Μπάιντεν: Θα πεθάνουν κι άλλοι άνθρωποι αν ο Τραμπ δεν μου παραδώσει την εξουσία (!)

Ο Τζο Μπάιντεν προειδοποίησε για τον κίνδυνο επιπρόσθετων θανάτων από κορωνοϊό, εάν ο Ντόναλντ Τραμπ και η κυβέρνησή του αρνηθούν να συνεργαστούν με το επιτελείο των Δημοκρατικών που έχει επωμιστεί με το έργο της ομαλής μετάβασης εξουσίας στον Λευκό Οίκο.

Χωρίς συντονισμό μεταξύ των δύο επιτελείων στη διαδοχή της αμερικανικής κυβέρνησης, «είναι πιθανό ότι περισσότεροι άνθρωποι θα πεθάνουν», προειδοποίησε ο Δημοκρατικός νικητής των αμερικανικών εκλογών, αναφέροντας ειδικότερα τον επείγοντα χαρακτήρα της προετοιμασίας διανομής των εμβολίων, μόλις αυτά είναι διαθέσιμα.

«Εάν χρειαστεί να περιμένουμε έως τις 20 Ιανουαρίου (σ.σ. ημέρα της ορκωμοσίας του επόμενου προέδρου) για να ξεκινήσουμε να σχεδιάζουμε, αυτό μας φέρνει ενάμιση μήνα πίσω», ανέφερε ο Μπάιντεν, μιλώντας από το προπύργιό του στο Γουίλμινγκτον στο Ντέλαγουερ.

«Και είναι πολύ σημαντικό αυτός ο συντονισμός να ξεκινήσει τώρα… Τώρα ή όσο το δυνατόν γρηγορότερα», επέμεινε.

Παράλληλα, κάλεσε τα μέλη και των δύο κομμάτων στο Κογκρέσο να ενωθούν και να ψηφίσουν ένα νέο πακέτο οικονομικών μέτρων, παρόμοιο με εκείνο που ψήφισε η Βουλή των Αντιπροσώπων τον Μάιο και αναθεωρήθηκε τον Οκτώβριο, για την ανακούφιση από τις ζημιές που έχει προκαλέσει στην οικονομία η πανδημία.

Και στο βάθος η …Θράκη; Τα κατοχικά και εποικιστικά σχέδια του Ερντογάν από την Κύπρο ως την Αρμενία…
«Μόλις νικήσουμε τον ιό και δώσουμε οικονομική βοήθεια σε εργαζόμενους και επιχειρήσεις, τότε μπορούμε να ξεκινήσουμε να ξαναοικοδομούμε καλύτερα από πριν», τόνισε.

Παράλληλα, ο Τζο Μπάιντεν, δήλωσε ότι θα εμβολιαστεί. «Δεν θα δίσταζα να λάβω το εμβόλιο, εάν ο Φάουτσι, η Moderna και η Pfizer το έκριναν ασφαλές», τόνισε χαρακτηριστικά.

H κανονική φώτο γιατί οι ελληνόφωνοι θα βγάλουν όλο το post fake news επειδή έβαλες παραποιημένη φώτο = σημιτική λογική, όταν χρησιμοποιούν άσχετη φώτο για εντύπωσεις ειναι fake news γκεγκε ??? έγραφε ένας ελληνόφωνος που ξέχασε να μπει με ψεύτικο προφίλ και να σχολιάσει δήθεν ως άσχετος μαντέψτε σε ποια δήθεν ανεξάρτητη σελίδα ....

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications