ΠΟΥ: «Εξαιρετικά σπάνια» η μετάδοση του κορωνοϊού από ασυμπτωματικούς

Aς βάλουμε κανένα σημιτικό κείμενο από την δικία τους Καθημερινή για να καλοπιάσουμε τους συμμορίτες,επειδή βάλανε ενα ενοχλητικό post και έκαναν απότομη μείωσης απήχησης στο facebook, και δεν το είδε κανένας σαν μην το έβαλες καν στο facebook,δημοκράτες!!! και οι σημιτικές έγκυρες πήγες τους βγαίνουν μόνιμος στο facebook χωρίς καν έχεις πατήσει like με την σημειωσή "συνίσταται για έσας" έχεις βαρεθεί να κάνεις block σε δεκάδες έγκυρες πήγες τους για το όχλο, δεν αντέχεις καν την σημιτική υποκρισία τους ακόμη και από τους τίτλους, άραγε η διαφήμιση που τους κάνει το facebook ειναι από τα χιλιαδες ευρώ που πήραν απο τον Πέτσα η ειναι δωρεάν? για το τι ακριβώς ειναι το "ευαγγέλιο" ο λεγόμενος Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και γιατί δημιουργήθηκε αρχικά έχουμε πει σε άλλο post αλλα δεν εχει νόημα όταν το 2/3 του πληθυσμού διαβάζει έγκυρες πήγες τους ειναι ηδη ξοφλημένοι :

Οι άνθρωποι που βγαίνουν θετικοί στον νέο κορωνοϊό και δεν παρουσιάζουν συμπτώματα, είναι «εξαιρετικά σπάνιο» να μεταδώσουν τον ιό στους γύρω τους, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Το συμπέρασμα αυτό προέκυψε μετά από ενδελεχή εξέταση των στοιχείων χωρών που πραγματοποιούν σχολαστικό και λεπτομερή έλεγχο στις κοινωνικές επαφές των θετικών κρουσμάτων και μπορούν έτσι να εντοπίσουν την «αλυσιδωτή» μετάδοση του ιού από κρούσμα σε κρούσμα, δήλωσε η Δρ. Μαρία Βαν Κέρκχοουβ, επικεφαλής του τμήματος του Π.Ο.Υ. για τις νέες αναδυόμενες ασθένειες.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της, οι «ασυμπτωματικοί» ασθενείς που εμφανίζονται θετικοί στον COVID-19, θα μπορούσαν να χωριστούν σε τρεις κατηγορίες: Εκείνους που δεν παρουσιάζουν κανένα σύμπτωμα, εκείνους που βγαίνουν θετικοί ενώ είναι ασυμπτωματικοί, ενώ στη συνέχεια παρουσιάζουν συμπτώματα και εκείνους που εμφανίζουν πολύ ελαφριά «σημάδια» του ιού, χωρίς να συνειδητοποιήσουν ποτέ ότι έχουν κολλήσει.

Βάσει των περισσότερων στοιχείων που έχει στη διάθεση του ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, από όλες τις παραπάνω κατηγορίες «ασυμπτωματικών» ατόμων, καμία δεν παίζει σημαντικό ρόλο στη μετάδοση και τη διασπορά του ιού, αναφέρει χαρακτηριστικά η επιστήμονας.

Εντούτοις, παρότι οι περισσότερες έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι στιγμής, καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι οι «πραγματικές» ασυμπτωματικές περιπτώσεις «μεταδίδουν σπάνια» τον ιό στους άλλους, είναι πιθανόν να πραγματοποιηθεί μετάδοση του ιού λίγο πριν ή τη μέρα που αρχίζουν να εμφανίζονται τα συμπτώματα σε συνήθως ελαφριά μορφή, αναφέρει ο καθηγητής του Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ, Μπαμπάκ Τζαβίντ.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον καθηγητή, οι ασθενείς μπορούν να βγουν θετικοί στον κορωνοϊό περίπου τρεις ημέρες προτού κάνουν την εμφάνιση τους τα πρώτα συμπτώματα στον οργανισμό τους, διάστημα κατά το οποίο είναι πιθανό να τον μεταδώσουν, ιδίως την ημέρα που πρωτοεμφανίζονται τα συμπτώματα ή την ακριβώς προηγούμενη. Ωστόσο, τα μέχρι τώρα στοιχεία είναι ξεκάθαρα στο ότι οι ασθενείς με συμπτώματα συνιστούν τον μεγαλύτερο κίνδυνο για τη διάδοση του ιού, με τις ασυμπτωματικές περιπτώσεις να συμπληρώνουν απλώς το «παζλ» της διασποράς του COVID-19. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Δρ. Βαν Κερκχόουβ, «καθώς ο ιός μεταδίδεται κυρίως μέσω μολυσμένων σταγονιδιών», είναι όταν οι άνθρωποι βήχουν ή φτερνίζονται, που ο ιός «κυκλοφορεί» ελεύθερος και κολλάει από άτομο σε άτομο.

---

Για όσους δεν έχουν καταλάβει τι έχουν βαφτίσει ως "πανδημία" ειναι άξιοι της μοίρας τους μονο που σε αυτη την περίπτωση την πληρώνουν όλοι μαζί με τους ηλίθιους που θέλουν "ειδικό" "αναγνωρισμένου" και "παγκοσμίου φήμης" χρησίμου ηλίθιου(!) λες και υπηρχε περιπτωση να ηταν καποιος που μην έλεγε αυτά που του λένε θα ηταν "παγκοσμίου φήμης" ?! απλα δεν τον ήξερα κανένας, να τους πει Λόλα αυτο ειναι μήλο και αυτό μια μπάλα, επειδή η Λόλα ειναι εντελώς ηλίθια και δεν καταλαβαίνει την διάφορα θέλει "ειδικούς" να τις εξηγούν...Οποιος έχει πατήσει like σε σελίδες ελληνόφωνων θα πρεπει να θεωρείται γκοχιμ και οχι ανθρωπινό ον ... πρέπει δηλαδή να μείνει χωρίς δουλειά να του κόψουν το ρεύμα ώστε να σταματήσει να βλέπει τηλεόραση να μην έχει ίντερνετ και να σταματήσει υποστηρίζει σελίδες ελληνόφωνων ?

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications