Έγκυρες πήγες ελληνόφωνων: O Τραμπ παραδέχεται την ήττα του  (!) και παραλήρημα  που λέει για νοθεία

Ενώ εκκρεμεί απόφασή δικαστηρίου οι έγκυρες πήγες οχι μονο έβγαλαν απόφαση αλλα με σημιτικές ηλιθιότητες χλευάζουν και ειρωνεύονται τον Τραμπ και πάνε να βγάλουν και τρέλο, και "χαρακτηρίζει" και στημένες τις εκλογές όχι ότι δεν ηταν μήπως λέει θεώριες συνομωσίας? διάβαστε σημιτική προπαγάνδα συνηθισμένοι ειναι εξάλλου οι περισσότεροι που διαβαζουν έγκυρες πήγες τους, θυμίζουν μια άκρως ύπουλη γνωστή παλιά που τα άπλα πράγματα τα έκανε μαλλιά κουβάρια και τα μπέρδευε όλα ώστε να δημιουργήσει σύγχυση στους πάντες, και στο τέλος να περάσει το δικό της ,η αμήχανη στιγμή που κατάλαβες μετά από χρονιά με το ίντερνετ ότι η συγκεκριμένη ηταν σημιτικής φυλής γιαυτό και ηταν έτσι :

Συνεχίζει το παραλήρημα ο Ντόναλντ Τραμπ, που μετά τα tweets στα οποία παραδεχόταν πως ο Τζο Μπάιντεν επικράτησε στις εκλογές, παρότι επέμενε πως υπήρξε νοθεία, με νέες αναρτήσεις υποστηρίζει πως τελικά θα νικήσει.

Αλαλούμ επικρατεί από τις αναρτήσεις του Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter, που ενώ αρχικά φάνηκε να παραδέχεται την ήττα του, με μεγάλη δόση πικρίας και καταγγελίες για απάτη, στη συνέχεια επανήλθε διαβεβαιώνοντας πως δεν προτίθεται να αναγνωρίσει το αποτέλεσμα.
«Θα νικήσουμε», λέει τώρα ο Ντόναλντ Τραμπ
«Νοθευμένες εκλογές. Θα νικήσουμε!» έγραψε λίγα λεπτά μετά τις πρώτες του αναρτήσεις και αφού τα διεθνή ΜΜΕ διάβασαν σε εκείνες την πρώτη παραδοχή ήττα.

Με νέο του tweet, λίγα λεπτά αργότερα, ο Ντόναλντ Τραμπ συνέχιζε λέγοντας: «Κέρδισε μόνο στα μάτια των μίντια των Fake News. Δεν αναγνωρίζω τίποτα! Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Αυτές ήταν νοθευμένες εκλογές!».

«Κέρδισε (σ.σ. ο Τζο Μπάιντεν) επειδή οι εκλογές ήταν “νοθευμένες”. Δεν επιτρέπονταν παρατηρητές, η ψηφοφορία ανατέθηκε σε μια ιδιωτική εταιρεία των ακραίων αριστερών, Dominion, με κακή φήμη και εξοπλισμό που δεν μπορούσε καν να πληροί τις προϋποθέσεις για το Τέξας (το οποίο κέρδισα με μεγάλη διαφορά!), τα ψεύτικα και σιωπηλά ΜΜΕ και πολλά άλλα!», έγραψε νωρίτερα ο Τραμπ, σε μια δήλωση που ερμηνεύτηκε ως παραδοχή ήττας.

Κανένας εισαγγελέας να κλείσει αυτές τις μαρξιστικές Σημιτικές έγκυρες πήγες εφόσον μεγαλο κομματι του ελληνόφωνου πληθυσμου πάσχει από νοητική στέρηση και τις διαβάζει υπάρχει? προφανώς και οχι (και δεν ειναι μονο αυτές) όσοι τις διαβαζουν επί χρονιά να ξέρουν ότι ειναι ξοφλημένοι ..... Και ξάνα λέμε υπάρχει ένα βίντεο με τον ονομασία: Η Τζούλια Αλεξανδράτου στο The 2Night Show - 17/2/2016 δείτε το γιατί σας άφορα όλους όσους διαβάζετε έγκυρες πήγες ελληνόφωνων , εκεί περιγράφει η Αλεξανδράτου το πως την έκαναν σαν τα μούτρα τους με την πλύση εγκεφάλου, έτσι έχουν κάνει και όλους που διαβαζουν έγκυρες πήγες τους, και δεν το καταλαβαινουν σε τι κατώτερο ζωώδες επίπεδο έχουν πέσει επειδή οι περισσότεροι γύρο τους ειναι στο ίδιο ζωώδες επίπεδο με αυτούς...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications