Υπάρχει μια κόκκινη λεπτή γραμμή που σαν την διαβείς δεν υπάρχει επιστροφή : Οι  «περίεργες αναμνήσεις»

Θεόφιλος Σεχίδης: Σκότωσε, τεμάχισε, έφαγε την οικογένειά του - Το χρονικό, ο Θεόφιλος Σεχίδης, πέθανε από παθολογικά αίτια στα 46 του χρόνια στο σωφρονιστικό ίδρυμα του Κορυδαλλού.

Το έγκλημά του, που θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελέσει διδακτορικό για την Ψυχιατρική επιστήμη. Ο Σεχίδης, όπως αποκάλυψε ο ίδιος τόσο στις καταθέσεις του, όσο και στην αναπαράσταση του εγκλήματος, αλλά κι ενώπιον των δικαστών, δολοφόνησε, τεμάχισε κι έφαγε τα μέλη της οικογένειάς του...

Τον έπιασαν, αλλά δεν γνώριζαν...
Την περίοδο των φόνων, σπούδαζε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Κομοτηνής. Την 21η Ιουλίου του 1996, ο Σεχίδης είχε συλληφθεί για οπλοκατοχή (κοντόκαννη καραμπίνα, κυνηγετικό όπλο, φυσίγγια), έπειτα από έλεγχο της αστυνομίας στο αυτοκίνητό του στην Καβάλα.

Οι αστυνομικοί δεν ήξεραν περί τίνος επρόκειτο και η Έδρα τον καταδίκασε σε 10μηνη φυλάκιση με πρόστιμο 700.000 δραχμές, αλλά αφέθηκε ελεύθερος, διότι είχε λευκό ποινικό μητρώο.Λίγες ημέρες αργότερα, στις 8/8/ 1996 και σε ηλικία 24 χρόνων, έγινε γνωστό ότι σκότωσε και τεμάχισε μέλη της οικογένειάς του, διότι πίστευε πως εκείνοι είχαν συνωμοτήσει εναντίον του με σκοπό να τον σκοτώσουν.

«Ηθελαν να με ξεκάνουν, αλλά τους πρόλαβα εγώ» είπε ο στυγνός δολοφόνος.
Δολοφόνησε, έσφαξε, τεμάχισε κι έφαγε τα θύματά του...
Πρώτος σφαγιάστηκε ο θείος του, τον οποίο αρχικά έσπρωξε από γκρεμό, έπειτα από λογομαχία διότι πίστευε ότι ήθελε να τον σκοτώσει. Στη συνέχεια, τον αποκεφάλισε «για να μην βασανίζεται άλλο».

Στη συνέχεια πυροβόλησε τον πατέρα του και του έκοψε την καρωτίδα. Ακολούθως, σκότωσε την 48χρονη μητέρα του, Μαρία, αποκεφαλίζοντάς τη χρησιμοποιώντας δύο μαχαίρια, καθώς και αυτή κρατούσε μαχαίρι, και έπειτα την 27χρονη αδερφή του, Έμμυ (Ερμιόνη) Σεχίδη, με τον ίδιο τρόπο.
Ο Σεχίδης αφαίρεσε τους εγκεφάλους των θυμάτων και τους διατήρησε στο ψυγείο, για «μεταγενέστερη μελέτη».
Την επομένη η 75χρονη γιαγιά του Σεχίδη, Ερμιόνη, πήγε στο σπίτι της οικογένειας και εκείνος την σκότωσε επίσης με τον παραπάνω τρόπο.Όπως φαίνεται παραπάνω, όλοι... κρατούσαν μαχαίρι και όλοι... ήθελα να του κάνουν κακό...
Την επόμενη μέρα, τεμάχισε όλα τα πτώματα, εκτός από αυτό του θείου του, τα τοποθέτησε σε σακούλες σκουπιδιών και τα πέταξε σταδιακά σε χωματερή της Καβάλας μεταφέροντας με το φέρι μποτ τα πτώματα.

Ο Σεχίδης δικάστηκε στις 20 Ιουνίου του 1997 στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Δράμας. Νωρίτερα, δήλωσε στην Αστυνομία ότι διέπραξε τους φόνους σε άμυνα και όντας θύμα οικογενειακής συνωμοσίας, για το λόγο ότι του «έκαναν ψυχολογικό πόλεμο», επειδή ήξερε ότι ήταν «παιδί άλλης μάνας» και δεν του έλεγαν την αλήθεια.
Καταδικάστηκε σε πέντε φορές ισόβια. Μεταφέρθηκε στο Ψυχιατρείο Κρατουμένων των Φυλακών Κορυδαλλού. Παρότι κατέθεσε αίτηση αποφυλάκισης από το 2016 αυτή δεν έγινε δεκτή από το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο.

Τι διέγνωσαν οι ψυχίατροι(χα χα!)
Έπειτα από 5μηνη παρακολούθηση της συμπεριφοράς του Σεχίδη, επιστήμονες ψυχιατρικής συμπέραναν ότι ο Σεχίδης πάσχει από σχιζότυπη διαταραχή προσωπικότητας, χωρίς όμως να χρήζει περίθαλψης, και του καταλογίστηκε «πλήρης ευθύνη και επίγνωση των πράξεών του».
Ωστόσο, τονίστηκε η οικογενειακή του κατάσταση, η οποία είχε ιδιαιτερότητες και είχε ως αποτέλεσμα ο Σεχίδης να έχει βιώσει πολύ δύσκολες καταστάσεις.
Στις 2 Ιουνίου του 1992, ο Σεχίδης υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία, στην οποία φάνηκε ότι είχε εγκεφαλικές ανωμαλίες. Μετά την φυλάκισή του, υποβλήθηκε στην ίδια εξέταση, φέροντας ξανά ως αποτέλεσμα «μη φυσιολογικά ευρήματα».
Το 2010, ο ψυχίατρος του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών του Αττικού Νοσοκομείου, Γεώργιος Τζεφεράκος, δήλωσε ότι ο Σεχίδης πάσχει από σχιζοφρένεια, και όχι από σχιζότυπη διαταραχή.Η υπόθεση Σεχίδη ενέπνευσε το επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς Κόκκινος Κύκλος, Δεσμοί Αίματος, όπου τον ρόλο του Σεχίδη ενσάρκωσε ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.

Ξέρετε πόσοι "Σεχίδες" κυκλοφορούν αναμεσα σας? χιλιαδες ίσως και εκατομμύρια μονο στην Ελλάδα (!)αρκεί μονο μια σπίθα για να μετατραπούν σε τέρατα, .... το αρχικό θέμα ηταν άλλο αλλα έβγαλε την σημιτική φάτσα του όταν πάτησες "κόκκινη λεπτή γραμμή" σχετικά με την σειρά, και φυσικά έχει σχέση με το θέμα (το περίεργο θα ηταν να ηταν ευρωπαϊκού γένους )την ίδια μούρη έχουν οι λεγόμενοι κομμουνιστές συνήθως, που επίσης έχουν παρόμοια συμπτώματα οχι γιατί πάσχουν από σχιζοφρένεια όπως νομίζουν οι ψυχολόγοι για τον Σεχίδη...

Αλλα λόγο φυλής και πνεύματος (!) οκ πολλοι μοιάζουν με αυτούς μετα απο τόσα χρονιά αιμομιξιών, αλλα παίζει ρόλο τι πνεύμα έχουν, για να το δεις αυτό εκτός ότι ειναι κομμουνιστες συνήθως υπάρχουν άλλοι τρόποι για να εκδηλωθούν, εκτός ότι ειναι οξύθυμοι υλιστές και λένε ύβρεις με το παραμικρό και έχουν τάσεις να θέλουν να επιβάλλονται στους πάντες (καθαρά σημιτικό χαρακτηριστικό),είτε δια του λογού δηλαδή να εξαπατούν και να ασκούν ψυχολογική βια, είτε δια της βίας δηλαδή ξύλο και εδώ ειναι που φτάνουν στο όριο να εκδηλώσουν την "δαιμονική" φύση τους όπως ξέρετε το κακό,και διαπράττουν συχνά εγκλήματα .

Υπάρχει μια κόκκινη λεπτή γραμμή που σαν την διαβείς δεν υπάρχει επιστροφή, όταν βγεις από το Matrix δεν ξανα μπαίνεις σε αυτό,και οι «περίεργες αναμνήσεις» που υποτίθεται είχες ξεχάσει .
Για πρώτη φορά μπορείς να αναλύσεις την συμπεριφορά τους εξ αποστάσεως χωρίς να το ξέρουν, δόξα τον Γιαχβέ ειναι μαζεμένοι στην έγκυρη πηγή τους Ελληνικά Hoaxes , και χωρίς να έχεις πτυχία ψυχολόγου ! δεν θα μπορούσε εξάλλου να έχεις πτυχία αφού δεν αποδέχεσαι τις ηλιθιότητες του ψευδό-ψυχολόγου Σίγκμουντ Φρόυντ...

Αυτή την φορά πέτυχες έναν συμμορίτη που έμοιαζε εκπληκτικά με εναν άκρως ύπουλο γείτονα όταν ήσουν 10 χρόνων! αυτός είχε τρία παιδιά πολύ μεγαλύτερα κάπου 15-17-18 και ηταν ολα ουνα φάτσα ουνα ράτσα με τον πάτερα τους άκρως ύπουλα και έβγαζαν κάκια , μαζί και η κόρη του που ηταν η μεγαλύτερη, όλοι τους είχαν κάτι το κακό, δεν ηταν μονο στην συμπεριφορά τους ύπουλοι , από όλη την φαμιλιά η μονή που ξεχώριζε και φαινόταν καλή ηταν η μάνα η οποία ηταν και η μονή Ευρωπαϊκού γένους σε αντίθεση με ολους τους υπολοίπους της φαμίλιας που ηταν διασταυρώσεις άλλων φύλων και σημιτικού τύπου.

Βεβαία αυτά δεν τα ήξερες τότε, ότι δηλαδή ειναι ετσι λόγο φυλής! άπλα πέρασες την κόκκινη λεπτή γραμμή σχετικά πρόσφατα λίγο πριν μπεις στο ίντερνετ και αποκτήσεις μια γενική εικόνα του πληθυσμού το 2015 και άρχισες και ξεχώριζες τους μοχθηρούς που ζουν ανάμεσα μας , αλλα και κατάλαβες πολλά σχετικά με διάφορα άτομα στο παρελθόν σου..

Δεν ειναι μονο το άνωθεν παράδειγμα αλλα πολλά, πρώτη φορά συνάντησες έναν τέτοιον το 2013 σε μια δουλειά, και εκ των ύστερων με το ίντερνετ διαπίστωσες ότι στην ίδια ράτσα ανήκουν και οι λεγόμενοι κομμουνιστές, το σοκ ήρθε το 2016 όταν θυμήθηκες τον άκρως ύπουλο αδελφό σου που έχεις ξεγράψει ήδη εδω και πολλά χρόνια, γιατί είμαστε στην κυριολεξία από άλλους κόσμους και με μοχθηρούς δεν θελεις πάρε δώσε ακόμα και αν ειναι αδελφός σου! ο όποιος κτυπούσε τα μικρότερα αδελφια του, ήθελε ειδικό φαγητό για αυτόν και αν δεν του άρεσε πετούσε τα πιάτα, έξω έδειχνε κάλος και έκρυβε την ύπουλη φύση του, εξαπατούσε με πολύ ευκολία γυναίκες, έλεγε ύβρεις με το παραμικρό και έλεγε ότι αυτά που διάβαζα τύπου μεταφυσικά ειναι χαζομάρες(μήπως σας θυμίζει αυτό κλασικούς νεοέλληνες που χλευάζουν τέτοια θέματα?) μεταξύ άλλων ήθελε να επιβάλλεται στους πάντες, ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και με δυο αδελφές που ειναι διαφορετικού γένους! με τόσα χρονιά αιμομιξίες τι περιμένεις? το θέμα έχει μεταφυσικές προεκτάσεις και έχει σχέση με πολλά που συμβαίνουν γύρο σας η και στην ίδια την ζωή σας!ενημερωτικά οι λεγόμενοι κομμουνιστες σκοτωναν και τα ίδια τα αδελφια τους το 40 αν δεν ηταν ίδιας φυλης με αυτούς (!) για όσους εχουν αυταπάτες οτι ειναι δηθεν ιδεολογία εχεί να κάνει πόλεμο μεταξύ του κάλου και το κακού , δεν ξύπνησε μια μέρα ο άλλος και ειπε ας γίνω κομμουνιστης antifa ετσι γεννήθηκε και έλκεται από το κακό γιατι απο αυτό προέρχεται (!)όμοιος και οι λεγόμενοι σατανιστές.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications