Πέτσας: Δεν αποκλείεται ένα γενικό lockdown σε όλη τη χώρα -  Γιαυτό  επιστράτευσαν και τον  Αρκά ?

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, δεν αποκλείει ένα γενικό lockdown σε όλη τη χώρα. Δεν αποκλείεται ένα νέο γενικό lockdown σε όλη τη χώρα, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Σε πρωινή του συνέντευξη στον ΣΚΑΪ, ο κ. Πέτσας αναφέρθηκε στα αυστηρά μέτρα που λαμβάνονται από σήμερα, τονίζοντας, παράλληλα, πως «προετοιμαζόμαστε για το χειρότερο σενάριο. Παίρνουμε τα μέτρα αυτά νωρίς για να μπορέσουμε να έχουμε έναν πιο αισιόδοξο Δεκέμβριο».

Σημασία, όπως είπε, έχει η τήρηση των μέτρων, τα οποία, προειδοποίησε, «θα σκληρύνουν εάν δεν τα τηρήσουμε».«Δυστυχώς, φαίνεται ότι ο φόβος κινητοποιεί τις κοινωνίες», διαπίστωσε.

«Ό,τι περιορίζει την κινητικότητα είναι πιο δραστικό», είπε, ακόμη, σχετικά με τα μέτρα. Τόνισε, δε, πως «οι παραφωνίες (σ.σ. όσον αφορά στην τήρησή τους) είναι ικανές να τινάξουν στον αέρα τον σχεδιασμό».

Εξετάζεται, όπως συμπλήρωσε, και ο περιορισμός στις μετακινήσεις από νομό σε νομό, παρότι δεν έχει γίνει κάποια εισήγηση από τους ειδικούς. Τέλος, επεσήμανε πως υπάρχει μεγάλη πίεση στη Θεσσαλονίκη όσον αφορά στις ΜΕΘ, αλλά και στο σύστημα υγείας.

Σελίδα με 1 εκατομμύριο like αποκαλεί ηλίθιους τους έξυπνους που δεν τρώνε σανό, κλασική τακτική ελληνόφωνων, που έβαζαν μέχρι και τους άναρχο-κομμουνιστές επι χρονιά να λένε για "χαζούς ναζι" ενώ αν είσαι δημοκράτης είσαι έξυπνος, και το 80% της σημερινής τεχνολογίας ειναι από "κακούς ναζι" Γερμανούς (!) μήπως ειναι θεωρίες συνωμοσίας ότι κάνουν λογοκρισία ?

Μήπως ειναι "θεωρίες συνωμοσίας" οι άναρχο-κομμουνιστές?μήπως ειναι θεωρίες συνωμοσίας οτι με το "κορονοϊό" ασχολούνται οι ελληνόφωνοι? ειναι οι ιδιοι που επι χρονιά κάνουν πλύση εγκεφάλου για ναζι φασίστες, και έχουν γεμίσει το ιντερνέτ τερατώδες ιστορικά ψέματα, την ίδια ώρα κατέβασαν δυο και μοναδικά ανεξάρτητα ντοκιμαντέρ από το youtube απο Αμερικανούς ερευνητές όλα με στοιχειά και τεκμηριωμένα για το ποιοι προκάλεσαν το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και τις θηριωδίες τους κατα της Γερμανίας (!) μήπως ειναι θεωρίες συνωμοσίας οτι 80 χρονιά μετα οι μάζες ξέρουν τα ακριβώς αντίθετα? οι μάζες νομιζουν ότι τώρα γίνεται λογοκρισία με το "κορονοϊό" και οτι τόσα χρονιά ολα τα ΜΜΕ και οι έγκυρες πήγες τους του έλεγαν "αλήθειες", εχθές έβγαλε την άναρχο-σελίδα Protagon.gr το facebook χωρίς να έχεις πατήσει like, που είχε βάλει για τον θάνατο του Σον Κόνερι με τέτοιο τρόπο ώστε να συγκινηθούν οι μάζες και να μαζευτούν στο μαντρί στην ιστοσελίδα τους δηλαδή, πάνω από 2.000 like, αυτοί που πατάνε like σε τέτοιες σελίδες ελληνόφωνων έχουν επίγνωση οτι στην συγκεκριμένη σελίδα εμφανίζονται ως αρθρογράφοι ελληνόφωνοι άναρχο-κομμουνιστές που λενε συνειδητά ψέματα στα πάντα? ακόμα και ο "αρχισυντάκτης" των "Ελληνικά Hoaxes" εμφανιζόταν εκεί πριν πάρει μεταγραφή (!)πάλι καλα που έγραψε βιβλίο για το "άγιο φως" και ενοχλήθηκαν οι χριστιανοί γιατί αλλιως πέρα βρέχει, προφανώς τα νοητικά προβατα που υποστηρίζουν τους τσοπάνηδες και δυνάστες τους, δεν θα γίνουν άνθρωποι,και βγαίνει ο "σοβαρός" φερόμενος πρωθυπουργός και λέει για "ψεκασμένους" λες και ειναι κανένα άναρχο-troll, ενώ οι ιδιοι έλεγαν ότι αυτά ειναι "θεωρίες συνωμοσίας" , άρα παραδέχονται οτι δεν ηταν γελοίες θεωρίες συνωμοσίας, αλλα οι ψεκασμένοι δεν ειναι αυτοί που εννοούν αυτοί αλλα τα ορδες δίποδα υπνωτισμένα πρόβατα που ενώ έχουν τόσα χρονιά ίντερνετ δεν έχουν επίγνωση τι γίνεται, και επίσης βλέπουν δελτία των 8 ακόμη και στο ίντερνετ! τα συγχαρητήρια μας σε όσους έχουν πατήσει like και στο Αρκα και δεν έφυγαν μέτα απο αυτό :

Αυτοί που λένε έλα μωρέ εντάξει να γελάσουμε και λίγο,έχουν επίγνωση ότι με το χιούμορ κάνουν την καλύτερη προπαγάνδα εδώ και πολλά χρονιά? Λαζόπουλο έβλεπαν τόσα χρονιά και γέλαγαν σαν ηλίθιοι όταν άλλοι έσκαβαν το λάκκο τους πίσω απο την πλάτη τους, επίσης βλέπουν Ράδιο Άρβυλα ύμνος αποχαύνωσης και πλύσης εγκεφάλου υπό την μορφή πλάκας, όμοιος και το Ελληνοφρένεια, δεν τους κάνει καν εντύπωση ότι όλα αυτά ειναι αριστερό-μαρξιστικά,σε έναν άλλο κόσμο φυσιολογικό αυτές οι σημιτικές ηλιθιότητες τύπου Ράδιο Άρβυλα θα είχαν απαγορευτεί ως επικίνδυνες επιρροές στην ψυχολογία των μαζών και που τον ρίχνουν σε ζωώδες κατάσταση ..

Τώρα θα γελάνε αυτοί όμως που σας έχουν μετατρέψει σε άβουλα δίποδα προβατα που έχετε ξευτελίσει την έννοια του ανθρώπου οι περισσότεροι, πρώτα ήρθε ο πνευματικός θάνατος = ζομπι, και μετά όλα τα αλλά ....

Και κάπως ετσι ο καθε ηλίθιος με πτυχία και δήθεν μορφωμένος κατηγορεί τους άναρχο-συμμορίτες ως φασίστες ενώ οι αληθινοί φασίστες της Ιταλίας του Μουσολίνι απο οπού προέρχεται αυτη η λέξη ταμπέλα ακριβώς γιαυτό δεν ήθελαν τους συμμορίτες απο τοτε έβλεπαν την μαρξιστική απειλή άρα η ταμπέλα φασίστες πως ειναι κατι το κακό και οχι οι μαρξιστές σταλινικοί κομμουνιστές? αυτοί διαστρεβλώνουν και τις λέξεις οχι μονο την ζωή σας και σας χειραγωγούν μονο με το λόγο....αλλα κακοί ηταν οι φασίστες.. Εδώ κολλάει η φράση: ειναι κομμουνισμός ηλίθιε και οχι φασισμός όπως σου έχουν περάσει στο φτωχό μυαλό σου..Σημειώστε ότι στην μαρξιστική σελίδα alfavita μπαίνουν δάσκαλοι και καθηγητές για δήθεν θέματα εκπαίδευσης σχολείου, για να διδάσκουν μετα μαρξιστική προπαγάνδα και τα παιδιά σας,alfavita: φασισμός η επίθεση στο πρύτανη(!) ενώ την έκαναν οι ίδιοι (!)οπως εκαναν δεκάδες θηριωδίες ιστορικά και τις φόρτωσαν στους κακούς ναζι όπως την σφαγή στο Δάσος Κατυν, την γενοκτονία στην Ελλάδα είτε με λιμό είτε με σφαγές, γενοκτονία ποντίων - Μικράς Ασίας Σμύρνης, και ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό, και αν ψάξετε όλους τους δήθεν αρθρογράφους που εμφανίζονται εκεί, μπορεί και να τους βρείτε και στην άναρχο-μαρξιστική σελίδα indymedia (!) όπως βρεθήκαμε εμείς έναν, οι άναρχο-συμμορίτες δεν θα μπορούσαν να λείπουν από δήθεν σοβαρές ιστοσελίδες και δηθεν ανεξάρτητες , που υπό την σημαία των θεμάτων σχολείου και καλα, μολύνουν τα μυαλά στους πάντες. .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications