Φήμες για κάτι μεγάλο που έρχεται προς την Γη και  προσπαθούν  να το κρύψουν   (vid)

Μετά από μια σειρά παράξενων και όχι μόνο πρόσφατων γεγονότων, πολλοί ερευνητές έθεσαν μια ερώτηση στο τραπέζι: κάτι σπουδαίο έρχεται στη Γη , και παρόλο που δεν ξέρουν τι είναι, πιστεύουν ότι είναι πολύ σημαντικό για την ανθρωπότητα, και ότι οι ελίτ προσπαθεί να το κρύψει με έναν ή με άλλο τρόπο. Ας δούμε μερικούς:

Κλείσιμο του Ηλιακού Παρατηρητηρίου
Το 2018, πραγματοποιήθηκε πρόωρο κλείσιμο του Εθνικού Παρατηρητηρίου, όπου ακόμη και το FBI παρενέβη με έναν εντελώς ασυνήθιστο τρόπο και εγείροντας κάθε είδους υποψίες,παρενέβη FBI για το κλείσιμο του χωρίς να παρέχει εξηγήσεις στους υπαλλήλους του Ιδρύματος. Το περιστατικό ήταν τόσο περίεργο που ακόμη και ένα ελικόπτερο Blackhawkν πήγε στο σημείο. Όπως ανέφερε ένας τοπικός σερίφης,με το ελικόπτερο έφτασε μια ομάδα "ειδικών" και πήγε σε κεραίες και στους πύργους, αλλά χωρίς να παρέχουν εξηγήσεις σε κανέναν τι ακριβώς έκαναν..

Αργότερα, το FBI δήλωσε ότι η εγκατάσταση έκλεισε επειδή η ομάδα έρευνας "αντιμετώπιζε ένα ζήτημα ασφάλειας", αλλά χωρίς να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις..Ωστόσο, ορισμένοι ερευνητές αποκάλυψαν ότι όλη αυτή η σχεδόν «κρυφή» επιχείρηση πραγματοποιήθηκε για να κρύψει κάτι που είχε ανακαλυφθεί εκεί. Οι φωνές εικάζουν ότι θα μπορούσε να είναι η ανίχνευση κάτι που πλησιάζει τη Γη.

Το Εθνικό Παρατηρητήριο ηλιακής ενέργειας έκλεισε απροσδόκητα το 2018.

Το Ραδιοτηλεσκόπιο Arecibo καταστράφηκε
Τον περασμένο Αύγουστο, το Ραδιοτηλεσκόπιο του παρατηρητηρίου Arecibo καταστράφηκε μετά την περίεργη πτώση συρματόσχοινου απο τα καλώδια στήριξης.
Μια τεράστια ρωγμή 30 μέτρων κατέστησε το ραδιοτηλεσκόπιο άχρηστο. Το ραδιοτηλεσκόπιο ηταν για την ανίχνευση σημάτων από βαθύ διάστημα.Το περιστατικό αναφέρθηκε ως «σοβαρό ατύχημα», αλλά για ορισμένους ανεξάρτητους ερευνητές, δεν θα ήταν ατύχημα, δολιοφθορά να προσπαθήσουν να κρύψουν κάτι που ανακαλύφθηκε ή κάτι που είχε ανιχνευθεί από το διάστημα.

Ένα δεύτερο "ατύχημα "
Και πάλι... την περασμένη Παρασκευή, ένα άλλο καλώδιο έπεσε στο τηλεσκόπιο. Το αποτέλεσμα ήταν περαιτέρω ζημιά. Μέχρι στιγμής ο λόγος για τον οποίο το καλώδιο έσπασε δεν έχει προσδιοριστεί, δημιουργώντας υποψίες μεταξύ ανεξάρτητων ερευνητών. Υποτίθεται ότι ξανά προσπάθησαν να κρύψουν κάτι μεγάλο, κάτι που θα προερχόταν από το διάστημα.

Τεράστιες ανωμαλίες στα ραντάρ στο Μεξικό
Εμφανίστηκαν τεράστιες κυκλικές ανωμαλίες στο Μεξικό. Η τοποθεσία είναι η πόλη Guanajuato.Οι ανωμαλίες αναφέρθηκαν σε διάφορα μετεωρολογικά ραντάρ...Το πρώτο περιστατικό συνέβη τον Σεπτέμβριο του 2020 και το δεύτερο τον Νοέμβριο του 2020. Και στις δύο περιπτώσεις ήταν δύο κυκλικές ανωμαλίες. Γιατί αυτό εμφανίζεται στην ίδια τοποθεσία και με παρόμοια χαρακτηριστικά; Για μερικούς ερευνητές, ίσως ηταν κάποιο αόρατο σκάφος πάνω από το Μεξικο. Για άλλους ήταν άπλα σφάλμα στο ραντάρ ή στο λογισμικό που χρησιμοποιήθηκε.

Είναι πολύ περίεργο το γεγονός ότι σε κάθε περίπτωση υπάρχει υποψία απόκρυψης πληροφοριών, και αυτό προφανώς δημιουργεί πολύ περισσότερες εικασίες για το τι συμβαίνει στην πραγματικότητα.Ο ερευνητής David Parcerisa του καναλιού Rimbel 35 έχει επανειλημμένα αναφέρει ότι η ελίτ κρύβει κάτι που πρόκειται να συμβεί ή πρόκειται να έρθει.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications