Βόβολης: «Η ακύρωση της εκπομπής του Σρόιτερ είναι μια πρώτη ήττα του συστήματος»

Ο γιατρός, Φαίδων Βόβολης, με αφορμή της ακύρωση της εκπομπής του Αντώνη Σρόιτερ που είχε ως θεματολογία τους αρνητές της μάσκας, έστειλε το δικό του αιχμηρό μήνυμα.

Ο καρδιολόγος, Φαίδων Βόβολης, με μήνυμά του στα Social Media μετά την ακύρωση της εκπομπής του Αντώνη Σρόιτερ στον ALPHA, που είχε ομιλητές ανθρώπους που είναι εναντίον της χρήσης μάσκας, έκανε λόγο για… απολογία του παρουσιαστή στο σύστημα και για «πρώτη ήττα του συστήματος, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει».

Αναλυτικά τα όσα είπε: ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ:
Για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στην ιστορια της Ελληνικής TV ,έγινε ακύρωση μαγνητοσκοπημενης εκπομπης που διαφήμιζαν ΟΛΗ τη μέρα!
Ο πιθανότερος λόγος είναι η κατακραυγή του κόσμου στο προφίλ του παρουσιαστή του ALPHA για την αήθη αντιμετώπιση του προς τους καλεσμένους του που εκπροσωπούσαν την ‘άλλη πλευρά’!

Καταλαβαίνοντας προφανώς πως από την εκπομπή αυτή θα έβγαιναν αλήθειες,ο παρουσιαστής απολογούμενος στο σύστημα ,προλόγισε με απαράδεκτο τρόπο την εκπομπή αυτή!
Είναι μια πρώτη ήττα τους αυτή και χαίρομαι γι αυτο. Δεν έχει ξαναγίνει κατι ανάλογο ποτέ!

Κατόπιν τούτων και βλέποντας πως το σύστημα ΔΕΝ αντέχει τις αλήθειες και τις αντιπαραθέσεις και εώς ότου ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ να αντιμετωπίσουν με ΙΣΟΝΟΜΙΑ και ΣΕΒΑΣΜΟ την απέναντι γνώμη,ΔΕΝ θα εμφανίζομαι στα συγκεκριμμένα κανάλια μέχρι την ώρα που οι δημοσιογράφοι ξανακαταλάβουν τον ρόλο τους!

ΣΥΝΕΠΩΣ:ΑΚΥΡΩΝΩ την πρωινή εμφάνισή μου στο MEGA και θα εμφανιστώ αυριο βραδυ στις 21:00 σε live στο προφίλ μου,δίνοντας σας το ΜΗΝΥΜΑ της επόμενης μέρας.

Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τα μνμ ΑΓΑΠΗΣ και ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ. Χωρίς εσάς ΔΕΝ έχει νόημα τίποτα!
ΜΗΝ φοβάστε ποτέ.
ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ
Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΞΑΝΑΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications