Ενώ δούλευες τόσα χρονιά έβλεπες τηλεόραση και διάβαζες έγκυρες πήγες τους

Πρώτη φορά μετά από 2500 χρονιά έχει γίνει τέτοια μαζική πλύση εγκεφάλου και υποδούλωση, μονο με το λόγο σε εκατομμύρια των εκατομμυρίων επείδη πριν υπήρχαν μονο εφημερίδες και πιο παλιά μονο βιβλία, το γεγονός δε που οι μάζες διαβαζουν απο μόνες τους εντελώς παράλογα πράγματα εδώ και τόσα χρονιά στο ίντερνετ, ως φυσιολογικά , αναμενόμενο ηταν να γίνει και παράλογη η ζωή τους. Το τι ηλιθιότητες διαβάζουν ως φυσιολογικές τόσα χρονιά σε έγκυρες πήγες δεν λέγεται.

Ο άλλος που ειναι και γνωστός και έχει γράψει και βιβλία , "πατριώτης" λέει γιατί ο Μέγας Κωνσταντίνoς η Άγιος Κωνσταντίνος δεν έχει άγαλμα στην Ελλάδα (?) ήταν Ρωμαίος Αυτοκράτορας γράφουν ψευδώς στην έγκυρη πηγή τους Βικιπαίδεια, να τον κάνουν άγαλμα και αυτόν μην χάσουν οι Νεοέλληνες και δεν τιμήσουν άλλον έναν Ιουδαίο (!)πως γίνεται ο συγκρινόμενος που έχει τόσες γνώσεις, να μην το ξέρει αυτό ότι μπήκαν αυτοκράτορες αυτής της φυλης και κατέστρεψαν την Ρωμαϊκή αυτοκρατορία εκ των έσω??

Ενώ η ίδια αυτή φυλη τον είχε στείλει στα δικαστήρια για "αντισημιτισμό" (!) επειδή άπλα έγραφε στα βιβλία του αυτά που ειχαν πει άλλοι για την εκλεκτή φυλή τους του Γιαχβέ?? άκου σημιτική λογική τώρα αν ένας ελληνόφωνος αυτής την φυλης κάνει κάτι κακό και βγεις και το πεις είσαι "αντισημίτης" και κυνηγούν εσένα αντί για αυτόν (!) η παράνοια της παράνοιας .

Όπως έλεγε και ένας Νεοέλληνας : Αυτά που έγραφαν σε μια έγκυρη πηγή τους (ειναι αυτή που βγάζει fake news και θεωρίες συνωμοσίας με σημιτικές ασυναρτησίες ότι ενοχλεί) ειναι εντελώς παράλογα πράγματα , αν εσένα σου φαίνονται παράλογα 1 φορά, που είσαι και Νεοέλληνας μη Ευρωπαϊκού γένους σε μενα που ειμαι Ευρωπαϊκού γένους που είμαστε λογικά οντά και λειτουργούμε με την λογική,(σημειώστε οτι όλες οι εφευρέσεις και οτι έχετε σημερα ειναι από το original ευρωπαϊκό λευκό γένος) φαίνονται 20 φόρες παράλογα, οχι μονο οι σημιτικές ασυναρτησίες που γράφουν αλλά και αυτοί πους τις διαβάζουν και τις θεωρούν ως φυσιολογικές και οτι πρέπει να σκέφτεσαι και εσύ με την σημιτική λογική του χάους.

Ομολογουμένως όταν πρώτη φορά το 2015 είδες πολλούς να λένε οτι οι Γερμανοί ηταν Μογγόλοι γιατί έτσι τους είπαν οι σχιζοφρενείς συμμορίτες που ειναι ανάμεσα τους ως φυσιολογικοί άνθρωποι, δεν είχες ακόμη αντιληφθεί το μέγεθος της παράνοιας που επικρατεί, το είδες στην πορεία ,και αφου πολλοι σκεφτονται με παράλογη λογική ελληνόφωνων της συγκεκριμενής φυλής δήλαδη λογική γκοιμ , καιρός ηταν να ζήσουν και παράλογη ζωή ως φυσιολογική...Ειναι οι ίδιοι που έχουν κάνει δεδομένα πράγματα που στερούνται λογικής τόσα χρονιά, και αφού όλες οι μαρξιστικές σελίδες ειναι στην πρώτη θέση στην Ελλάδα, σημαίνει ότι τουλάχιστον ο μίσος πληθυσμός του Ελλαδιστάν ειναι ήδη γκοιμ πριν την έλευση των μεταναστών!

Και τέλος επίσημη άναρχο-μασονικη σελίδα facebook είχε 50.000 θαυμαστές, που υποστήριζαν την μασονία την αναρχία και τον άναρχο-μασόνο διαχειριστή της συμφωνα με σχετική εικόνα που είχε ,που είχαν φτιάξει απο το 2013 πριν καν μπεις στο ίντερνετ έτσι τους βρήκες , ειδικά για να καθοδηγούν τους ελληνόφωνους antifa μεσώ αυτής όλοι που σχολίαζαν για ναζι φασίστες και εβαζαν μεχρι και ψεύτικες εικόνες απο ταινίες ως αληθινές δήθεν για κακούς ναζι Γερμανούς παντού στο facebook ώστε να κανουν προπαγάνδα κατα της Χ.Α ηταν μελή αυτής μασονικής σελιδας, παύλα εγκληματικής οργάνωσης, και δεν ηταν μονο κατα της Χ.Α αλλα και κατα καθε τι πατριωτικού και πάσης φύσεως ενοχλητικού για τους δημοκράτες, από σελίδες facebook τύπου Fun του Μέγα Αλεξάνδρου μέχρι και βιντεο απο youtube εξαφάνιζαν (!) Πάλι καλα δηλαδή που ειναι όλα θεωρίες συνωμοσίας !!!

Την έκλεισαν το 2020 αφου πλέον ξεφορτώθηκαν την Χ.Α η συνεχεία αυτής της μασονικής σελίδας ειναι τα Ελληνικά Hoaxes με τα ίδια άναρχο-troll σχολιαστές και πλέον συνεργαζονται επίσημα με το facebook και κατεβάζουν οτι ενοχλεί και βλάπτουν ανεξάρτητες πήγες με καθε τρόπο ώστε στο τέλος να κλείσουν και να μείνουν μονο δίκες τους...βλέποντας τόσα χρονιά απο την αρχή που μπήκες στο ίντερνετ 2014 όλα αυτά χωρις καν να είχες ασχοληθεί πότε με κόμματα, και μετά να βλέπεις ορδές ηλίθιων δογματικών νεοελλήνων να λενε τα ίδια με αυτούς, και να υποστηρίζουν τα κόμματα τους, εκτός ότι δεν ξέρουν αληθινή ιστορία οχι γιατι δεν μπορούσες να την βρεις αλλα ο τρόπος που σκέφτονται ειναι επίπεδου γκοιμ , σου έκανε τόσο μεγάλη εντύπωση που είπες να κανεις μια προσωπική ερευνά για την ψυχοσύνθεση των νεοελλήνων μη ευρωπαϊκού γένους και οδηγήθηκες στην αποκάλυψη οτι πολλοι Νεοέλληνες ανήκουν σε σημιτικές φυλές οπως πχ τύπου άραβες και ειναι έτσι λόγο ράτσας και οχι ότι έχουν εξαπατηθεί (!)

Λευκή γραμμή: η γνώση που απέκτησε κάποιος απο το ίντερνετ, κόκκινη γραμμή : η χειραγώγηση των μαζών, μπλε : ανεξάρτητες σελίδες, το διαβάζει κάποιος ελληνόφωνα γκοιμ που όλη τους η ζωή περιστρέφεται γύρο από σημιτικά κόμματα, ποδόσφαιρο, να βλεπεις τηλεόραση και άπλα να υπάρχει για να δουλεύει στην Γη, δεν ειναι λογικό ον αλλα γκοιμ, αυτό σημαίνει ότι πολλοί Νεοέλληνες ανήκουν σε αυτή την φυλή που δεν ερευνά για τίποτα , έχει μειωμένη νοημοσύνη και αντίληψη, και όλη του την ζωή περιστρέφεται γύρο από αυτά που του έμαθαν και μονο, και επίσης να υπάρχει και να το ενδιαφέρουν μονο αυτα που θέλουν οι ελληνόφωνοι της φυλης του Γιαχβέ , αυτο σημαίνει οτι ενα τέτοιο άτομο άπλα μένει σε ότι του μάθεις στο σχολείο, βλέπει δελτία των 8 και διαβάζει άγκυρες πήγες τους και μέχρι εκεί.

Υπό αυτές τις συνθήκες, γιατί δεν ειναι άπλα τα γκοιμ αλλα και οι σημιτικές φυλές , χρόνο με το χρόνο τα πράγματα θα γίνονται όλο και χειρότερα, και μόλις πριν 10-20 χρονιά ο κόσμος ηταν πολύ καλύτερος από σήμερα..Η μονή λύση ειναι η πλήρης εξαφάνιση των δούλων γκοιμ και των σημιτικών φύλων του Γιαχβέ, ενώ η ζωή στην Γη θα έπρεπε να ειναι ευχάριστη πόσο δε που οι κατώτερες φυλές και οι θνητές έχουν και τεχνολογία που ούτε στα όνειρα τους είχαν δει από το θεϊκό γένος, συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο.

Μια του θεϊκού γένους έστειλε αυτή την λέξη "Αρμαγεδδών" και πάτησες να δεις τι έννοια δίνουν στην έγκυρη πηγή τους wikipedia (ο Γιαχβέ να την κανει έγκυρη πηγή) :Η αναφορά του όρου Αρμαγεδδών γίνεται στην Αγία Γραφή και συγκεκριμένα στην Αποκάλυψη του Ιωάννη. (16:16) Πρόκειται για προφητικό "τόπο" ή κατάσταση μεγάλου πολεμικού πεδίου όπου συγκεντρωμένες οι δυνάμεις "των βασιλέων τῆς οἰκουμένης ὅλης" υπό τον έλεγχο των "πνεύματων δαιμονίων" θα διεξαγάγουν την τελική μάχη εναντίον των θεϊκών δυνάμεων, "τὸν πόλεμον τῆς ἡμέρας ἐκείνης τῆς μεγάλης τοῦ Θεοῦ τοῦ παντοκράτορος". (16:14)....Αυτό προφανώς δεν λεει τίποτα σε πολλούς ακόμη και στους χριστιανούς! επειδή δεν ξέρουν ότι θεϊκό γένος λεγόταν το ευρωπαϊκό γνήσιο γένος πάρα το γεγονός οτι εχουν διαβάζει αρχαία βιβλία που έλεγαν πχ στο ελλαδικό χώρο υπήρχαν οι θνητοί και οι ημίθεοι! και οι Ιουδαίοι πρώτο- χριστιανοί αποκαλούν ως κακό δαίμονα και σατανά τον εχθρό τους δηλαδή το γένος του κάλου, υπό τον έλεγχο των "πνεύματων δαιμονίων" θα διεξαγάγουν την τελική μάχη εναντίον των θεϊκών δυνάμεων ,ούτε αυτό τους κάνει εντύπωση "υπό τον έλεγχο των πνεύματων δαιμονίων", αφού υποτίθεται ότι αυτοι ειναι οι κάλοι και οι άλλοι οι κακοί τοτε γιατί τους βοηθούν δαιμόνια? , αλλα τι να πεις σε κολλημένους χριστιανούς όταν το δόγμα ειναι πάνω από την λογική? εδώ φαίνεται πόσο πολύ έχουν εξαπατηθεί όλοι ομαδικά και παίρνουν το μέρος του κακού! ότι έγινε και στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο για δεύτερη φορά , υπό τον έλεγχο των "πνεύματων δαιμονίων" (κομμουνιστών ) έκαναν την τελική μάχη εναντίον των θεϊκών δυνάμεων....(!) όσοι νομιζουν ότι κέρδισαν οι κάλοι το 1945 δεν ξέρουν τι τους γίνεται ! και ακριβώς για αυτο το λόγο ο κόσμος γίνεται όλο και χειρότερος, το επόμενο στάδιο ειναι η ιερά εξέταση σε όσους έχουν μείνει και δεν έχουν γίνει σαν τα γκοιμ άπλα αντί για αιρετικούς και μάγισσες επειδή άνηκαν στο θεϊκό γένος και ειχαν ανώτερες πνευματικές δυνάμεις, τωρα λενε για συνωμοσιολόγους και ψεκασμένους

2309 μ.Χ. Ένα μεγάλο μέρος του πολιτισμού, όπως γνωρίζουμε, σταματά να υπάρχει και εξαφανιζονται ρυπογόνες φυλές απο προσώπου Γης. Τότε θα καταλάβουν τα δίποδα ζώα που νομιζουν ότι ειναι άνθρωποι τι εννοούσε ο Paul Joseph Goebbels με το: Θα ξαναγυρίσουμε και η γη θα τρέμει.2396 μ.Χ. Η ζωή είναι εύκολη και οι άνθρωποι εργάζονται όλο και λιγότερο κατά τη διάρκεια της ζωής τους. Τα χρόνια αρχίζουν να μετρούν ξανά με τον αριθμό 1 το έτος 2396 και τα σήμερα χρονιά θα ειναι η προϊστορία της Γης πλέον . Ωστόσο, η Παγκόσμια Κυβέρνηση είναι μια μορφή ολοκληρωτισμού, και οι εθνικές κυβερνήσεις αντιτίθενται άμεσα ή έμμεσα για μερικούς ακόμη αιώνες. 3382 μ.Χ. Οι άνθρωποι ειναι σκανδιναβικής καταγωγής πνευματικοί με υπερ-όραση και υπερ-διαίσθηση "μικροί θεοί" .

Ο ψυχοπονιάρης επιλεκτικά: μα θα πεθάνουν εκατομμύρια άνθρωποι, γιαυτό γεννήθηκαν για να πεθάνουν κάποια στιγμή, αυτός ειναι ο κύκλος, και αν ρωτήσεις 100 άτομα οι 99 λένε ότι θέλουν να ζήσουν 150 και 200 χρονιά μέχρι εκεί φτάνει η ματαιοδοξία και η αλαζονεία τους! και 500 χρονιά να ζούσαν πάλι δεν θα τους έφτανε, και θα έκαναν τα ίδια και τα ίδια επι χρονιά όπως κάνουν τώρα χωρίς καμιά πνευματική εξέλιξη... πάλι καλα που κατάργησαν την μετενσάρκωση απο το χριστιανισμό για να κανουν τους θνητούς ακόμη πιο άπληστους, του τύπου όσα φαμε και όσα πιούμε και όσα προλάβουμε να αρπάξουμε....

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications