Όπως είπε τότε θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε με καλύτερες συνθήκες και με σταδιακή άρση των μέτρων αξιολογώντας την κάθε μέρα και μόνο εάν εφαρμόζουμε τα μέτρα όπως πρέπει.

Ρεβεγιόν και τραπέζια θα πρέπει να γίνουν του χρόνου μετά τα εμβόλια τόνισε.

«Χρειάζεται αξιολόγηση των παραμέτρων καθημερινά, να περάσει αυτή η εβδομάδα να δούμε πώς θα διαμορφωθούν τα κρούσματα και μετά θα ξεκινήσουν οι εισηγήσεις για το τι πρέπει να γίνει και τι όχι».

Η κ. Παγώνη μίλησε και για το θέμα του εμβολιασμού λέγοντας ότι τα εμβόλια δεν βγαίνουν αν δεν είναι ασφαλή. «Tο ότι εμείς οι γιατροί και οι υγειονομικοί θα κάνουμε πρώτοι τους εμβολιασμούς είναι ένα μήνυμα ότι δεν πάμε να αυτοκτονήσουμε και σημαίνει ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές και πρέπει όλοι να το κάνουμε».

Δείτε το βίντεο:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications