Χωρίς Χαρδαλιά η σημερινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό -  Πλάνταξαν   στο κλάμα οι  ελληνόφωνοι που δεν τον είδαν

Η ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Υγείας σήμερα, χωρίς τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά.

Στην ενημέρωση θα συμμετέχουν η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου και ο Επίκουρος Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκας Μαγιορκίνης.

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς δεν θα συμμετέχει καθώς θα έχει έκτακτη τηλεδιάσκεψη εκείνη την ώρα, με ομολόγους του της Ε.Ε. στο πλαίσιο λειτουργίας του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού (RescEU).

Ο κ. Χαρδαλιάς αναμένεται να συμμετέχει κανονικά στην ενημέρωση της Παρασκευής.
Στην ενημέρωση θα βρίσκεται και ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, ώστε να απαντά σε ερωτήματα που αφορούν στο σύστημα Υγείας.

"Έλληνας πολίτικος"! τι δουλειά κάνετε κύριε? ααα ειμαι πολίτικος δουλεύω για την δημοκρατία! και ρώταει το βουρλό με πτυχία: μα η δημοκρατία λένε ότι ειναι απο τον λαό για το λαό, δεν μπορεί να ειναι επάγγελμα ο πολίτικος, τι δεν το ήξερες? η δημοκρατία ειναι εταιρία και μάντεψε ποιοι ειναι τα αφεντικά μου! και οχι τωρα αλλα παντα εταιρία ηταν, που δεν την ίδρυσαν Έλληνες στας αρχαίας πόλη Κράτος της Αθηνάς όπως σου έμαθαν, οσο για το Έλληνας υπό την έννοια οτι ειναι απόγονος αρχαιων κρατάτε μικρο καλάθι γιατί δεν μοιάζει καθόλου για απόγονος αρχαίων ,τουλάχιστον για όσους ξέρουν τι γένος ήσαν οι αρχαίοι, και δεν μιλάμε για θνητό γένος αλλα για αυτούς που άνηκαν στο θεϊκό γένος (το λεγόμενο).
Εδώ το "πλούσιο" βιογραφικό του απο τους ίδιους οπού ανήκει η δήθεν "ανεξάρτητη και αξιόπιστη" πηγή wikipedia :

O τύπος δεν έχει δουλέψει πότε στην ζωή του και σπούδασε λέει Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σχέσεις (?) όσοι ξερουν αυτά τα σημιτικά να μας πουν τι ακριβώς ειναι γιατί μοιάζουν ως σχόλες στρατολόγησης υπηρετών της δημοκρατίας Α.Ε, γιαυτό όλοι τους λένε ακριβώς τα ίδια και έχουν ακριβώς το ίδιο σημιτικό υποκριτικό ύφος? ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης (?), στο Πανεπιστήμιο του Κεντ της Αγγλίας , που άλλου? το παράξενο θα ηταν να βρείτε εναν πολίτικο να μην έχει περάσει μια βόλτα απο την Αγγλία για μα πάρει το βάφτισμα ...

Εδώ φαίνεται ότι όλο το σύστημα ειναι λάθος, ένας σκεπτόμενος άνθρωπος δεν θα επέλεγε ως δήμαρχο και να τον εξουσιάζει ένας τύπος ο οποιος οχι μονο δεν έχει καμιά σχέση με αυτόν, αλλα και ούτε εχει δουλέψει πότε του και ούτε έχει καμια σχέση με την πραγματικότητα, την μίση ζωή του ηταν σε σχόλες και την άλλη μίση του το έπαιζε άρχοντας από το 2003 έως το 2014 δήμαρχος Βύρωνα γράφουν (!) δηλαδή επι 10 χρονιά αυτός ο τυπος παρίστανε τον δήμαρχο στο Βύρωνα .... κάποιοι όσοι σκεπτόμενοι έχουν απομείνει πρέπει να αναθεωρήσουν κάποια πράγματα διότι ολο αυτο θυμίζει χρήσιμα γκοιμ (στην γλωσσά τους) που τα εκπαιδεύουν και τα βαζουν σε θέσεις κλειδιά μετά, και οι κοιμισμένος όχλος νομίζει οτι υπηρετούν αυτόν ενώ ειναι άπλα γρανάζια του συστήματος τους...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications