Η ανοσία της αγέλης  στην ηλιθιότητα δεν ειναι ένα τυχαίο γεγονός άλλα σχεδιασμένο χρονιά πριν

Όπως όλα δείχνουν το επίπεδο συμμόρφωσης που κατόρθωσαν οι συμμορίτες και τα μέσα μαζικής εξαπάτησης ώστε να αποδεχθούν τα μέτρα σημαίνει ότι υπάρχει ελάχιστη ανάγκη πλέον να υπάρχουν όργανα της τάξης που θα επιβάλουν την μάσκα.

Ένας συμμορίτης ψευδό-πατριώτης με απόπειρα δολοφονίας κατά του Χίτλερ στην οποία σύμφωνα με τη φημολογία, είχε συμμετοχή, είχε γράψει βιβλίο που προέβλεψε την χρήση μάσκας ως μέσο για την επιβολή της συμμόρφωσης των μαζών, 90 χρόνια πριν στην Γέρμανια .

Ο Ernst Jünger προέβλεψε την καθολική χρήση μάσκας ως μέσο που ενισχύει τη συμμόρφωση και την ομοιομορφία σε μια δυστοπική μελλοντική κοινωνία σε ένα μυθιστόρημα με τίτλο “The Worker” («Ο Εργάτης»: “Der Arbeiter”) που δημοσιεύθηκε πριν από σχεδόν 90 χρόνια.

Αυτό εκφράζεται από τον Τζορτζ Όργουελ στο «1984» όταν περιγράφει τις μάζες ως, «ένα έθνος πολεμιστών και φανατικών, που βαδίζουν προς τα εμπρός σε τέλεια ενότητα, όλοι σκέφτονται τις ίδια πράγματα και φωνάζουν τα ίδια συνθήματα… τριακόσια εκατομμύρια άνθρωποι όλοι με το ίδιο πρόσωπο», δηλαδή περιγραφέι τους άναρχο-συμμορίτες που όλοι λένε ακριβώς τα ίδια, και υπηρετούν και καθοδηγούνται από την εκλεκτή φυλη του Γιαχβέ ως πιστά σκυλιά, εξάλλου η νοημοσύνη τους δεν ειναι μεγαλύτερη απο αυτη ενός σκύλου.

Όπως αναφέρει λεπτομερώς ο Thomas Crew στο άρθρο του The Dystopian Age of the Mask, (Η Δυστοπική Εποχή της Μάσκας) η «εξάλειψη κάθε ιδιωτικότητας» είναι ένα θέμα που το συναντάμε σε όλη την δυστοπική λογοτεχνία.

Εδώ προκύπτει ένα θέμα: Πως κάποια άτομα ενώ δεν ανήκουν σε φυλές γκοϊμ, και λοιπες κατώτερες και πλήρως ελεγχόμενες φυλές έχουν γίνει ίσα και όμοια με τα γκοϊμ ?

Πως εκατομμύρια διαβάζουν άκρως υποκριτικά και σημιτικά κείμενα σε δεκάδες έγκυρες πήγες τους και δεν καταλαβαίνουν τίποτα?

Και αυτό ειναι το λιγότερο, καθώς και στην ζωή τους συμπεριφέρονται με εντελώς δουλικό τρόπο και γίνονται εύκολα θύματα των αδίσταχτων ειδικά οι γυναίκες, και μονο με το λόγο, δηλαδή αρκεί να μιλήσουν μαζί τους άκρως ύπουλες φυλές για να μετατραπούν σε άβουλα υποτακτικά οντά ενώ απο την φύση/γένος τους δεν ειναι έτσι?

Επίσης δεν μπορουν να ξεχωρίζουν τους ύπουλους που ειναι ο ορισμός του κακού, και που ειναι το αντίθετο του κάλου που σημάνει οτι όσοι οσες ανήκουν στο ευρωπαϊκό ευγενές γένος θα ξεχωρίζαν αμέσως τους μοχθηρούς απο φυλές του Γιαχβέ μονο απο την συμπεριφορά τους, κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει, μήπως τους έχουν συνηθίσει επειδή μεγάλωσαν μαζί με μοχθηρούς? προφανώς θα παίζει ρόλο και αυτό ...

Με το ίντερνετ πάντως βλέπεις οτι μεγαλη μερίδα του πληθυσμού λειτουργεί ως κοπάδι προβάτων , και πρέπει να έχεις σοβαρό πρόβλημα αντίληψης για να διαβάζεις έγκυρες πήγες ελληνόφωνων επειδή και ο σημιτικός τρόπος που γράφουν και τα θέματα που βαζουν ουδεμιά σχέση έχουν με το Ευρωπαϊκό γένος αλλα απευθύνονται σε κατώτερες φυλές, και σε σημιτικές, πχ αραβικού τύπου και γκοϊμ που έχουν "παρόμοια λογική" με την εκλεκτή φυλή του Γιαχβέ .

Άλλος ένας παράγοντας που εχουν πέσει νοητικά ακόμη και αυτοί που δεν ειναι ανήκουν σε κατώτερες φυλές :

Εμβόλια με νευροτοξική αλουμινίου στο πρόγραμμα εμβολιασμού
Νευροτοξική δράση Μετά τη δεκαετία του ’70 το αλουμίνιο αναγνωρίστηκε ως νευροτοξικό, ενώ κανείς ποτέ πριν δεν είχε υποψιαστεί την ιδιότητά του αυτή. Όπως αποδείχθηκε, όταν αρχίζει να γίνεται δηλητηριώδες (σε μεγάλες δόσεις), δημιουργεί ανωμαλίες στον ύπνο, νευρικότητα και συναισθηματική αστάθεια, απώλεια μνήμης, συχνούς πονοκεφάλους και αποδυνάμωση της νοημοσύνης (ιδανικά για εναν λαό δίποδων προβάτων ).

Τα ακόλουθα εμβόλια περιέχουν αλουμίνιο και χορηγούνται σε βρέφη, παιδιά και εφήβους :
Ηπατίτιδα Β (HepB) κατά τη γέννηση.
Διφθερίτιδα, τέτανος και κοκκύτης (κοκκύτης) (DTaP και Tdap)
Haemophilus influenzae τύπου b (PedvaxHIB)
Πνευμονιόκοκκος (PCV)
Ηπατίτιδα Α (HepA)
Ιός ανθρώπινου θηλώματος (HPV)
Meningococcus B (MenB)

Ας πούμε μονο για την λεγόμενη Ηπατίτιδας B τι λένε οι έγκυρες πήγες της "υγείας" παύλα εγκληματικής οργάνωσης κατα της ανθρωπότητας :
Υπολογίζεται ότι 400 εκατομμύρια άτομα παγκοσμίως έχουν προσβληθεί από τον ιό, ενώ η συχνότητα νόσου αυξάνεται από το βορρά προς το νότο, και από τη δύση στην ανατολή, με την Ευρώπη να φθάνει στο 5% ενώ στην Αφρική, νότια της Σαχάρας και στη νοτιοανατολική Ασία να φθάνει στο 20% του πληθυσμού.

Ξάνα https://eody.gov.gr/disease/ipatitida-b/: Στη χώρα μας, ο επιπολασμός για τη χρόνια ηπατίτιδα Β υπολογίζεται σε 2.5-3% του πληθυσμού και για την ηπατίτιδα C σε 1.5-2% του πληθυσμού, ενώ η επίπτωση των χρόνιων ιογενών ηπατιτίδων ποικίλλει ανά γεωγραφικό διαμέρισμα και πληθυσμό.

Συγνώμη για αυτό το 5% που ειναι μηδαμινό και που σίγουρα θα έχει αφρικάνικη καταγωγή, κάνουν εμβόλιο Ηπατίτιδα Β (HepB) κατά τη γέννηση στους πάντες και υποχρεωτικά ? κανένας δεν βλέπει το παράλογο της υπόθεσης τόσα χρονιά? μήπως πρέπει να έχεις σπουδάσεις γιατρός για καταλάβεις τα αυτονόητα ? τα γκοιμ πρέπει να σπουδάζουν για να γίνουν χρήσιμα κάπου, έπρεπε να σας κλείσουν μέσα και να σας βαλουν μάσκες, για να δείτε ότι όλο το λεγόμενο σύστημα υγείας ειναι ο ορισμός της παράνοιας? ενώ όλοι σε θέσεις κλειδιά ειναι συμμορίτες με στενές σχέσης με κομμουνισμό και μασονία εδώ και πολλά χρονιά?

Ο άλλος λέει για το χρήμα τα κάνουν όλα οι φαρμακευτικές εταιρείες (!) και δεν έχει σκεφτεί ότι αυτοί που δίνουν χρήμα σε χρήσιμα αναίσθητα υλιστικά γκοιμ που ουδεμιά σχέση έχουν με το φυσιολογικό άνθρωπο δεν το κανουν για το χρήμα έχουν αρκετό από αυτό (ακόμη και αυτά που δίνεται στην εφορία σε αυτούς πάνε), άπλα με χρήμα ελέγχουν τα χρήσιμα γκοιμ, ώστε να εκτελούν εντολες τους, ο αρχικός σκοπός λοιπόν δεν ειναι το χρήμα αλλα μετατροπή αυτού του πλανήτη σε πλανήτη γκοιμ και δούλων , ο ίδιος αυτός τυπος διαβάζει lifo και μηχανή του χρόνου (!), τι να περιμένεις από τέτοια άτομα που διαβαζουν τέτοιες σημιτικές σελίδες? μέχρι εκεί φτάνει η νοημοσύνη τους , και επειδή δεν αρκούν όλα τα άνωθεν για να μετατραπούν όλοι σαν τα γκοιμ κουβαλούν και ορδές μεταναστών ώστε να γίνουν με τις αιμομιξίες όλοι σαν τους άναρχο-κομμουνιστές και να προσκυνούν την εκλεκτή φυλή του Γιαχβέ και τον Μπαφομέτ, που μόλις ολοκληρωθεί η πλήρης κατάκτηση της Γης και μείνουν μονο σημιτικές φυλές θα έρθει στην Γη ο λεγόμενος και ως μεσσίας τους.Ο άλλος ακούει για επαναστάτες κομμουνιστές και δεν καταλαβαίνει ότι ειναι επαναστάτες και κατακτητές της Γης και οχι άπλα κάποιος χωράς και κάποιου κακού φασίστα μονο...

Οι συμμορίτες βεβαία θα πουν οτι δεν ειναι σε επικίνδυνα επιπεδα στα εμβολία, αφού μαθαίνουν να μιλάνε και να γράφουν και να έχουν μια υποτυπώδη νοημοσύνη δεν τρέχει τίποτα , και επειδή μέρικες ράτσες όσο ειναι μικρά ακόμα έχουν γίνει χειρότεροι από τα ζώα,και βαζουν στο στόμα τους ότι βρουν για το φάνε και έχουν μηδαμινή αντίληψη (ούτε τα ζωα δεν τρώνε οτι βρουν μπροστά τους ) θα βαλουμε ταμπελίτσες οχι για παιδιά κάτω των 8 ετών κτλ, μέχρι να μεγαλώσουν λίγο και αποκτήσουν υποτυπώδες αντίληψη,για παράδειγμα οτι το πλαστικό παιχνίδι δεν ειναι φαγητό για να το φάνε και να ψοφήσουν, επειδή τα θέλουμε τέτοια γκοιμ για να τα κανουμε βουλευτές αύριο και άναρχο-κομμουνιστές ουγκ ουγκ κάτω οι φασίστες ουγκ! είμαστε όλοι ιδιοι και ίσοι (ναι αλλα πρέπει να εξαφανίζουμε την λεύκη φυλή που δεν ειναι ανώτερη αλλα ότι έχουμε σήμερα ειναι μονο από αυτή την φυλη! και ειναι φασίστες και ναζι, τι σχέση ο αιρετικός Trump που ειναι αρνητής των πάντων και που ανήκει στο λευκό γένος με τα χρήσιμα ορκ που λένε ότι τους λέμε εμείς ? δόξα το Γιαχβέ που εξαφανίσαμε μεγάλο μέρος του λευκού γένους στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, οι μισοί αν ηταν τύπου Trump ούτε τα μισά δεν μπορούσαμε να κάνουμε,Αρμαγεδών οι δυνάμεις "των βασιλέων τῆς οἰκουμένης ὅλης" υπό τον έλεγχο των "πνεύματων δαιμονίων" θα διεξαγάγουν την τελική μάχη εναντίον των θεϊκών δυνάμεων), ίσα δικαιώματα για όλους (γιατί αλλιώς πως θα βάζαμε χρήσιμα γκοιμ σε θέσεις κλειδιά και να εκτελούν εντολές χωρίς τύψεις και ένοχες ? ) ο καπιταλισμός η πατριαρχία οι συνωμοσιολόγοι οι φασιστες οι ναζι και οι ψεκασμένοι φταίτε για τα δεινά σας και οχι εμείς !ειναι απειλή για την δημοκρατία μας, τάδε έφη ελληνόφωνοι σημιτικής ράτσας...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications