Η μυστηριώδη τρύπα στη Βουλγαρία, η Baba Vanga  - η  μυστική στρατιωτική επιχείρηση και η κοίλη  Γη (!)

Αυτή η παράξενη ιστορία είναι σχεδόν άγνωστη εκτός Βουλγαρίας, πολύ λίγοι άνθρωποι την γνωρίζουν, αρκετά χρονιά μετά μόνο μερικές σπάνιες εικόνες, και μερικές πληροφορίες που αποδίδονται στην προφήτισσα Baba Vanga και άλλους ψυχικούς έχουν μείνει. Στην εικόνα ειναι αυτό λέγεται ότι ηταν μια οντότητα στην τρυπά της Τσαριχίνας.(The Entity of Tsarichina)

Στην απομακρυσμένη περιοχή κοντά στο χωριό Tsarichina της Βουλγαρίας, υπάρχει μια περίεργη τρύπα στο έδαφος, γεμάτη με σκυρόδεμα. Στην εμφάνιση, δεν υπάρχει τίποτα το ιδιαίτερο σε αυτή πλέον, και πολλοί δεν μπορούν καν να παρατηρήσουν ότι εκεί υπήρχε μια τρύπα .

Ωστόσο, αυτή η τρυπά είναι γεμάτη μυστήριο και ηταν το επίκεντρο κάθε είδους περίεργων ιστοριών, μυστικών επιχειρήσεων, UFO, εξωγήινων και ανεξήγητων παραφυσικών φαινομένων. Οι Βούλγαροι την αποκαλούν "Τρύπα της Τσαριχίνας" και η ιστορία της είναι πραγματικά πολύ περίεργη.

Όλα ξεκίνησαν με το γεγονός ότι στις 6 Δεκεμβρίου 1990, ο βουλγαρικός στρατός πήγε στην περιοχή και ξεκίνησε ανασκαφές. Η επιχείρηση υπό πλήρους μυστικότητας ονομάστηκε "Operation Shining Ray" (ή "Sunbeam"). Ένοπλοι άνδρες έδιωχναν τους περίεργους, και, όπως λέγεται, οι παραβάτες θα μπορούσαν να αντιμετωπιστούν ακόμη καιμε πυρά. Ολόκληρο το μέρος ήταν κυριολεκτικά γεμάτο με τον στρατό.

Υπήρξαν φήμες μεταξύ των ντόπιων ότι έψαχναν έναν αρχαίο θησαυρό, ο οποίος φέρεται να είναι θαμμένος κάπου κοντά στην Τσαριχίνα. Πιστεύεται ότι ήταν ο χαμένος θησαυρός του Βασιλιά Σαμουήλ (ίσως έτσι να είπαν στους θνητούς περί θησαυρού για μην κινήσουν υποψίες ότι ηταν κάτι εξωγήινο εκεί ). Και υπήρχαν φήμες ότι ο στρατός βρήκε κάτι ασυνήθιστο, αλλά όχι θησαυρό. Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν από τον συνταγματάρχη Tsvetko Kanev, η ομάδα που έσκαψε σε μια παράξενη σπειροειδή σήραγγα βρήκε μια μυστηριώδη ορθογώνια πλάκα από άγνωστο υλικό που δεν ταυτοποιήθηκε ποτέ.

Μετά από αυτό, μια συγκεκριμένη ψυχική γυναίκα με το όνομα Eli (Elena) Loginova φέρεται πήγε στο χώρο της ανασκαφής. Φαινόταν να έχει το δώρο της προνοητικότητας και μπορούσε να δει τι ακριβώς είναι βαθιά υπόγεια χωρίς κανένα όργανο. Είπε στον στρατό ότι η πέτρινη πλάκα είναι μια "πλάκα βιο-προστασίας" και ότι καλύπτεται από επικίνδυνα βακτήρια. Τότε άρχισαν να λένε ότι και η διάσημος βούλγαρα διορατική Baba Vanga γνώριζε επίσης αυτό το μέρος, και ότι είπε ότι υπήρχε ένας σκελετός στις σήραγγες "που δεν ηταν ούτε απο άνδρα ούτε από γυναίκα" (?).

Τόσο η Loginova όσο και ο Baba Vanga δήλωσαν ταυτόχρονα ότι υπάρχει κάτι παράξενο πολύ βαθιά στη σήραγγα που στέλνει τηλεπαθητικά μηνύματα προς τα πάνω. Παρά τις προειδοποιήσεις, ο στρατός αποφάσισε να εισέλθει σε αυτήν τη σήραγγα, και ανακάλυψαν άλλα παράξενα. Όπως μια πλάκα με τη μορφή κοίλου φακού, μια εικόνα σε μια πέτρα με ένα ψηλό ανθρωποειδές τύπου εξωγήινου ψηλότερου από τον άνθρωπο, μια άλλη σήραγγα με εντελώς λείους τοίχους,και ένα ασημί πάτωμα. Οι τοίχοι αυτής της σήραγγας ήταν καλυμμένοι με πολύ ασυνήθιστα ιερογλυφικά.

Όταν ο στρατός έφτασε στην «προστατευτική» πλάκα, που ήταν ο κύριος στόχος τους, κόλλησαν σε ένα αόρατο τοίχο με μια πολύ φωτεινή ακτίνα φωτός, αυτό δεν τους επέτρεψε να φτάσουν στην πλάκα. Προειδοποιήθηκαν από ψυχικούς ότι ολόκληρο το σπήλαιο είναι υπό προστασία και ότι δεν είναι ακόμη η ώρα να το ανοίξουν οι άνθρωποι, επομένως, εάν είναι απαραίτητο, θα αμυνθεί με τη χρήση βίας ανέφερουν τα εξής:

"Όταν πραγματοποιήθηκαν ανασκαφές, οι εξωγήινοι μου είπαν ότι η έρευνα πρέπει να σταματήσει. Μην σκάβετε, δεν είναι η ώρα σας! Υπάρχει το κέντρο της Γης - σε βάθος 2000 χλμ. Υπάρχουν κρύσταλλοι. Ένας είναι μεγάλος, όπως ο ήλιος. Μην το αγγίζετε!"

Θα διαταράξουν την ατμόσφαιρα. Είναι ένας μεγάλος κρύσταλλος που είναι επικίνδυνος και θα παραμείνει εκεί όσο υπάρχει η Γη. Ελέγχει την κίνησή της. Σταματήστε να σκάβετε γιατί διαφορετικά η Γη θα πεθάνει. Θα έρθουν δύσκολες μέρες για τους ανθρώπους. Θα υπάρξουν πολλές νέες, τρομερές ασθένειες αν σκάψετε.

Υπάρχει η κόλαση στην τρύπα, αλλά δεν είναι η κόλαση όπως την ξέρετε. Υπάρχουν άνθρωποι που ζουν εκεί σαν έμας, αλλά η καταγωγή τους είναι διαφορετική. Υπάρχει επίσης μια διαστημική συσκευή. Εστάλη από έναν εξωγήινο πολιτισμό. Υπάρχουν αστροναύτες εκεί κάτω. Πριν από χιλιάδες χρόνια, όταν η χώρα σας δεν υπήρχε καν, ένας πολιτισμός από έναν άλλο πλανήτη έστειλε ένα διαστημόπλοιο με τρεις αστροναύτες στη Γη. Δεν ήταν άνθρωποι, αλλά ρομπότ. Για να διερευνήσουν τη ζωή στη Γη, αλλά υπέστησαν ζημιές και το διαστημικό σκάφος συνετρίβη στην Τσαριχίνα. Με κάθε μέτρο που σκάβετε, εκπέμπεται όλο και περισσότερη ακτινοβολία. Μην σκάβετε δεν είναι η ώρα σας!"

Παρά την προειδοποίηση αυτή, ο στρατός συνέχισε τις ανασκαφές τους και άρχισαν να εμφανίζονται διάφορα παράξενα φαινόμενα στην περιοχή της Τσαριχίνας, τα οποία φόβιζαν τους χωρικούς. Είδαν UFO στην περιοχή, φανταστικές φιγούρες, και μερικοί από αυτούς ισχυρίστηκαν ακόμη και ότι είχαν σκέψεις που δεν ήταν δικές τους.

Συνολικά, αυτές οι ανασκαφές διήρκεσαν δύο χρόνια και όλο αυτό το διάστημα, η ψυχική Loginova είπε ότι ήταν συνεχώς σε τηλεπαθητική επαφή με εκείνα τα πλάσματα που κάθονταν εκεί βαθιά στη σήραγγα. Έστειλαν διάφορα μηνύματα μέσω αυτής με τη μορφή κωδικών και τα αποκρυπτογράφησε.

Αυτά ήταν κρυπτογραφημένα γράμματα, συνολικά έλαβε περισσότερες από χίλιες σελίδες κωδικών κατά την ανασκαφή της Τσαριχίνας. Τα κείμενα είναι απίστευτα. Πρόκειται για μια συλλογή από αρχαίες γραφές που λένε για την ιστορία της δημιουργίας του ανθρώπου. Πώς δημιουργήθηκε, πώς μεταφέρθηκε στη Γη, πώς πρέπει να επιβιώσει και τι πρέπει να κάνει για να κρατήσει τη Γη ζωντανή.

Η γη είναι μέρος του συνολικού πλανητικού συγχρονισμού. Αυτός ο κοσμικός συγχρονισμός θέλει η Γη να επιβιώσει. Ο συγχρονισμός δεν μπορεί να σπάσει, γιατί τότε θα υπάρξει χάος. Αυτές οι πληροφορίες περιέχονται σε κωδικούς, σε μια κρυπτογραφημένη επιστολή. Μιλούν επίσης για τους λεγόμενους ενεργειακούς ανθρώπους. Χαρακτηρίζονται από αυτούς, και μέσω της ενέργειας των ανθρώπων, διατηρούν το συγχρονισμό στη Γη. Προτιμούν να έρθουν σε επαφή για να λάβουν αυτές τις πληροφορίες, επειδή είναι πολύ δύσκολο και δεν μπορούν όλοι οι εγκέφαλοι να επεξεργαστούν αυτήν την ποσότητα πληροφοριών. Ξέρω ότι αυτό είναι αλήθεια ", δήλωσε η Loginova.

Άλλοι ψυχικοί συμμετείχαν επίσης στην ανασκαφή, αλλά σχεδόν όλοι δεν μπορούσαν να αντέξουν έναν τέτοιο όγκο πληροφοριών και σταματήσαν. Για μερικούς, τα τηλεπαθητικά μηνύματα λειτούργησαν σαν σοκ και απλά δεν μπορούσαν να το αντέξουν. Για παράδειγμα, μια άλλη ψυχικός με μακροπρόθεσμο όραμα, η Μαρίνα Ναπλατάνοβα, αυτοκτόνησε κατά τη διάρκεια των ανασκαφών.

Στις 19 Νοεμβρίου του 1992, ο στρατός απομάκρυνε τους πάντες από την περιοχή και τον εξοπλισμό τους και στη συνέχεια άρχισαν να ρίχνουν σκυρόδεμα στην τρύπα για να την σφραγίσουν για πάντα. Όταν έκλεισαν τα πάντα έφυγαν και δεν ξανα επέστρεψαν ποτέ. Δεν δόθηκε καμία εξήγηση επίσημα τι έκαναν εκεί. Όλα τα αποδεικτικά στοιχεία επιχείρησης και όλα αυτά που βρέθηκαν στις σήραγγες καταστράφηκαν ή επισημάνθηκαν ως άκρως μυστικά αρχεία.

Η Loginova παραπονέθηκε: "Όλα τα σημειωματάρια (με κωδικούς και μεταγραφές) εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς μαζί με όλα τα έγγραφα που συντάξαμε. Το βίντεο που καταγράψαμε πριν από το κλείσιμο του έργου εξαφανίστηκε επίσης μυστηριωδώς. Δεν έχω αποδεικτικά στοιχεία για να επιβεβαιώσω το έργο μας. Μπορώ μόνο να σας τα πω μονο με λόγια και ελπίζω ότι οι άνθρωποι να με πιστέψουν. "

Με τα χρόνια μετά την παύση των ανασκαφών, υπήρχαν πολλές φήμες και ιστορίες για την τρύπα της Τσαριχίνας. Λέγεται ότι ο στρατός είχε βρει μια διαστατική πύλη εκεί, εξωγήινο σκελετό,γιγάντιους κρυστάλλους μυστήριας δύναμης , σχέδια για εξωγήινη τεχνολογία, τα μυστικά της χαμένης ηπείρου της Ατλαντίδας. Υπάρχουν επίσης ιστορίες ότι βρήκαν ένα τριγωνικό εξωγήινο σκάφος εκεί, μέρος αυτό να ονομάζεται "Βουλγαρική Ζώνη 51" . Αν και η ιστορία της τρύπας ηταν αρκετά διάσημη στη Βουλγαρία, είναι ένα μυστήριο που παραμένει κρυφό και τι ακριβώς έκαναν η και τι βρήκαν εκεί .

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications