Οι ελληνόφωνοι δίνουν εντολες και τα χρήσιμα  γκοϊμ τις εκτελούν: ΝΔ για την αντιμετώπιση των δήθεν fake news

Νέα πρωτοβουλία αναλαμβάνει η Νέα Δημοκρατία “για την αντιμετώπιση της παραπληροφόρησης που προκύπτει από τη διασπορά ψευδών ειδήσεων, αληθοφανών θεωριών και ανακριβών στοιχείων, κυρίως μέσω του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης”, όπως τονίζεται σε ανακοίνωσή της.

Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Ανοιχτών Τεχνολογιών (ΕΕΛΛΑΚ), ψηφιακή εκδήλωση με τίτλο “Fake news & Disinformation – Είναι δυνατή μια κοινωνία χωρίς παραπληροφόρηση;”.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ “τα fake news απειλούν τους δημοκρατικούς θεσμούς και σε περιόδους όπως η σημερινή θέτουν σε κίνδυνο ακόμα και τη δημόσια υγεία”.

Όπως τονίστηκε, “η δημιουργία και η διασπορά ψευδών ειδήσεων δεν είναι προϊόν αφέλειας αλλά διακινούνται σκοπίμως για να εξυπηρετήσουν τις περισσότερες φορές πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα.

Ιδιαίτερο βάρος δόθηκε στις προσαρμογές που πρέπει να γίνουν στο θεσμικό πλαίσιο καθώς και στην υιοθέτηση βέλτιστων πρακτικών από άλλες ευρωπαϊκές χώρες που θα διασφαλίζουν την ελευθερία στην ενημέρωση περιορίζοντας ταυτόχρονα τη διασπορά ψευδών ειδήσεων”.

Από τη Νέα Δημοκρατία συμμετείχαν ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Γιώργος Στεργίου, o εκπρόσωπος Τύπου Τάσος Γαϊτάνης, ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου Νίκος Ρωμανός, ο γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας Βασίλης Φεύγας, ο γραμματέας Προγράμματος Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, ο γραμματέας Παραγωγικών Τομέων Άκης Μπάφας, ο επικεφαλής του θεματικού τομέα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Ψηφιακού Μετασχηματισμού Μύρων Φλουρής καθώς και στελέχη των γραμματειών του κόμματος.

Εισηγητές ήταν ο Μανώλης Ανδριωτάκης και ο Αλέξανδρος Μελίδης ενώ σύντομη εισαγωγική ομιλία έκανε και ο πρόεδρος του ΔΣ της ΕΕΛΛΑΚ καθηγητής Διομήδης Σπινέλλης. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεργασίας της Νέας Δημοκρατίας με την ομάδα για την Ανοιχτή Διακυβέρνηση του ΕΕΛΛΑΚ ενώ παράλληλα ήδη λειτουργεί στο γραφείο τύπου της Νέας Δημοκρατίας το “Παρατηρητήριο Fake News”.

Από έγκυρες πήγες που πήραν και χρήμα για κανουν διασπορά fake news υπέρ της δήθεν πανδημίας τύπου www.in.gr, οι ελληνόφωνοι που ψεύδονται στα πάντα και λόγο της σημιτικής μοχθηρής φυλης τους, και όλες οι έγκυρες πήγες τους ειναι γεμάτες ψέματα σου λένε τι ειναι fake news, θα βγάλουν και νομούς λένε, αλλα δεν πιάνει τους ίδιους ως συνήθως, δυστυχώς έχει γεμίσει ο κόσμος από χρήσιμα γκοιμ με τις αιμομιξίες , και που χωρίς αυτά δεν θα μπορούσαν να κάνουν τίποτα. Η μονή λύση ειναι η πλήρη καταστροφή του πλανήτη και ξανα όλα από την αρχή, με φυλετικη υγειά ώστε να μην βάλουν τα αυγά τους τα ερπετά και ξανα σπείρουν μοχθηρές φυλές ξανα στη Γη, όλες που θα κάνουν παιδιά θα παίρνουν απο τεστ και αυτές και τα μωρά τους στην περίπτωση που διαπιστωθεί ότι έχουν πνεύμα του κακού στο Καιάδα πριν καν προλάβει να μεγαλώσει το κακό, θα μείνουν μονο οι ουδέτερες φυλές δηλαδή οι θνητοί και το θεϊκό γένος και θα απαγορεύονται οι αιμομιξίες μεταξύ τους , όπως ηταν κάποτε στην Γη, και όποιος ειναι δογματικός απο τους θνήτους θα θεωρείτε σχιζοφρενής και κατώτερος..θρησκεία θα έχουν κάτι σαν το βουδισμό και οχι δογματικά.. ώστε να γίνουν και αυτοί σαν τους "θεούς" σε κάθε αναγέννηση τους στον υλικό κόσμο. Θα υπάρχει επίσης ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας τηλεπαθητικά με τους άλλους πλανήτες της διαστημικής σποράς, τύπου Vril Society η ελευσίνια μυστήρια τα λεγόμενα, και πρόσβαση θα εχει μονο το θεϊκό γένος και οχι οι θνητοί. ΥΓ: Όταν κάποιοι ισχυρίζονται οτι ειναι απόγονοι αρχαιων ποιων αρχαίων εννοούν? γιατί απόγονοι αρχαίων και να ειναι δημοκράτες να ασχολούνται μονο με ποδόσφαιρο και καθε τι σημιτικό και να μην ειναι ερευνητές εκ γενετής και μη πνευματικοί αλλα υλιστές κάπου δεν κολλάει !

Αυτά όσο και αλλόκοτα να φαίνονται σε πολλούς επειδή ειναι πολύ κατώτεροι νοητικά ειναι από αυτούς που έχουν επίγνωση τι γίνεται και απο μύστες! για κακή τους τύχη αυτό θα γίνει στο μέλλον και η βασίλεια των ερπετών στην Γη μαζί με τις μοχθηρές κατώτερες φυλές τους θα πάψουν να υπάρχουν, επειδή αυτός ο πλανήτης δεν τους ανήκει και ειναι εισβολείς εδώ εξού και το "επαναστάτες" που λένε .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications