«Αφορίζει» Τους Αρνητές Της Μάσκας Ο Πάπας Φραγκίσκος

Ο Πάπας κατηγορεί τους διαδηλωτές κατά της μάσκας ότι είναι κολλημένοι στον «δικό τους μικρόκοσμο» ενώ αυτός δεν ειναι κολλημένος, στο μεταξύ οι έγκυρες πήγες τους έχουν πρώτο θέμα οτι και καλα θυμάται τον Μαραντόνα τότε που έπαιξαν θέατρο για να τον παρουσιάσουν και ως φιλάνθρωπο, ότι και καλά είπε στο Πάπα να κάνει κάτι για τα φτωχά παιδιά κάτι τέτοιο λένε, λες και αυτός έκανε (!) ενώ έπαιρνε εκατομμύρια τόσα χρονιά, αλλά από πνευματικό παιδί του Φιντέλ Κάστρο τι περιμένεις? τον έκαναν και θέο διάφοροι ελληνόφωνοι και στην Ελλάδα , αν θελεις να δεις τον αληθινό χαρακτήρα κάποιου δώστου εκατομμύρια, τότε δείχνει τι ειναι, (η άλλη εύκολη λύση για να δείτε τι ρατσας ειναι κάποιος μεθύστε τον), βλέπε Μαραντόνα κλασικό κομμουνιστικό ρεμάλι : πούρα, βίλες, πάρτι με γυναίκες, ναρκωτικά και δεν συμμαζεύεται ο παράδεισος σημιτικών φύλων γιαυτό και προωθούν την π@ρνια και έχεις κάτι γυναίκες και λένε γουρούνια όλοι οι αντρες ενώ πανε μονο με τέτοιες ράτσες επειδή εξαπατούν με μεγάλη ευκολία τους πάντες, και αυτό το ρεμάλι το θεωρούν θεό οι υμνητές του, ενδεχομένως ίδιας ράτσας με αυτόν, επειδή λέει έπαιζε καλή μπάλα, "λογική" φύλων του Γιαχβέ ειναι αυτή ο άλλος λέει δεν ξέρεις από ποδόσφαιρο ενώ έχεις απέχθεια από μικρό στο ποδόσφαιρο και σε κάθε τι σημιτικό (!) ένω αυτοί ως "γνησιοι απογονοι αρχαιων" όπου σήμιτικο τρέχουν να το υποστηρίξουν.

Ο Πάπας Φραγκίσκος κατέκρινε τους διαδηλωτές κατά της μάσκας σε όλο τον κόσμο και την αντίθεσή τους στους περιορισμούς Covid-19 που τέθηκαν σε εφαρμογή για τον περιορισμό των επιπτώσεων του κορονοϊού.

Σε αποσπάσματα από το βιβλίο, "Let Us Dream: A Path to a Better Future",με βάση συνομιλίες μεταξύ του Φραγκίσκου και του Βρετανού βιογράφου του, Austen Ivereigh, ο Πάπας κατηγόρησε εκείνους που ισχυρίζονται ότι «ο εξαναγκασμός να φορέσει κανείς μάσκα είναι αδικαιολόγητος ».

"Ορισμένες ομάδες διαμαρτυρήθηκαν, αρνούμενες να διατηρήσουν την απόσταση τους, βαδίζοντας ενάντια στους ταξιδιωτικούς περιορισμούς - λες και τα μέτρα που οι κυβερνήσεις πρέπει να επιβάλουν για το καλό του λαού τους συνιστούν κάποιο είδος πολιτικής επίθεσης κατά της αυτονομίας ή της προσωπικής ελευθερίας", είπε.

«Δεν θα βρείτε ποτέ τέτοια άτομα να διαμαρτύρονται για το θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ ή να συμμετέχουν σε μια διαδήλωση επειδή υπάρχουν παραγκουπόλεις όπου τα παιδιά στερούνται νερού ή εκπαίδευσης ή επειδή υπάρχουν ολόκληρες οικογένειες που έχουν χάσει το εισόδημά τους», είπε. «Σε τέτοια θέματα δεν θα διαμαρτύρονταν ποτέ. Είναι ανίκανοι να μετακινηθούν έξω από τον δικό τους μικρόκοσμο ενδιαφέροντος. "

Το βιβλίο επικεντρώνεται στην απάντηση του ποντίφικα στην κρίση του κορονοϊού και καταγράφει τον Πάπα Φραγκίσκο να στοχοποιεί επίσης εκείνες τις κυβερνήσεις που φάνηκαν να δίνουν προτεραιότητα στην οικονομία της χώρας τους από τη διάσωση ζωών.

«Με ορισμένες εξαιρέσεις, οι κυβερνήσεις έχουν καταβάλει μεγάλες προσπάθειες για να δώσουν προτεραιότητα στην ευημερία του λαού τους, ενεργώντας αποφασιστικά για την προστασία της υγείας και τη διάσωση ζωών», δήλωσε ο Πάπας.

Αργότερα προσθέτει ότι, σε ορισμένες περιπτώσεις, ωστόσο, «οι κυβερνήσεις έχουν υποθηκεύσει το μέλλον του λαού τους».

Ενώ ο Πάπας υποστήριξε την αντίδραση στον «φρικτό» θάνατο του Φλόιντ και σχολίασε πως «πολλοί άνθρωποι που υπό άλλες συνθήκες δεν γνώριζαν ο ένας τον άλλον βγήκαν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν, ενωμένοι με μια υγιή αγανάκτηση», αντιτάχθηκε στην ρίψη αγαλμάτων, αποκαλώντας την μια προσπάθεια «ακρωτηριασμού ιστορίας».

Post A Comment:

1 comment

vasiliaείπε...

Τι να πει και αυτος ο Εβραίος Παππας!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications