Η ταινία Anunnaki που δεν βγήκε ποτέ,η Τρύπα της Τσαριχίνας,η γυναίκα 800 εκατ.ετών και οι ελληνόφωνοι(!)

Στην αρχή αυτής σελιδας πριν μερικά χρονιά είχαμε βάλει πρώτη φορά στην Ελλαδα το εξής:Anunnaki, η ταινία δεν βγήκε ποτέ Γιατί; η πραγματική ιστορία του ανθρώπου... Το 2005 άρχισε την εργασία για μια τριλογία ταινιών για τους αρχαίους Anunnaki ... αλλά μετά από λίγους μήνες συνέβη κάτι, το έργο ματαιώθηκε. Η ταινία δεν κυκλοφόρησε ποτέ.

Φυσικά είχε κάνει πάταγο και το είχαν κλέψει πολλοί ως δικό τους χωρίς να βάζουν πηγή την σελίδα μας ως συνήθως,ένας άλλος λόγος που είχε τεράστια απήχηση ηταν επειδή ακόμη δεν είχαν βάλει μασονικό δάκτυλο στο facebook και google αντίστοιχα,που ότι ενοχλεί κάνουν μηδαμινή απήχηση κατά το δοκούν...

Επίσης οι δημοκράτες έκαναν κανονικό ιντερνετικό πόλεμο σε όλες τις ανεξάρτητες σελίδες με τέτοια θέματα, αφού οι δίκες τους δεν βάζουν θέματα εναλλακτικής ενημέρωσης, και οι ίδιοι οι συμμορίτες σε δεκάδες έγκυρες πήγες τους δεν έχουν καμιά σχέση με τέτοια θέματα από την φύση τους και την φυλή τους, άφου ακόμα και αν δεν ειναι ελληνόφωνοι ειναι κλασικοί νεοέλληνες ποδόσφαιρο πολιτικά τι είπε το καθε πιόνι τους και δελτία των 8 αυτά τον απασχολούν μονο, δείγμα κατωτερων και όσων έχουν πέσει στο επίπεδο τους , εκτός και ειναι να το βγάλουν fake η να το χλευάσουν ασχολούνται οι έγκυρες πήγες τους...

Πιο πρόσφατα το 2018: Γυναίκα 800 εκατομμυρίων ετών ανακαλύφθηκε σε γυάλινη σαρκοφάγο στην Ρωσία, και αυτό οχι μονο εξαφανίστηκε από το ίντερνετ αλλα εβαλαν και την google adsense να το βγάλει ως ακατάλληλο δηθεν ως σ@ξουαλικό περιεχόμενο(!) ένω οι εγκυρες πηγες τους ειναι γεματες με αλήθινο ακατάλληλο περιεχόμενο και προωθουν και την π@ρνεια, οι υπεύθυνοι για όλα αυτά και για την ταίνια Anunnaki,και ο λόγος που εξαφανίστηκαν δεκάδες ανεξάρτητα site και blog ειναι αυτοί που ειναι πίσω απο αυτη την σελίδα και οχι τα χρήσιμα γκοιμ που εμφανίζονται ως είδικοι μπροστά :

Πρέπει να έκαναν μεγάλη προσπάθεια οι χρήσιμοι ηλίθιοι, τα χρήσιμα γκοχιμ στην γλωσσά τους ώστε να βγαλουν fake news κάτι που ειναι πέρα απο την νοημοσύνης τους και την αντίληψη τους από την φύση τους, και λένε ότι αυτά ειναι χαζομάρες και θεωρίες συνωμοσίας και μην ασχολείστε με τέτοια χαζά! έτσι λενε τα γκοϊμ ακόμη και αν δεν ειναι υπάλληλοι της εκλεκτής φυλης του Γιαχβέ ( όπως δηλώνουν οι ίδιοι εκλεκτής φυλης του Γιαχβέ), με αποτέλεσμα να ρίχνουν στο ζωώδες επίπεδο τους και όλους τους γύρο τους και τέλικα όλη η κοινωνία έχει μετατραπεί σε άφουλα πρόβατα, θελει πολύ μυαλό για να καταλάβεις ότι για να βάζουν αυτά τα ορκ που ούτως η άλλος δεν έχουν καμιά σχέση με τέτοια θέματα να βγαλουν fake news και θεωρίες συνωμοσίας τέτοια θέματα, οτι υπάρχει δόλος και εκ του πονηρού? αρα ειναι αλήθεια....

Σαν να μιλάει η θεία σας η Ευτέρπη που σε όλη την ζωή τους σπούδαζε ,μετα δούλευε σε κάποιο γραφείο, και έβλεπε "λάμψη" και "καλήμερα ζωή", και ενώ δεν εχει ουδεμιά σχέση με τέτοια θέματα και να ζει σε κατώτερο νοητικό επίπεδο, να λέει αυτά ειναι θεωρίες συνωμοσίας ουγκ ουγκ!! ενώ δεν θα έπρεπε καν να μιλάει για τέτοια θέματα αφού δεν έχει καμιά σχέση, όμοιος και και να βάζεις τύπου αριστερούς κομμουνιστες που επίσης οχι μονο δεν έχουν καμιά σχέση με τέτοια θέματα, και δεν φτάνει καν η νοημοσύνη τους λόγο της υλιστικής σημιτικής φυλής τους, αλλα αναπαραγουν ότι τους λένε δηλαδή θεωρίες συνωμοσίας ειναι αυτά και ξεμπέρδεψαν!

Όμοιος και ελληνόφωνοι έκαναν αυτή την επιχείρηση ούτως η άλλος η φυλή τους δεν έχει σύνορα και χώρες:Η μυστηριώδη τρύπα στη Βουλγαρία, και η μυστική στρατιωτική επιχείρηση,που παράδοξος δεν το έβγαλαν fake news επειδή το είχαμε ξανα βαλει παλιότερα αλλα προέκυψαν νέες πληροφορίες και το ξανα βάλαμε.. Άλλα βγάζουν συχνά αρχαίες αναφορές για εξωγήινη καταγωγή των αρχαιων (!) ήρθαν οι ελληνόφωνοι να ακυρώσουν αυτα που έλεγαν οι αρχαίοι!

Οι νέες πληροφορίες από μέντιουμ, και που προφανώς οι περισσότεροι δεν καταλαβαινουν, μπορεί ακόμα και οι ίδιες οι γυναίκες που πήραν τα τηλεπαθητικά μηνύματα επειδή έχουν άγνοια και τους λείπουν κομμάτια από το παζλ,και μιλάνε για διαφορετικά πράγματα σαν ειναι ενα, δηλαδή και για επίσκεψη εξωγήινων αλλα και σχετικά με την κούφια κοίλη Γη που ειναι η κατοικία των θεών! δηλαδή του θεϊκού γένους,και απο αυτούς πήραν τα τηλεπαθητικά μηνύματα ενδεχομένως να μην ελευθερώσουν το εξωγήινο που έχουν φυλακίσει εκεί οπως και οι ιδιοι είπαν να σταματήσουν τα πυρηνικά στην επιφάνεια της Γης στους Αμερικάνους την εποχή του Αϊζενχάουερ ( Προσοχή στους γκρίζους) , επειδή έχουν κοσμικές επιπτώσεις αλλιως θα τα χρησιμοποιούσαν και πυρηνικά οι "κακοί ναζι" που πρώτοι τα ανακάλυψαν,και ο Στράτος κομμουνιστό- Μογγόλων του Στάλιν θα είχε πάει απο εκεί που ήρθε πριν καν κανει εισβολή στην Γερμανία, ο ίδιος ο Χίτλερ που ηταν μύστης (ο κακός για γκοιμ και θνητούς) ηταν κατα της χρήσης πυρηνικών για πολεμικούς σκοπούς και για κοσμικές επιπτώσεις που εχουν αλλα και στον άμαχο πληθυσμό :

"Υπάρχουν άνθρωποι που ζουν εκεί σαν έμας, αλλά η καταγωγή τους είναι διαφορετική" (εδώ μιλάει για θεϊκό γένος που συνάντησε και ο Ναύαρχος Μπέρν στην αντάρτικη και αυτό που έψαχναν οι "κακοί ναζι" που επίσης είχαν επαφές με αυτούς απο άλλους πλανήτες την "σπορά των θεών" με την Maria Orsic και οχι με τους μοχθηρούς εξωγήινους μη ανθρωπινής μορφής όπως νομίζουν οι περισσότεροι οι αληθινοί εχθροί του ανθρωπίνου γένους ).

Πριν από χιλιάδες χρόνια, όταν η χώρα σας δεν υπήρχε καν, ένας πολιτισμός από έναν άλλο πλανήτη έστειλε ένα διαστημόπλοιο με τρεις αστροναύτες στη Γη,(εδώ κολλάει η ταινία Anunnaki και οχι μονο, οι Σουμέριοι και πολλά αλλα ,έπισης οι Σουμέριοι μπόρει να ηταν οι αρχαίοι θεοί αυτούς που ξέρετε ως αρχαίους "Έλληνες" θεούς, δηλαδή όλοι μιλάνε για τους ίδιους με διαφορετικά ονόματα, αυτούς οι χριστιανοί ονομαζουν Νεφιλείμ ως κακούς τελικά δεν ειναι αυτοί οι κακοί! βλέπε πιο κάτω γιατί)

Είναι ένας μεγάλος κρύσταλλος που είναι επικίνδυνος και θα παραμείνει εκεί όσο υπάρχει η Γη. Ελέγχει την κίνησή της. Σταματήστε να σκάβετε γιατί διαφορετικά η Γη θα πεθάνει.(Μαύρος ήλιος η το κέντρο του κόσμου!κτλ κτλ)

Ο μεσαίωνας και ο σκοταδισμός έχει αρχίσει εδώ και 70-80 χρονιά, και οι δυνάστες αποκαλούν σκοταδιστές τους εχθρούς τους, τους είχε ξεφύγει το ίντερνετ που δεν το είχαν υπολογίσει, αλλα γρήγορα μαγάρισαν τα πάντα και στο ίντερνετ και μάζεψαν τις μάζες σε δεκάδες έγκυρες πήγες τους που με το που μπαίνεις πέφτει το νοητικό επίπεδο στο πάτο, απο το 2015 άρχισαν εκστρατεία εξαφάνισης ανεξάρτητων πηγών και ρίχνοντας τις μάζες σε ζωώδες επίπεδα, όποιος δεν ερευνά δεν ειναι λογικό ον αλλα γκοιμ, η έχει πέσει στο επίπεδο τους...

Και εδώ έχουν σχέση όλα τα άνωθεν, καθώς αναμεσα σας υπάρχουν 4-5 διαφορετικές φυλές που έχουν διαφορετική προέλευση.. Γκοιμ η γκοχιμ ζωώδες φυλές με κατώτερα ζωώδες πνεύματα που δημιούργησε ο Γιαχβέ σύμφωνα με τους εκλεκτούς του και ολο αυτο το εχουν καλύψει υπό την μορφή των θρησκειών, και ο κάλος θεός και λοιπές θρησκόληπτες σαχλαμάρες, ενώ στην αρχαιότητα θεοί ονομάζονταν οι ανώτεροι από τους θνητούς που είχαν και τεχνολογία, και οι εξωγήινοι κάθε μορφής οπού εκαναν και γενετικά πειράματα πριν φτιάξουν διάφορες φυλές ανθρώπινες φυλές ενώ οι ιδιοι δεν ηταν ανθρωπινής μορφής, μεταξύ αυτών και τα γκοιμ αλλα και τις σημιτικές φυλές, υπό αυτη την έννοια πράγματι ειναι θεοί τους οι εξωγήινοι αφού ειναι οι δημιουργοί τους .

Εδώ ειναι που εχει γίνει το μεγάλο μπέρδεμα και η εξαπάτηση όλων, και έχει σχέση με πολλά που γίνονται γύρο σας, αφού αυτοί οι εξωγήινοι που έφτιαξαν αυτές τις φυλές δεν ηταν ανθρωπινής μορφής γιατί να φτιάξουν οντά με ανθρωπινή μορφή στην Γη? και να μην τους κάνουν σαν άυτους? που ειναι το "Κατ' εικόνα και καθ' ομοίωσιν"? ειναι τοσο γελοίο για το πόσο εύκολα έχουν εξαπατηθεί οι πάντες που ενώ η απάντηση ειναι μπροστά τους και χωρις να ψάξεις πολύ και δεν έχουν καταλάβει τίποτα, που δείχνει σε τι κατώτερο πνευματικό επίπεδο έχουν πέσει όλοι ομαδικά ακόμα και αυτοί που δεν ηταν εξ αρχής στο επίπεδο των γκοιμ!

Και οι λεγόμενοι "θνητοί" στην αρχαιότητα που έχουν άλλη προέλευση από τους άνωθεν, και όσοι ανήκουν στο θεϊκό γένος που δεν εχει καν το "γνῶθι σαὐτόν" σε τι γένος ανήκει, που λογικό και επόμενο ειναι τους βαζουν μάσκες και να τους κάνουν ότι θέλουν οι εκλεκτές φυλές του Γιαχβέ με τα γκοιμ της, θεϊκό γένος κυρίως γυναίκες επειδή ειναι πολύ περισσότερες αφού με τις αιμομιξίες βγαίνουν σπάνια αντρες θεϊκού γένους που αυτοί ειναι "Κατ' εικόνα και καθ' ομοίωσιν", οι αλλες φυλές ειναι αντιγραφές του ανθρωπίνου γένους οπως οι ιοί αντιγράφουν το γονιδίωμα για υπάρχουν ετσι εκαναν οι εξωγήινοι για να υπάρχουν οι φυλές τους στην Γη αν τους έκαναν σαν αυτούς θα ηταν σαν τέρατα σε σχέση με την προϋπάρχουσα φυλή στην Γη ανθρωπινής μορφής, και δεν πηγαίναν οι γυναικες να κανουν παιδιά μαζί τους , γιαυτό οι ελληνόφωνοι εξαφανίζουν οτι μιλάει για εξωγήινη καταγωγή του ανθρώπου (!) γιαυτό λενε δεν υπάρχουν οι εξωγήινοι αλλα ο θεός τους ο Γιαχβέ υπάρχει και δεν ειναι θεωρίες συνωμοσίας και πολλά αλλά..

Για τον ίδιο λόγο έβγαλαν και λέξη ρατσισμός ώστε να ζευγαρωνουν ανενόχλητοι και να μαγαρίζουν το θεϊκό γένος, έχουν μείνει ελάχιστοι αφού τους περισσοτερους τους αποδεκάτισαν με την βοηθεια των γκοιμ (κομμουνισμό) και των θνητών που πήραν το μέρος του Γιαχβέ και φύλων του που δεν ανήκουν (!) αυτά για να τα καταλάβει κάποιος πρέπει τουλάχιστον αν οχι να ανηκει στο θεϊκό ευρωπαϊκό λευκό γένος, να ανήκει στο γένος των θνητών να ειναι μύστης και επίσης να ξέρει αληθινή ιστορία οτι οι κακοί δεν ηταν οι Γερμανοί που επίσης άνηκαν στο θεϊκό γένος πολλοι Γερμανοί την έποχη του 30 και πριν, αλλα οι φυλες του Γιαχβέ που τους ξέρετε ως κομμουνιστές αριστερούς κτλ κτλ (!) κάποιος είχε ρωτήσει από που αντλείς την γνώση? ποιος τα εχει γράψει αυτα και σε ποιο βιβλίο υπάρχουν?

Αυτό ειναι το πρόβλημα των περισσότερων "των θνητών" οτι πρέπει να βρουν τι έχουν πει άλλοι για να καταλάβουν τι γίνεται, και αυτά μισερά,αν περιμένεις να καταλάβεις τι γίνεται απο αυτα που έγραψαν άλλοι ενώ δεν έχεις αντίληψη τι γίνεται γύρο σου, άστο μεγάλε δεν είσαι ερευνητής αλλα παπαγάλος, ο μόνος λόγος που θα διαβάσεις τι έλεγαν άλλοι ειναι για συνδυάσεις τα στοιχειά που ηξεραν αυτοί με τα δικά σου ως επιβεβαίωση για να σε οδηγήσουν στο φως, και οχι να τους αναπαραγάγεις παπαγαλία ,δεκάδες ερευνητές εχουν διαβάσει τόμους βιβλίων και τι έλεγαν και οι αρχαίοι και δεν έχουν καταλήξει πουθενά τόσα χρονιά, ούτε καν εχουν καταλάβει τι γίνεται γύρο τους σήμερα !

Απαντησή: από την ανθρωπινή λογική και από την άλλη όχθη! όπως ο Τesla και πολλοι άλλοι μύστες και εφευρέτες που όλοι είχαν ενα κοινό: άνηκαν σε συγκρινόμενο γένος και ήσαν αγνά πνεύματα! που σημαίνει οτι δεν ανήκεις ούτε στα γκοιμ, ούτε σε σημιτικές φυλές ούτε στους θνητούς..Και βγαίνει το καθε γκοιμ η αλλιώς γίδι με δυο ποδιά και λέει για κακούς ναζι όπως τον Βέρνερ φον Μπράουν, επειδή έτσι του έμαθαν, όταν απο το κακό δεν ερχεται δημιουργία ούτε εφευρέσεις αλλα καταστροφή, έχετε δει κανέναν άραβα εφευρέτη ιστορικά που ανήκουν σε σημιτικές φυλές? άρα πως ηταν κακοί οι ναζι αφου το 80% των εφευρέσεων ειναι από αυτούς? αυτό σημαίνει ότι ο ίδιος ο τρόπος που σκέφτονται και αντιλαμβάνονται οι μάζες ειναι επίπεδου γκοιμ! και συνεπώς δεν πρόκειται να καταλάβουν τίποτα με την "λογική" που λειτουργούν, και θα μείνουν κατώτεροι νοητικά σε καθε κύκλο αναγέννησης χωρίς καμιά πνευματική εξέλιξη, και πλήρως ελεγχόμενοι ...ΥΓ: Πολλοί Νεοέλληνες και τύπου βουλευτές και πρόεδροι ανήκουν σε σημιτικές φυλές τύπου Άραβες,και τύπου γκοιμ, σοβαρά τωρα περίμενε σωτηρία απο αυτούς που απο την φύση τους δεν ειναι έστω πνευματικοί?.

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications