Γονίδης: «Θέλουν να μειώσουν τον πληθυσμό! Ο πρώτος ιός ήταν σε μικρή δόση για να δουν πως θα αντιδράσουμε»

Με αφορμή την κρίση στον καλλιτεχνικό κλάδο λόγω κορωνοϊού, ο Σταμάτης Γονίδης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Σάσα Σταμάτη για την εφημερίδα «On Time».

«Ο κόσμος έχει πρόβλημα σοβαρό. Ο δικός μας κλάδος είναι σε άσχημη οικονομική κατάσταση και ψυχολογική. Μιλάω με πολλούς μουσικούς, ειδικά τους νέους, που είναι στα πρόθυρα της κατάρρευσης. Πρέπει κάτι να κάνει το κράτος, πρέπει να συμβάλλει, άλλος γεννάει η γυναίκα του, άλλος δεν έχει να φάει. Ο κόσμος υποφέρει», δήλωσε ο κορυφαίος τραγουδιστής.

«Κάθε εκατό χρόνια γίνεται πόλεμος. Εδώ δεν πέφτουν βόμβες, έχει πέσει μια παγκόσμια βόμβα. Ο πρώτος ιός που περάσαμε ήταν σε μια μικρή δόση για να δούμε πώς θα αντιδράσουμε. Τώρα θα ρίξουνε μεγαλύτερη για να βγούνε ψεύτες όλοι αυτοί που ήταν εναντίον αυτού του ιού. Ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό, ήταν μια απλή γρίπη. Ο καινούργιος ιός θα εκθέσει όλους αυτούς που είχαν αντιρρήσεις για τα μέτρα», είπε ο κ. Γονίδης.

Όσον αφορά στα οικονομικά του είπε: «Εγώ οικονομικά, αν θα αντέξω, κανένα χρόνο, μετά αν δε διορθωθούν τα πράγματα, θα κάνω αυτό που είναι σχεδιασμένο από κάποιους παγκοσμιοτές και εθνομηδενιστές, όπως έχει σχεδιαστεί να πουληθεί η χώρα και οι ιδιωτικές περιουσίες. Αναγκαστικά θα αρχίσω να πουλάω».

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, στην αρχή δεν φοβόταν τον covid-19 αλλά τώρα πλέον τον φοβάται.
«Δεν φοβόμουν, αλλά από εδώ και πέρα έχω αρχίσει και φοβάμαι, γιατί το δεύτερο κύμα θα είναι πολύ πιο δυνατό, γιατί ο ιός έρχεται κατά την άποψή μου από τη βροχή, από τα σύννεφα, γιατί εκεί έχουν ρίξει τον ιό για να μην τους βλέπουμε και όπου πάει το σύννεφο και βρέχει, πάει και ο ιός, αυτό είναι η άποψή μου. Άρα, όταν βγαίνεις έξω και βρέχει, πρέπει να κρατάς ομπρέλα και αν βραχούν τα ρούχα σου και τα παπούτσια σου, να τα βγάλεις έξω και κάνεις απολύμανση.

Η βροχή φέρνει τον ιό. Κανείς δεν μπορεί να τους σταματήσει. Είναι αποφασισμένοι βάσει σχεδίου, γιατί αυτό που ζούμε τώρα είναι αποφασισμένο εδώ και χρόνια, για να μειώσουν τον πληθυσμό και συγκεκριμένα, την τρίτη ηλικία, για να γλιτώσουν τις συντάξεις. Γιατί πιστεύουν ότι αυτό θα βοηθήσει πολύ για την ανάπτυξη της οικονομίας.

Η κυβέρνηση ακολουθεί την πολιτική της Γερμανίας, γιατί παίρνει χρήματα γι’ αυτόν τον ιό. Εύχομαι όλα να πάνε καλά γιατί μόνο ο Θεός μπορεί να δώσει ένα τέλος σε αυτό και επειδή ο εχθρός του κακού είναι το χειρότερο, έχω την υποψία ότι θα γίνουν τεράστιες φυσικές καταστροφές. Μόνο έτσι θα ξεχαστεί αυτός ο ιός».

Post A Comment:

1 comment

vasiliaείπε...

Κύριε Γονίδη, δεν έχετε ακόμη διαβάσει στο Διαδικτιο , πηγενετε και γράψετε ΛΥΘΟΙ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ, 1980, εκεί οι Σιωνιστές Εβραίοι έχουν γράψει το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΙΤΗ ΓΗ.ΠΛΥΘΙΣΜΟΣ ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500 Εκατομοιρια. Σήμερα έχουμε πάνω από 7 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΟΙΡΙΑ. Από ότι ξέρουμε ο πατέρας του Bill Gates ανέθεσε σε έναν CHRISTIAN, να γράψει αυτά που θα διαβάσετε.εμεις που προσπαθούμε να πληροφορήσουμε τον Πλανιτη, μας βγάλανε οι Εβραίοι του Google από το Facebook, to Twitter, και καμμία φορά καταφέρνουμε να γράψουμε στο You Tube, όταν αυτός που μας παρακολουθεί «κοιμάται!»Εγώ γράφω στα Ελληνικά στοPENTAPOSTAGMA, ONOMA vasilia, μου το στέλνουν μετά την ανακοίνωση, αλλά χρόνια τώρα κανείς δεν μου απήντησε. Αυτά που γράφουμε σε ΟΛΛΕΣ τις χώρες τις Ευρώπης, κυρίως ως blogs, αλλά δεν λαμβάνουμε σχόλια.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications