Lockdown: Απαγορεύεται το κυνήγι.. Παρότι θεωρείται άθλημα!

Ανακοίνωση της Ζ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας και Ν. Σποράδων τονίζονται τα εξής:

«Παρά το γεγονός ότι εδώ και μήνες, μια σειρά Υπουργών και πολιτικών παραγόντων του δημόσιου βίου ενημερώθηκαν έγκαιρα και αναλυτικά από την Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος , ότι το κυνήγι θα πρέπει να εξαιρεθεί από τις απαγορεύσεις διότι βάση τον Δασικό Κώδικα (Ν.Δ. 86/69, άρθρο 251 παρ.1) «….η θήρα επιτρέπεται να ασκείται ως άθλημα καθ΄όλη την Επικράτειαν…»

Πριν από λίγο με ανακοίνωσή του ο Υφουπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε ότι απαγορεύεται το κυνήγι διότι το κατατάσσει στις δραστηριότητες ψυχαγωγίας σε αντίθεση τον Δασικό Κώδικα (Ν.Δ. 86/69, άρθρο 251 παρ.1) «….η θήρα επιτρέπεται να ασκείται ως άθλημα καθ΄όλη την Επικράτειαν…»

Η απόφαση αυτή της Κυβέρνησης είναι ακατανόητη καθώς αποκλείει μια μεγάλη μερίδα της κοινωνίας , τους κυνηγούς , οι οποίοι συνεισφέρουν και οικονομικά στο κράτος, χωρίς να δίνουν την πρέπουσα βαρύτητα για την ευζωία των κυνηγετικών σκύλων σε αντίθεση με τα κατοικίδια.

Η Ζ΄ Κ.Ο.Θ. παρακαλεί τους συνάδελφους κυνηγούς να υπακούσουν στις αποφάσεις της κυβέρνησης καθώς η παράβλεψη αυτών επιφέρειδιοικητικά πρόστιμα και παραβάσεις του νόμου περί θήρας.

Θα επανέλθει όμως με σκληρή κριτική απέναντι στις αποφάσεις της Κυβέρνησης»

Απαγορεύεται το κυνήγι διότι το κατατάσσει στις δραστηριότητες ψυχαγωγίας, γιαυτό απαγόρευσαν και όλα τα άλλα και την βραδινή βόλτα μεταξύ άλλων, στην η εποχή της αμαρτίας οι θνητοί δεν πρέπει να έχουν καμιά ψυχολογία, και να ζουν μόνιμα υπό καθεστώς άγχους, 1000 χρονιά θα διαρκέσει η "κόλαση" τους στην Γη, και έχουν περάσει μόλις 80 χρόνια (!) απο τοτε που κατέλαβαν ολοκληρωτικά την εξουσία στην Ευρώπη, αν θελουν ψυχολογία μονο σημιτικά επιτρέπονται τύπου Ράδιο Άρβυλα και λοιπες σημιτικές ηλιθιότητες στην τηλεόραση,αυτός ειναι και ο λόγος που απο την στιγμή που θα γεννηθούν πρέπει να σπουδάζουν μέχρι τα 18-25 τους ώστε να συνηθίζουν την υποταγή και να ζουν υπό σημιτικούς κανόνες...

Αλλιώς τα σχόλεια θα διαρκούσαν μόλις 1-2 χρόνια τα βασικά και έξω απο την πόρτα, και οχι αυτό θέατρο του παράλογου, και 6 μήνες σχολή οι οποίες σχόλες θα ηταν 5-6 ειδικότητες μονο, και μονο ένας στους 100 θα είχε κάποιου είδους πτυχίου θα απαγορευόταν μάλιστα να έχουν πτυχία τα γκοιμ, επειδή απο την φύση τους δεν προσφέρουν τίποτα και μονο για εργάτες κάνουν, στο σημιτικό κόσμο εμφανίζουν τέτοια γκοιμ για "ειδικούς" που απλα αναπαραγουν οτι σημιτικές ηλιθιότητες τους έμαθαν σε σχόλες. Μεταξύ άλλων έχετε υπόψιν οτι πολλοι αριστεροι συμμορίτες ειναι σχιζοφρενείς φιλόζωοι επιλεκτικά, όποτε μπορεί να έπαιξαν ρόλο και αυτοί.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Πρόσεχε τους τονισμούς (γράφεις χρονιά, αντί για χρόνια) και την σύνταξή σου.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications