Η «μυστική» βάση dulce   “ο Γιαχβέ ξανα κτυπά ”

Το παρακάτω υλικό είναι από ανθρώπους που ξέρουν ότι η Dulce Underground Genetics Facility υπάρχει. Είναι από ανθρώπους που δούλεψαν στα εργαστήρια, από άτομα που έχουν απαγάγει και τα έχουν πάει στη βάση, από ανθρώπους που δούλεψαν στην κατασκευή της, από άτομα σε μυστικές υπηρεσίες (FBI, CIA, NSA) και από UFO/Inner-Earth ερευνητές.

Βρισκόμενοι κοντά στην περιοχή Dulce, New Mexico είναι μια εγκατάσταση της οποίας η ύπαρξή της είναι άγνωστη στον πολύ κόσμο. Είναι το πρώτο βιογενετικό εργαστήριο στη Γη συνεργασίας Αμερικανικής Κυβέρνησης / Εξωγήινων. Υπάρχουν και άλλα στο Colorado, Nevada και Αριζόνα.

Η βάση βρίσκεται 1 χλμ κάτω απ' τη γη, περιέχει πολλά πατώματα εκ των οποίων γνωστά είναι 7, έχει λεχθεί ότι υπάρχουν συστήματα ασφαλείας με κάρτες για κάθε πάτωμα και το οποίο σύστημα χρειάζεται όλο και πιο εξουσιοδοτημένη κάρτα ανά κάθε επίπεδο που κατεβαίνεις. Υπάρχουν πάνω από 3000 κάμερες ζωντανής λήψης και υπάρχουν πάνω από 100 έξοδοι που καταλήγουν κοντά στην περιοχή.

Οι Περισσότεροι από τους εξωγήινους είναι στα πατώματα 5, 6, 7 εκ των οποίων το πιο βασικό το 5. Το εξωγήινο είδος το οποίο και εξουσιάζει το μεγαλύτερο μέρος της βάσης είναι οι Γκρίζοι. Στην δεκαετία του 50 οι Γκρίζοι άρχισαν να παίρνουν έναν μεγάλο αριθμό ανθρώπων για πειράματα.

Στην δεκαετία του 60 αυξήθηκε αυτό το ποσοστό ως που την δεκαετία του 80 πλέον η κυβέρνηση των ΗΠΑ κατάλαβε πως δεν υπήρχε τρόπος άμυνας ενάντια στους Γκρίζοι και έτσι δημιουργήθηκαν προγράμματα για την ενημέρωση του κοινού και για επικοινωνία μεταξύ εξωγήινων και Γης.

Όποιος έχει ασχοληθεί με το θέμα θα ξέρει για τα περίφημα 'Dulce Papers' τα λεγόμενα έγγραφα Dulce όπου ένας πράκτορας του FBI έκλεψε κατά την εποχή του 60-70 με το όνομα Thomas C. καί τα οποία έδωσε σε 5-7 άτομα τα οποία περιείχαν 15 ασπρόμαυρες φωτογραφίες με τα πειράματα που υπήρχαν στο εργαστήριο, ένα 6λεπτο βίντεο χωρίς ήχο και διάφορα έγγραφα. Αυτός αναφέρει πως υπάρχουν πάνω από 15000 Γκρίζοι στην βάση.

Η Αμερικανική Κυβέρνηση κλωνοποίησε τον άνθρωπο ως σκοπό να φτιαχτεί ένα νέο είδος το οποίο θα είναι υποδουλωμένο στον άνθρωπο. Σε αυτό το εργαστήριο στο επίπεδο 6 γινόταν έρευνα για την αποκωδικοποίηση του ανθρώπινου DΝΑ που θα είχε την επίτευξη της μετατροπής ενός απλού κυττάρου σε έναν οργανισμό. Αυτό το επίπεδο είναι γνωστό στους υπάλληλους ως 'Nightmare Hall' Εφιαλτική αίθουσα όπου εκεί βρίσκονται αποτελέσματα γενετικών πειραμάτων πάνω σε ανθρώπους , ζώα και εξωγήινα είδη.

Μαρτυρίες ανθρώπων που δούλευαν εκεί λένε πως είδαν ανθρώπους που έμοιαζαν με μισό άνθρωπο και μισό χταπόδι, Reptelians-άνθρωποι, και ζώα που είχαν ανθρώπινα χέρια, έκλαιγαν σαν μωρά και μιμούνταν την ανθρώπινη φωνή. Ακόμα υπήρχαν ερπετοειδή με μορφή ανθρώπου σε κλουβιά, ανθρωποειδή με φτερά νυχτερίδας και Draco-Reptoids. Κατά την διάρκεια των πειραμάτων μπορεί να προκύψει κάποια θεραπεία για κάποια ασθένεια. Τότε την δημοσιεύουν στο ευρύ κοινό υποστηρίζοντας πως εφευρέθηκε σε κάποιο από τα γνωστά επιστημονικά εργαστήρια μετά από μακροχρόνια έρευνα.

Το επίπεδο 7 είναι χειρότερο καθώς υπάρχουν χιλιάδες ανθρωποειδή και άνθρωποι κλεισμένη σε κρυογενής θαλάμους, επίσης υπάρχουν έμβρυα σε διάφορες μορφές και επίπεδα ανάπτυξης. Πολλές φορές είδαν ανθρώπους σε κλουβιά παρακαλώντας για βοήθεια και μερικοί υπάλληλοι επαναστάτησαν ως αποτέλεσμα πολλοί άνθρωποι να σκοτωθούν κάτω από περιέργες συνθήκες ( τότε ήταν όπου και ο Thomas C. υπέκλεψε τα Dulce Papers)..

Η αλήθεια ήταν ότι αυτοί οι άνθρωποι ήταν αποτελέσματα από απαγωγές γυναικών από τις οποίες έπαιρναν ωάρια και έκαναν πειράματα στα ανθρώπινα αυτά έμβρυα μέσω γενετικής. Η απαγωγή ανθρώπων και ζώων μειώθηκε στα μέσα δεκαετίας 80 καθώς ειδικό εργαστήριο δημιουργούσε τεχνητό αίμα μέσω μεταλλαγμένων κυττάρων αλλά και ανθρώπους που είχαν στο εργαστήριο και κλωνοποιούσαν.

Το σύμβολο της βάσης ήταν ένα τρίγωνο που κοιτάει προς τα κάτω και μέσα του ένα Τ, εκτός από γενετικά πειράματα στην βάση έκαναν και πειράματα ως σκοπό τον έλεγχο του ανθρώπινου εγκεφάλου. Δημιούργησαν chip τα οποία διοχετεύονταν στον ανθρώπινο εγκέφαλο και μπορούσαν να ελέγχουν τον ανθρώπινο οργανισμό από τους ρυθμούς της καρδιάς έως την διάθεση που έχει.

Αυτά ειναι γνωστά σε όσους σκεπτόμενους έχουν μείνει , το 2014 έβλεπες πολλούς να λενε για ερπετοειδές χωρίς να καταλαβαίνουν τίποτα και να νομίζουν ότι θα δουν ερπετά ανάμεσα τους, και άφού δεν τα βλέπουν ειναι θεωρίες συνωμοσίας , και χωρίς να γνωρίζεις πριν ότι αυτός το είχε πει:

Περασαν μόλις 1-2 χρονιά για να καταλήξεις στο ίδιο συμπέρασμα με βάση την παρατήρηση και μονο, δηλαδή ασχέτως τι έχουν πει άλλοι ερευνητές , και όταν λέμε ερευνητές εννοούμε ερευνητές, οχι αντιγράφουμε τους άλλους μαζί και προπαγάνδες που δεν έχουν λογική απο δούρειους ίππους για να το παίζουμε έξυπνοι, συμπέρασμα: αν δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τους βάρβαρους μαντάμ και μεσιε και τους θεωρείς κιόλας και απόγονους αρχαίων του ευγενές γένους (!) και οτι θα σε σώσουν επειδή εξαπατούν τους πάντες με πολύ ευκολία, σαν αυτό που ξέρετε ως σατανά, πως θα ξεχωρίσεις τα ερπετά?

Eπειδή εσύ έχεις πέσει σε ζωώδες επίπεδο αν δεν ήσουν εξ αρχής (κατώτερη φυλή), και δεν καταλαβαινεις τίποτα σημαίνει οτι ειναι θεωρίες συνωμοσίας? και το ηλεκτρονικό ρεύμα το οξυγόνο και πολλά αλλα που δεν το βλεπεις αλλα υπάρχουν...(!) Επειδή εσύ δεν εχει αντίληψη της πραγματικοτητας ειναι θεωρίες συνωμοσίας?...

Αφού ειναι θεωρίες συνωμοσίας πως έγινε αυτό:H αρχή έγινε με αυτούς που τους ξέρετε ως κομμουνιστες antifa, και κατέληξες στο υποτιθέμενο θεο Γιαχβέ, και στους εξωγήινους οπού κατα την αρχαιότητα δημιούργησαν μερικές φυλές στην Γη αφού έκαναν εισβολή για να κατακτήσουν την Γη, ενώ ήδη υπήρχε άλλη ανθρωπινή φυλή στην Γη η original (!) από τότε έως σημερα υπάρχει ένας πόλεμος μεταξύ του κάλου και το κακού ... Και δείτε κατι περίεργα πράγματα για το πόσο χαμηλά έχετε πέσει οι μάζες στα επιπεδα άγριων ζώων σε μια κοινωνία ζούγκλα : οχι μονο οι γυναικες κάνουν παιδιά με βαρβάρους, και δεν μπορουν ξεχωρίζουν τους αδίσταχτους αλλα πέφτουν και αυτές στο επίπεδο τους.

Το 2018 ήρθε και μια επαλήθευση όσων είχες διαπιστώσει ήδη από το 2016, για την εμπλοκή στο κόσμο και την κοινωνία κάτι τύπων σαν αυτό στην εικόνα "Grey aliens" οι οποίοι ειναι άκρως ύπουλοι και μοχθηροί εξωγήινοι και περιγράφονται ως δαίμονες στα αρχαία κείμενα...Αυτά τα λίγα γιατί από εδω και πέρα πάμε σε αλλα που ξεπερνούν την μέση αντίληψη τον περισσότερων, σε διαφορετική περίπτωση θα τα είχαν βρει και αυτοί, επίσης θα κατεβάσουν την σελίδα αν πεις περισσότερα εκτός οτι κινδυνεύεις να σε δολοφονήσουν.. Για να μην νομίζουν τα ερπετά οτι δεν ξέρεις (ξέρουν αυτοί) οι οποίοι ειναι και υπεύθυνοι πίσω απο τον πόλεμο που κανουν σε αυτή την σελίδα απο το 2016 (όσο εσύ διαβάζεις έγκυρες πήγες τους) επειδή δεν είσαι κλασικός Νεοέλληνας, όπως τους ξεχωρίσεις εσύ επειδή ειναι το αντίθετο του κάλου,έτσι ξεχωρίσουν και αυτοί το αντίθετο του κάκου ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications