Διαβάστε οχετό υποκρισίας απο κάποιον ελληνόφωνο ονόματι Τσίπρας: Οι μέρες που έρχονται θα είναι δραματικές

Διαβάστε των οχετό υποκρισίας για να παριστάνουν τους εχθρούς νέο-δημοκράτες και αριστεροι ενώ ειναι το ίδιο πράγμα,μονο οι ορδες δογματικών ηλίθιων δεν το εχουν καταλάβει τόσα χρονιά που τους ψηφίζουν, πάρα το γεγονός οτι ελληνόφωνοι συμμορίτες αριστεροί υποστηρίζουν και νέο-δημοκράτες στο ίντερνετ στα προφίλ τους γιατι δημοσιά το παίζουν εχθροί, ενώ ειναι το πράγμα που είδες με το που μπήκες στο ίντερνετ 2014-2015:

Λίγο πριν το αναμενόμενο μήνυμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και την ανακοίνωση νέων μέτρων για την ανάσχεση του κορονοϊού στην Ελλάδα. Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση ασκεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας«Το δεύτερο κύμα της πανδημίας ήταν αναμενόμενο. Αυτό που δεν ήταν αναμενόμενο, ήταν ότι θα μας έβρισκε σε αυτή τη κατάσταση» σχολιάζει ο κ. Τσίπρας και σημειώνει πως ο πρωθυπουργός «σήμερα ετοιμάζεται με μεγάλη καθυστέρηση να ανακοινώσει σχέδιο ενός μηνός. Φοβάμαι ότι πριν περάσουν λίγες μέρες θα χρειαστεί να το αναθεωρήσει. Και αυτό όπως και άλλα αποσπασματικά μέτρα που διαρκώς ανακοινώνει και αναθεωρεί. Και αυτό γιατί άφησε τους οκτώ προηγούμενους μήνες να περάσουν χωρίς να χτίσει καμία άμυνα απέναντι στη πανδημία».

Και συνεχίζει:
« Άφησε το ΕΣΥ ανοχύρωτο. Δεν έκανε ούτε μια πρόσληψη μόνιμου γιατρού ή νοσηλευτή. Άφησε τους πολίτες μόνους απέναντι στην ατομική τους ευθύνη. Μόνους απέναντι στο συνωστισμό στα λεωφορεία και στο Μετρό. Μόνους απέναντι στα διαγνωστικά τεστ που δεν συνταγογραφούνται. Μόνους στα μέσα προστασίας και στις μάσκες που έγιναν ανέκδοτο για τα παιδιά μας στα σχολεία, που άνοιξαν φέτος με περισσότερους μαθητές ανά τάξη.

Η μόνη του έγνοια αυτούς τους οκτώ μήνες, δεν ήταν η πανδημία. Αλλά να ψηφίζει νομοσχέδια για τη πτώχευση των πολιτών και τη ρευστοποίηση της πρώτης κατοικίας τους. Και να προωθεί διατάξεις που καταργούν κατοχυρωμένα εργασιακά δικαιώματα.

Οι μέρες που έρχονται όμως, θα είναι δραματικές. Τα νοσοκομεία μας ήδη ασφυκτιούν από το βάρος. Οι αυξημένες ανάγκες για ΜΕΘ ήδη καλύπτονται με δυσκολία. Ενώ τα κρούσματα αυξάνονται εκθετικά και ο αριθμός των συνανθρώπων μας που χάνονται, έχει τις τελευταίες μέρες τριπλασιαστεί.

Η ευθύνη για την εγκληματική αδράνεια των τελευταίων μηνών ανήκει αποκλειστικά στον κ. Μητσοτάκη και στη κυβέρνησή του. Έστω και τώρα, έστω και στο και πέντε, οφείλει να αφήσει τη προπαγάνδα και πάρει ουσιαστικά μέτρα».

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη:
«Να προχωρήσει σε προσλήψεις μόνιμων γιατρών και νοσηλευτών.
Να επιτάξει ιδιωτικά νοσηλευτήρια.
Να προχωρήσει σε Μαζική συνταγογράφηση των διαγνωστικών τεστ.
Να εντάξει άμεσα στα δρομολόγια τα 270 λεωφορεία και τρόλεϊ που είναι παρκαρισμένα στα αμαξοστάσια.
Να λάβει ουσιαστικά μέτρα οικονομικής στήριξης των πληττόμενων επιχειρήσεων, αντί να κοκορεύεται χωρίς ντροπή, ότι είναι δικό του το μαξιλάρι».
«Βρισκόμαστε μπροστά σε κρίσιμες και ιστορικές στιγμές. Απαιτούνται αποφάσεις ευθύνης. Όχι άλλα ψέματα και προπαγάνδα. Για να αποτρέψουμε τουλάχιστον τα χειρότερα. Και να προστατεύσουμε την αξία της ανθρώπινης ζωής. Αλλά και της ζωής με αξιοπρέπεια» καταλήγει ο Αλέξης Τσίπρας. Πηγή: www.newsbeast.gr "έγκυρη πήγη" !

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications