«Εδώ είναι Καναδάς, όχι Β. Κορέα» φωνάζει επιχειρηματίας καθώς η αστυνομία τον σέρνει με χειροπέδες!

Εικόνες από το 1984 εκτυλίσσονται σε όλο τον κόσμο καθώς με αφορμή τα lockdown οι πολίτες "κυνηγούνται" ανηλεώς.Ο Adam skelly, ιδιοκτήτης του εστιατορίου Adamson Barbeque συνελήφθη χθες Πέμπτη στον Καναδά, διότι άνοιξε το καταστημά του αγνοώντας τις διαταγές για lockdown στο Τορόντο, με ένα πλήθος πελατών του να φωνάζει «ντροπή» καθώς οι αστυνομικοί τον έπαιρναν μακρυά.

Το συγκεκριμένο εστιατόριο και ο ίδιος ο Skelly ήλθαν στο επίκεντρο μιας δημόσιας διαμάχης αυτή την εβδομάδα, αφού ο ίδιος ανακοίνωσε μέσω βίντεο στο Instagram ότι θα άνοιγε την επιχειρησή του, ενώ αμφισβήτησε τους νόμους για τα lockdown αλλά και το εάν τα ΜΜΕ φούσκωναν τους θανάτους από τον Covid – 19.

O Skelly είχε ήδη σερβίρει κάποιους πελάτες κατά την εβδομάδα και σκόπευε να ανοίξει ξανά χθες Πέμπτη αλλά η αστυνομία άλλαξε κλειδαριές στο κτηριό του, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ. Υποστηρικτές συγκεντρώθηκαν έξω από το κτήριο για να διαμαρτυρηθούν για την κίνηση της αστυνομίας.

Παρά την παρουσία της αστυνομίας, οι διαδηλωτές χτυπούσαν την πόρτα, απαιτώντας το μαγαζί να ανοίξει. Ο Skelly κάλεσε έναν κλειδαρά για να αποκαταστήσει την πρόσβαση στην περιουσία του, αλλά οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και τον απομάκρυναν, με τον ίδιο να αντιμετωπίζει πλέον εννέα κατηγορίες.

Ο Skelly χαμογελούσε ενώ η αστυνομία τον έπαιρνε από το μαγαζί του ενώ διαδηλωτές φώναζαν στους αστυνομικού ότι «εδώ είναι Καναδάς, όχι Βόρεια Κορέα» και «ντροπή». Παρά την σύλληψη, υποστηρικτές του Skelly παρέμειναν διαμαρτυρόμενοι κατά την αστυνομικής παρουσίας έξω από την επιχείρηση και υπήρξε τουλάχιστον μια ακόμη σύλληψη.

Post A Comment:

6 comments

vasiliaείπε...

Παγώνη ηλιθια, θα σταματήσεις να νομιζεις οτι εισαι το Μαντιον Των Δελφων!

vasiliaείπε...

Ισραήλ και τα εμβολια. Τι το περιεργο?? Με τον Χιτλερ εθυςιαςαν 750,000 Εβραιους, μΑζι και κΑτι Γυφτους,κτλ.
Και οχι βεβαια 6 ΕΚΑΤΟΜΜΟΙΡΙΑ Εβραίους. σην μερα, για να γηνουν ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ μια χούφτα ΕβραΙοι Ζσιωνιστες, θα θυσιάσουν σο Ζισραηλ παλι ΕβρΑιους για να γηνουν κοζσμοκρατορες. Τοσο απλο. Τα υπολοιπα ειναι ιστορίες της Φατημας.

vasiliaείπε...

Κυριοι του Αετός Νews: Δεν εχω ιδεα εαν Ανακκοινωνετε αυτα που γραφω στον ΑΕΤΟ, Η ΣΤΟ THE SECRETREALTruth. Με ονομαζετε Blogger, δεν ειμαι.Ποτε κανεις δεν μου εκανε σχολιο. ΠιθαΝον ποτε δεν τα δημοσιεύετε. Δήμητρα Εοακιμ.

george-aetosείπε...

Αφού με προφίλ blogger σχολιάζεις και με αυτο σε βγάζει https://www.blogger.com/profile/01812020511467957188
Δεν εχουμε καμια σχέση με νεοέλληνα του
THE SECRETREALTruth που τόσα χρονιά δεν εχει ούτε ενα δικό του post ούτε καν καταλαβαίνει τίποτα οπως και δεν έκατσε να μάθει 5 πράγματα να φτιάξει το άθλιο blog του, και το παίζει έξυπνος με άλλων άρθρα και βάζει ότι βρει μαζί και προπαγανδες, κατι τέτοιοι ειναι χρήσιμοι για το σύστημα γιατι αναπαράγουν και ψέματα τους ως "πατριώτες" και βοηθούν στην αποχαύνωση τόσα χρόνια, γιαυτό δεν τους ενοχλούν κατι τέτοιους αυτοί που αναφέρεις αυτοί όλοι σας εχουν κανει να νομίζεται οτι ο Χίτλερ ηταν δικός τους

vasiliaείπε...

Απαντώ στον George AETOS. Πρωτον ο τροπος που μηλατε για ΤΗΕ SECRETREALTRUE, δεν σας τιμά. δευτερον, αγνωειτε τον περιφυμο THEODORE HERZL!! Οοποιος θεωρείτε ο ΙΔΡΗΤΗΣ του Συνχρονου ΑΝΤΙ-Σημητισμου!, Πρωτον για την ιδρηση του Κρατους του Ισραήλ, και δευτερον για ναΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ οι Σιωνιστές τονΠλανιτη.Και βεβαια,ο Χιτλερ ηταν δημιουργημα των Σιωνιστών. Εχετε διΑβασει τα απομνημονευματαΖ του HERZL!? Tο βιβλιο της αδελφης του Χιτλερ?ποιος χρηματοδωτησε τουσς Ναζιστες?Τελος παντων αγνωειτε οτι οταν Σιωιστες θα ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ με μεγαλη μου λύπη για τηνΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΟΝΤΩΣΗΤΩΝ 7δισεατοοιριων ανθρωπων και οι Σιωνιστές, συμφωνα με το Ταλμουδ τους καθε Εβραίος θα εχει 2800 ΣΚΛΑΒΟΥΣ, εχουν διαλεξει και την ΦΥΛΗ τους, ηδη! Και ο σκοπος τους ειναι Να διατηρήσουν καθαρής την Εβραϊκή ΦΥΛΗ! Ειρωνία βεβαιΑ διοτι οι πραγματικη Εβραίοι της Βιβλου ειναι μονο 7 της εκατο και τα 93 της εκατο ειναι ΚΗΑΖΑΡΟΙ, ΜΟΓΚΟΛΟΙ, ΤΟΥΡΚΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΣΠΑΣΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΘΡΗΣΚΙΑ, Διοτι ΟΙ ΛΑΟΙ ΓΥΡΩ ΣΤΗΝΚΗΑΖΑΡΙΑ ΗΤΑΝΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΕΞΟΛΩΘΡΕΥΣΟΥΣ ΤΟΝ ΒΡΩΜΕΡΟΚΑΙΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΛΑΟ ΤΩ ΝΚΑΖΑΡΩΝ.ΚΑΙ ΜΗΛΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΔΥΣΤΑΓΜΟ ΟΤΙ Ο ΚΡΥΦΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ 7 δις ανθρωπων ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ μπορουν οι « ΚΑΘΑΡΗ» ΦΥΛΗ των Εβραίων να λερωθεί απο τις αλλες ΦΥΛΕΣ του ΠΛΑΝΙΤΗ!

atomείπε...

Ο Χίτλερ ηταν δημιουργία των σιωνιστών η εμπόδιο? αυτο οχι άπλα ειναι ψέμα αλλα δεν εχει καν λογική, να γιατι μιλάω απαξιωτικά για κάποιους νεοελληνες επειδή αναπαραγουν τόσα χρονιά ψέματα και σας εχουν ρίξει όλους στο επίπεδο τους, πνευματικά και νοητικά ειναι πολύ κατώτεροι γιαυτό μιλάνε σαν παπαγάλοι και λένε ότι ακούν, καθώς εχουν και το στοιχείο του κακού και του ζωώδες , οι έξυπνοι δεν μιλάνε για πράγματα που δεν ξέρουν πόσο δεν όταν δεν έχουν καν στοιχειωδώς λογική για το παιξουν έξυπνοι, εσύ ξέρεις γιατι έβγαλαν τους Κώδικας της Νυρεμβέργης αφου δηλώνεις και νομικός ? και ποιους έσφαζαν ανεξάρτητου χωράς ?

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications