Η «ελληνική κυβέρνηση» επιτίθεται στον Τραμπ και τάσσεται υπέρ του Μπάιντεν: «Να μην μιλάει ο Τραμπ για νοθεία»

Η ελληνική κυβέρνηση μέσω του βουλευτή της Δημήτρη Καιρίδη τάσσεται ανοιχτά εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ και υπέρ του Τζο Μπάιντεν, τη στιγμή που στις ΗΠΑ γίνεται ο «κακός χαμός» με τις σοβαρότατες ενδείξεις για νοθεία των Δημοκρατικών, με την προεδρία πολύ πιθανόν να κριθεί στα δικαστήρια.

Μάλιστα ο κ.Καιρίδης μάλλον γνωρίζει κάτι παραπάνω από τους Αμερικανούς πολίτες για το συγκεκριμένο ζήτημα, καθώς λέει στον πρόεδρο των ΗΠΑ να μην «μιλάει για νοθεία» (σσ. ποιος ξέρει ίσως ο βουλευτής έχει ρίζες από το Μίσιγκαν και το Ουσκόνσιν) , ενώ τον «επιπλήττει» γιατί δεν μίλησε για τις παραβιάσεις στην... Ρωσία, λέγοντας πως «δυσφημίζει» τις ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα ο κ.Καιρίδης έγραψε στο twitter:
«Κανείς δεν δυσφήμησε την αμερικανική δημοκρατία πιο αποτελεσματικά από τον 45o Πρόεδρό της. Οι εχθροί της τρίβουν τα χέρια τους. O Τραμπ αρνήθηκε να μιλήσει για παραβιάσεις στη Ρωσία ή την Τουρκία. Μιλάει όμως για νοθεία στην Αμερική, στην οποία ο ίδιος κυβερνά, επί 4 χρόνια...»

Ο κ.Καιρίδης παρόλο που είναι καθηγητής διεθνών σχέσεων μάλλον αγνοεί πως ακόμα κι αν ο πρόεδρος Τραμπ τελικά χάσει την προεδρία, θα είναι πρόεδρος μέχρι τις 20 Ιανουαρίου που σημαίνει πως σε περίπτωση που γίνει το οτιδήποτε με την Τουρκία, μέχρι τότε η Ελλάδα θα προστρέξει σε αυτόν και στην κυβέρνησή του.

Άραγε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Νίκος Δένδιας συμφωνούν με αυτή την επικίνδυνη και αντιδιπλωματική ανάρτηση του βουλευτή τους;

πηγή

Post A Comment:

1 comment

vasiliaείπε...

Άλλος ένας Πρωθηπουργος,ΑΜΕΡΙΚΗΣ, δουλος των Σιωιστων! Κάνανε 30 χρόνια για να αποφασίσουν για τον Τραμπ!!Τον τελείωσαν και αυτόν! Τι ποιο διασκεδαστικό για τον Πλανιτη, τώρα που οι Σιωνιστές Εβραιοι βρήκαν ενανΞΕΜΩΡΑΜΕΝΟ, ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ!Και βέβαια δεν είναι Εβραίος, αλλά μην ανυποπομωνιτει θα καταυθασει σύντομα και ο Εβραίος! Είδατε πως δημιούργησαν μια ομοσπονδία με πολλές Μουσουλμανικές Χώρες? Μα και βέβαια! Και ποιος το ανακοίνωσε?? Ο Εβραίος Πούτιν τον όποιον οι Σιωνιστές Κ έκαναν Πρόεδρο της Ρωσίας, το 2010! Έως τώρα κανείς δεν ξέρει τι απεγηνε ο Προτος Πούτιν, ούτε και πρώην Σύζυγος του. Είδαμε βίντεο, ακούσαμε ομιλίες, και πράγματι μας απέδειξα ότι ο Πούτιν του 2010 είχαν ο σωσίας του πρώτου Πούτιν. Και βέβαια, τα δημοσιεύσαμε ΟΛΛΑ τα σχετικα! Και σήμερα ετοιμάζουν να μας σερβίρουν τον Τρίτο Πουτιν, διότι 0.01του Πλανιτη γη, μονον δεχτικε να πληροφωριθει και να καταλάβει τι συμβαίνει στον Πλανιτη μας! Νά είστε καλά!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications