Η κόρη μαζί με τον δεκαεπτάχρονο ρουμάνο φίλο της, ο οποίος ζήτησε και την συνδρομή ενός ανήλικου έλληνα, φέρονται να είναι οι δολοφόνοι της άτυχης γυναίκας στην Αγία Βαρβάρα.

Είναι μία από τις πλέον τραγικές ιστορίες που έχουν αντιμετωπίσει οι άνδρες των ανθρωποκτονιών. Που για να τα λέμε όλα, είναι άξιοι συγχαρητηρίων καθώς εξιχνίασαν την υπόθεση χωρίς να παρασυρθούν, σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Άγρια δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα – Γυναίκα βρέθηκε μαχαιρωμένη στο σπίτι της

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες μας, η κόρη και ο δεκαεπτάχρονος ρουμάνος έχουν ομολογήσει την δολοφονία της πενηντάχρονης στην Αγία Βαρβάρα, ενώ έχουν κατονομάσει και τρίτο πρόσωπο ως εμπλεκόμενο στην εγκληματική ενέργεια.

Πρόκειται για έλληνα επίσης ανήλικο, φίλο του ρουμάνου ο οποίος αυτή τη στιγμή αναζητείται. Φαίνεται να τον ενέπλεξε ο ρουμάνος προκειμένου να έχει βοήθεια στην εγκληματική αυτή ενέργεια, γεγονός που δείχνει πως όλα ήταν προμελετημένα.

Εννοείται ότι τον τελευταίο λόγο θα τον έχει η ελληνική δικαιοσύνη, η οποία και θα αποδώσει τις ευθύνες εκεί που πρέπει.

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications