Ο Gates ζητάει μέτρα από τις κυβερνήσεις για να καμφθεί η αντίδραση έναντι των εμβολίων

Bill Gates, Βρετανία, G7 και 10 φαρμακοβιομηχανίες, προωθούν τα σχέδια για το παγκόσμιο εμβόλιο – Ζητούν μέτρα για να καμφθούν οι αντιδράσεις..To σχέδιο για το παγκόσμιο εμβόλιο προωθούν οι G7, η Βρετανία, οι 10 μεγαλύτερες φαρμακοβιομηχανίες του πλανήτη και ο δισεκατομμυριούχος Bill Gates ιδρυτής της Microsoft.

Ταυτόχρονα ο Bill Gates ζητάει μέτρα κατά της διστακτικότητας των κοινωνιών – πολιτών να εμβολιαστούν ενώ επίσης επικρίνει και τις… «θεωρίες συνωμοσίας» που δημιουργήθηκαν με το σχέδιο Event 201.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Boris Johnson, που επικρίνεται για την επιβολή νέου lockdown βάσει αμφισβητούμενων δεδομένων, συναντήθηκε με τον δισεκατομμυριούχο Bill Gates για να συζητήσει την εφαρμογή ενός παγκόσμιου προγράμματος «ασφάλειας της υγείας» χρησιμοποιώντας τη βρετανική προεδρία των G7 για να επιταχύνει τη διαδικασία αναφέρει το Summit News.

Ο Boris Johnson συναντήθηκε με τον Bill Gates αλλά ΚΑΙ μαζί με τους Διευθύνοντες Συμβούλους δέκα από τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες του κόσμου για να προωθήσουν τα σχέδια για τη διάθεση του εμβολίου για κορωνοϊό.

Να σημειωθεί ότι όλες οι φαρμακευτικές εταιρίες έχουν ζητήσει νομική προστασία για την διάθεση του εμβολίου για τον κορωνοιό, δηλαδή έχουν ζητήσει προστασία από τα κράτη στην περίπτωση που υπάρξουν παρενέργειες και οι πολίτες καταφύγουν σε αγωγές ζητώντας εκατομμύρια από τις φαρμακοβιομηχανίες.

Τόσο μεγάλη είναι η αξιοπιστία των εμβολίων.
Κάθε Διευθύνων Σύμβουλος αυτών των 10 διεθνών φαρμακοβιομηχανιών συμφώνησε να δεσμευτεί να παρέχει «δίκαιη» πρόσβαση σε όλο τον κόσμο στο εμβόλιο όταν είναι έτοιμο.

Ο Boris Johnson ανέφερε ότι η ευκαιρία που δίνει η Προεδρία της ομάδας G7 το 2021 για την Βρετανία θα επιτρέψει στην Βρετανία να ηγηθεί ενός παγκόσμιου σχεδίου υγείας που αναπτύχθηκε από το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates σε συνεργασία με το Wellcome Trust.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ BILL GATES ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ 2020
Ο Boris Johnson χαιρέτισε την προσπάθεια ως «νέα εποχή συνεργασίας για την επίλυση προβλημάτων» εστίασε στην «ετοιμότητα για πανδημία», προσθέτοντας ότι θα είναι μια «πραγματικά παγκόσμια προσπάθεια».

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας είπε ότι οι παγκόσμιοι ηγέτες θα έπρεπε να είχαν λάβει υπόψη τις “προειδοποιήσεις του Bill Gates” πριν από χρόνια, και τώρα πρέπει να συνεργαστούν με το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates για να αποτρέψουν «να ξανασυμβεί ξανά μια πανδημία».

Ο Bill Gates ζητάει μέτρα από τις κυβερνήσεις για να καμφθεί η αντίδραση των κοινωνιών απέναντι στα εμβόλια
Ο Bill Gates σημείωσε ότι «ο κόσμος χρειάζεται μια ολοκληρωμένη στρατηγική, μια νέα προσέγγιση στη χρηματοδότηση και παραγωγή δισεκατομμυρίων δόσεων εμβολίων, δοκιμών και φαρμάκων και ένα δίκτυο παρακολούθησης για να αποτραπούν οι νέες απειλές»

«Είμαστε τυχεροί που ο πρωθυπουργός Boris Johnson έχει επινοήσει ένα έξυπνο σχέδιο για να κάνει ακριβώς αυτό στο Ηνωμένο Βασίλειο και το ίδρυμά μας θα συνεχίσει να συνεργάζεται με την κυβέρνησή του και άλλους για να γίνει αυτό το σχέδιο πραγματικότητα», πρόσθεσε ο Bill Gates.

Για την Βρετανία έχει χαρακτηριστεί ως «η μεγαλύτερη εφοδιαστική προσπάθεια μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο»
Ο Bill Gates είχε προηγουμένως δηλώσει ότι ο κόσμος δεν θα επιστρέψει στο φυσιολογικό έως ότου «πολλοί άνθρωποι» πάρουν ένα δεύτερο «εξαιρετικά αποτελεσματικό» εμβόλιο κορωνοϊού που θα μπορούσε απαιτήσει χρόνια.
Πρόσφατα ο Gates προέβλεψε ότι ένα «σενάριο καλύτερης περίπτωσης» για την επιστροφή στην κανονικότητα θα ήταν το τέλος του 2021 και υπό τον όρο ότι τα εμβόλια θα επιτύχουν.
Πρότεινε επίσης ότι οι κυβερνήσεις πρέπει να αναζητήσουν τρόπους «μείωσης της διστακτικότητας των κοινωνιών απέναντι στα εμβόλια» αλλά και απέναντι στις «θεωρίες συνωμοσίας» κατά των εμβολίων, εξαφάνιση ανεξάρτητων σελίδων δηλαδή και ακόμη μεγαλύτερη πλύση εγκεφάλου απο έγκυρες πήγες τους γιαυτό πήραν και λεφτά εξάλλου, + κυνήγι "μαγισσών" σκεπτόμενων με γέλοιους νόμους

Ρωτήστε τους ειδικούς να σας πουν πως γίνεται το λεγόμενο μπόλιασμα με άπλα λογία να το εξηγήσουν και ΟΧΙ με επιστημονικούς ορούς ώστε να μην καταλαβαινουν οι μάζες και να νομιζουν ότι οι ψευδό-επιστήμονες το εξήγησαν, ενώ δεν ξερουν! και που βρέθηκε για παράδειγμα η πρώτη ελιά ώστε από αυτή να μπολιάσουν τις άγριες ελιές που δεν κάνουν καρπούς? κατι δεν πάει καλα εδώ πέρα,μια άλλη παράμετρος ειναι ότι αρκεί να έρθουν σε επαφή δυο διαφορετικά δεντρά για να γίνουν ένα, αλλάζει όλη η δομή, φαντάσου τι γίνεται με αιμομιξίες διαφορετικών φύλων, επίσης πως από ενα μικρό σπόρο δημιουργείται ολόκληρο δεντρό?

Και είχαμε μια φαγούρα πως έχουν γίνει όλοι σαν τους γύφτο-κομμουνιστές ίδιας ράτσας με τους "μέταναστες", ακόμα και αν δεν ανήκουν σε αυτή ράτσα έχουν πέσει τοσο χαμηλά οι περισσοτεροί...προφανώς οι ελληνόφωνοι που ενεργούν εκ του ασφαλούς το ξέρουν αυτό οτι το νοητικό επίπεδο έπεσε (το προκάλεσαν οι ίδιοι αλλα μην το πείτε γιατι ειναι θεωρίες συνωμοσίας αυτά(!) ειναι θεωρίες συνωμοσίας οτι οι περισσότεροι εχουν γίνει δουλικά κακομοίρα ανθρωπάκια και εχουν φτάσει στο σημείο να διαβαζουν έγκυρες πήγες τους, την ώρα που ξερουν οτι πήραν επίσημα λεφτα για να τους κοροϊδεύουν?? όπως πάνε σε 20-30 χρόνια θα κατεβεί και ο μεσσίας τους ο Μπαφομέτ και θα τον προσκυνούν οι μάζες ως θεό επειδή έχει τίτλους (!) και ειναι αναγνωρισμένος παγκοσμίου φήμης μέσα από έγκυρες πήγες τους,ήδη προσκυνούν κάτι άχρηστους αλλα χρήσιμους ηλίθιους που δεν ξερουν ούτε μια βίδα να βιδώσουν ως μεγα επιστήμονες, ενώ οτι λενε τους τα δίνουν έτοιμα τα αφεντικά τους ), σε μια άλλη εποχή αν έκαναν τα μισά απο αυτα που κανουν σημερα θα είχε γίνει χαμός..Σε ένα φυσιολογικό κόσμο οι έγκυρες πήγες τους δεν θα ειχαν καθόλου κόσμο, τηλεόραση δε θα έβλεπαν μονο οι εντελώς ηλίθιοι εκ γενετής.Υπενθυμίζεται ότι το 2014 υπήρχαν δεκάδες ανεξάρτητες σελίδες και blog με θέματα ερευνάς πνευματικής ανάπτυξης κτλ και οχι μονο είχαν κόσμο αλλα οι έγκυρες πήγες τους που βάζουν τα ίδια με τα κανάλια τους και εχουν τους ίδιους συμμορίτες θα είχαν ελάχιστο κόσμο, ο κόσμος ερευνούσε όπως αρμόζει σε νοήμων οντά τουλάχιστον όσοι δεν ηταν Νεοέλληνες αμφίβολου ράτσας , μέσα σε 5 χρονιά έγινε μια περίεργη μεταστροφή σαν να έπεσαν οι μάζες νοητικά στα επίπεδα Ζουλού,και έγιναν πολύ ελεγχόμενες νοητικά ακόμη και ο τρόπος που αντιλαμβάνονται τα πράγματα, και αυτο δεν ισχύει μονο στο ίντερνετ, τι άλλαξε μέσα σε 5 χρονιά? η ιντερνετική εικόνα της μάζας ειναι λες και ειναι παιδιά 5 χρόνων πάρα το γεγονός ότι θεωρούνται μορφωμένοι και έχουν πτυχία, αρκεί που εχουν μάθει να γράφουν και που έμαθαν να κανουν μια δουλειά αφου πρώτα σπούδασαν 3-4 χρονιά κατι που μαθαίνεις μέσα σε μια εβδομάδα, δεν καταλαβαινουν καν πως δουλεύουν άπλα πράγματα γύρο τους, και δεν έχουν αντίληψη ούτε της πραγματικότητας.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications